Duo rolgordijnen

HxB zet zich in om niet alleen op maat gemaakte raamdecoratie te bieden, maar ook een echte sfeer in huis te creëren, ondersteund door gedegen advies. Dit bereiken we door een ruim assortiment aan te bieden, met een uitgebreide keuze aan kleuren, stoffen, en materialen. De materialen die wij selecteren zijn al meer dan 20 jaar een betrouwbare keuze met positieve beoordelingen in verschillende projecten. Dit vertrouwen bevestigt de duurzaamheid van onze producten en hun capaciteit om het gewenste effect in jouw huis te bewerkstelligen. Naast de focus op sfeer en kwaliteit, is onze service van groot belang. Onze meet- en montageservices verzekeren professionele hulp, kosteloos voor jou.

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Duo rolgordijnen met lichtdoorlatende stof
Duo rolgordijnen met lichtdoorlatende stof

Waarom duo rolgordijnen van HxB?

De voordelen van HxB:

Op maat gemaakte raamdecoratie:

Bij HxB ontwikkelen we raamdecoratie volledig op maat, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en behoeften. Dit zorgt ervoor dat de verduisterende duo rolgordijnen feilloos aansluiten en naadloos integreren in jouw woonomgeving.

Deskundig advies en maak een gratis meetafspraak:

HxB biedt een kosteloze advies- en meetafspraak aan, waarbij een verkoopadviseur je door alle mogelijkheden leidt, zoals kleuren, stoffen, en materialen. Dit persoonlijke advies helpt je bij het maken van de beste keuze voor jouw raamdecoratie.

Gratis kleurstalen:

Voorafgaand aan jouw aankoop, kun je gratis kleurstalen aanvragen om een beter beeld te krijgen van hoe de diverse kleuren en materialen in jouw ruimte zullen staan.

Welke soorten duo rolgordijnen zijn er?

Duo rolgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten:

Warmte werend duo rolgordijnen: Bescherming tegen zonlicht en warmte door speciale coatings op de stof. Zeer geschikt voor kamers op het zuiden.

Licht werend duo rolgordijnen: Beschermt tegen verblinding op tv of computerschermen. Zeer geschikt voor kantoor of woonkamer. 

Duo rolgordijnen voor vochtige ruimtes: Zeer geschikt voor badkamers en keukens met een hoge luchtvochtigheid. Geen spat bestendigheid.

Verduisterende of normale duo rolgordijnen

Ontdek onze rolgordijnen in allerlei maten en soorten. Kies voor onze verduisterende duo rolgordijnen als je een kamer helemaal donker wilt maken, ideaal voor een goede nachtrust. In tegenstelling tot de gewone duo rolgordijnen, die nog wat licht doorlaten, houden onze verduisterende rolgordijnen al het licht tegen. Vind nu de perfecte maat en stijl voor jouw kamer!

Bij HxB bieden we de duo rolgordijnen in diverse soorten en maten. We zijn ervaren in het op maat maken van duo rolgordijnen en andere raamdecoraties. Onze deskundigen staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte duo rolgordijn voor jouw woon- of slaapkamer.

Inkorten van jouw duo rolgordijn

Heb je toch niet de juiste maat duo rolgordijn in huis gehaald? Het inkorten van een duo rolgordijn kan een uitdagende taak zijn, vooral door de dubbele stoflagen. Het wordt aanbevolen dit over te laten aan professionals of een op maat gemaakt rolgordijn te bestellen om een perfecte pasvorm te verzekeren. Maak een afspraak om uw duo rolgordijnen op maat te laten maken.

Duo rolgordijnen ophangen

Bij het opgangen van duo rolgordijnen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten: 

Meten: Zorg ervoor dat je de ramen nauwkeurig meet voordat je duo rolgordijnen aanschaft. Het is namelijk belangrijk dat je de juiste maat hebt voor jouw raam. 

Bevestigingsmethode: Beslis of je de rolgordijnen binnen het kozijn, op het kozijn of aan het plafond wilt bevestigen. Dit kan namelijk invloed hebben op de maat duo rolgordijnen die je kiest. 

Bekijk de instructies voor het monteren van duo rolgordijnen. Je kan het ook laten doen door onze professionals met onze montageservice

Veel gestelde vragen

Wat is een duo rolgordijn? 

Bij een duo rolgordijn worden de stofbanen afgewisseld met gaasbanen. Niet voor niets worden duo rolgordijnen ook wel zebra gordijnen genoemd. Bij HxB weten we als geen ander hoe de stofbanen in de duo rolgordijnen mooi afgewisseld moeten worden met de zogenaamde gaasbanen. Spelen met daglicht was nog nooit zo leuk en makkelijk. 

Hoe breed kan een duo rolgordijn zijn?

Een duo rolgordijn is in verschillende maten beschikbaar bij Hxb. Bekijk hier ons aanbod. Bij Hxb bieden wij op maat gemaakte duo rolgordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze specialisten. 

Welke duo rolgordijn tegen de zon? 

Duo rolgordijnen zijn er in verschillende maten en soorten. Zo zijn er ook verduisterende duo rolgordijnen speciaal gemaakt tegen de zon en om jouw ruimte te verduisteren. Bekijk ons aanbod in verduisterende duo rolgordijnen!

Gratis meetafspraak plannen