Elektrische rolgordijnen van HxB®

Vanuit de luie stoel de lichtinval in je kamer regelen? Het is mogelijk met de elektrische rolgordijnen van HxB®. Met onze automatische rolgordijnen heb je alleen een afstandsbediening nodig om jouw rolgordijnen te laten zakken of op te hijsen. Heel handig als je al lekker in bed ligt of uitgestrekt op de bank. Met onze elektrische rolgordijnen zorg je voor comfort en bedieningsgemak in huis.

De elektrische rolgordijnen van HxB® worden standaard geleverd met batterijen en een handzender. Na de montage kun je dus direct genieten van jouw nieuwe raamdecoratie. Ook fijn: de motor van de elektrische rolgordijnen is niet te zien. Deze hebben we namelijk weggewerkt in de buis van het rolgordijn. Hierdoor lijkt het op een ‘normaal’ rolgordijn, maar met een extra stukje comfort.

Kleuren en stoffen voor de elektrische rolgordijnen

De zijgeleiding, die we ook wel cassettes noemen, maken wij precies op maat. Dit doen we ook met de rolgordijnen. Alles precies op maat, in de kleur, stof en stijl die jij zoekt. Al deze mogelijkheden, van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen, vind je terug in onze online productconfigurator. Hier kun je opties ontdekken en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Wij zijn erg benieuwd wat het gaat worden.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met een verkoopadviseur van HxB®. Zij helpen je graag bij jouw keuze of bij specifieke vragen, bijvoorbeeld over rolgordijnen voor dakramen. Een adviesgesprek kan ook bij jou thuis gehouden worden. Dit noemen we een meet- en adviesafspraak, waarbij de adviseur bij jou thuiskomt. Hij meet dan niet alleen alle ramen op, maar laat je ook alle mogelijkheden zien. Wie weet blijken onze elektrische rolgordijnen of zwarte rolgordijnen veel beter te passen bij jouw huis en inrichting.

Duurzame en innovatieve raamdecoratie

De elektrische rolgordijnen van HxB zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en kleuren. Wil je zwarte rolgordijnen, of wil je juist dat alleen het ophangsysteem een donkere kleur heeft? En vind je het prettig als de rolgordijnen verduisterend zijn, of ben je juist opzoek naar transparante rolgordijnen? Jij bepaalt!

Als onze opties vind je in onze online productconfigurator. Hier kun je alle opties bekijken, vergelijken en opslaan om later nog eens te bekijken. Weet je meteen al wat je nodig hebt? Bestel vanuit de configurator dan meteen jouw nieuwe rolgordijnen. Mocht je liever nog wat vragen beantwoord krijgen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verkoopadviseurs hebben jarenlange ervaring en hebben op elke vraag een antwoord. En natuurlijk voor elke raampartij een vorm van raamdecoratie. We hebben zelfs rolgordijnen voor dakramen in ons assortiment.

Elektrische rolgordijnen bestellen

Heb je inmiddels al een keuze gemaakt? Mocht je er nog niet uit zijn, plan dan een gratis en vrijblijvend meet-en adviesgesprek in met een van onze adviseurs. Zij komen dan bij je langs om alle opties te bespreken en alle raampartijen op te meten. Zo weet je zeker dat je echt alle opties hebt doorgenomen en dat jouw nieuwe raamdecoratie precies past.

Na het bezoek zorgt de adviseur ervoor dat de door jou gekozen producten online in jouw winkelmandje terug te vinden zijn. Je hoeft dan alleen nog maar aan te vinken of wij de montage mogen doen en op de knop bestellen te klikken. Wij gaan daarna direct voor je aan de slag.

Montage precies goed

Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan ontvang je jouw elektrische rolgordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis. Mogen wij het voor je doen? Dan maken we na jouw bestelling zo snel mogelijk een afspraak om langs te komen. Eén van onze monteurs komt dan bij je langs om jouw nieuwe raamdecoratie op te hangen. Hij zal ervoor zorgen dat jij snel kunt genieten van jouw duurzame en innovatieve rolgordijnen, waar je van ons twee jaar garantie op krijgt.

Ben je klaar om te bestellen of om jouw wensen en eisen door te vertalen naar jouw precies goede raamdecoratie? Want dat is hoe we het doen bij HxB®: van precies goed.

Samenstellen en prijs berekenen