Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Plisségordijnen met honingraat stof op maat

Naast de enkele variant plisségordijnen heeft HxB nóg een prachtige oplossing voor de ramen in jouw huis: plisségordijnen met dubbele stof op maat. Deze plisségordijnen, ook wel dubbele plissé of honingraat plissé, zijn voorzien van een dubbele stof. Daardoor hebben ze een honingraatstructuur die je bij de enkele variant plisségordijnen niet terugziet.

Bij HxB maken we deze duo plisségordijnen altijd op maat. Natuurlijk kan dat in verschillende kleuren en stoffen. Zo kun je alle kanten op om jouw perfecte honingraat plisségordijnen te realiseren. Mocht je nog niet zeker weten welke kleur of stof geschikt is voor jouw huis, plan dan een gratis advies- en meetafspraak in met één van onze adviseurs.

Selecteer hieronder je gewenste kleur en begin met de productconfiguratie:
Over onze plisségordijnen met dubbele stof

Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Door deze plooi wordt de stof van een plisségordijn als een harmonica opgevouwen en uitgevouwen tijdens het gebruik. Dit zorgt ervoor dat een plisségordijn klein kan zijn, maar ook grote en opvallende rol in het interieur kan spelen. Omdat onze deze plisségordijnen voorzien zijn van een dubbele stof blijft er lucht in de ‘tunnels’ hangen. Hierdoor is deze vorm van raamdecoratie energiebesparend, duurzaam en warmtewerend. Kies dus vooral voor duo plisségordijnen op maat wanneer je een bewust keuze wilt maken.

Altijd de perfecte maat

De honingraat plisségordijnen van HxB zijn voorzien van een handig optrekkoord. Deze verwerken we in de stof, waardoor het koord niet zichtbaar is. Dit geeft het geheel een opgeruimd en net aanzicht. De stof waarin we ze verwerken kies je natuurlijk zelf uit. Denk daarbij aan lichtdoorlatende, transparante of verduisterende stoffen. Bestel vooral een gratis kleurstaal om jouw ideale kleur en stof te bepalen, of bezoek onze configurator om alle mogelijkheden bij elkaar te zien. Naast kleur en stof is het ook mogelijk om een keuze te maken in uitvoering. Wil je graag de standaard variant, waarbij het plisségordijn met dubbele stof alleen naar beneden beweegt, of juist een top down – bottom up variant, waarbij de honingraat plissé aan de boven- en onderkant ingesteld kan worden?

Van Duitse fabrikaat

De honingraat plisségordijnen van HxB worden altijd op maat gemaakt. Dit doen we met een Duits fabrikaat. Zo kunnen we snel schakelen en de kwaliteit van onze plisségordijnen met dubbele stof controleren en waarborgen. Deze kwaliteit garanderen we dan ook met een bijbehorende twee jaar garantie op alle raamdecoratie. Met onze honingraat plisségordijnen op maat kies je voor Europese topkwaliteit, de perfecte maat en een uitvoering die perfect bij jouw huis past. Oftewel: precies goed! Concreet jouw wensen en eisen bespreken? Neem dan vooral contact met ons op om jouw duo plisségordijnen te bespreken en te bestellen.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer