Duo rolgordijnen op maat

Licht of donker, open of juist veel privacy: een duo rolgordijn maakt het allemaal mogelijk. Dit komt door de twee verschillende stoflagen die een duo rolgordijn bevat. Deze twee lagen kunnen ten opzichte van elkaar bewegen. Hierdoor wordt het mogelijk om, met behulp van de bediening, zelf de lichtinval te bepalen. Liever wat minder licht of juist wat meer privacy? Zo geregeld! Niet gek dat deze handige raamdecoratie razend populair is.

Met de duo rolgordijnen van HxB® op maat creëer je op elk moment van de dag de juiste lichtinval in slaapkamer, werkkamer en keuken. Door de isolerende eigenschappen van sommige van onze stoffen leveren de duo rolgordijnen ook nog eens een positieve bijdrage aan de energierekening. Dat is nog eens sfeer en functionaliteit ineen!

Duo rolgordijnen met verduisterende stof
Duo rolgordijnen met lichtdoorlatende stof

Wat is een duo rolgordijn?

Bij een duo rolgordijn worden de stofbanen afgewisseld met gaasbanen. Niet voor niets worden duo rolgordijnen ook wel zebra gordijnen genoemd. Bij HxB® weten we als geen ander hoe de stofbanen in de duo rolgordijnen mooi afgewisseld moeten worden met de zogenaamde gaasbanen. Spelen met daglicht was nog nooit zo leuk en makkelijk. Ook duo rolgordijnen vind je bij ons in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende vorm. Elke variant met veel opties in kleuren en materialen. Heb je hulp nodig met het concreet maken van eisen en wensen? We helpen je graag om het juiste duo rolgordijn samen te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om een gratis kleurstaal op te vragen, zodat je kunt checken of een kleur of stof past bij je inrichting.

Waarom onze duo rolgordijnen op maat?

Kies je voor de duo rolgordijnen van HxB®? Dan kies je voor kwaliteit en voor mensen met jarenlange ervaring in raamdecoratie. Onze duo rolgordijnen worden altijd op maat gemaakt. We beschikken daarnaast over een ruim assortiment aan kleuren en materialen. Zo weet je zeker dat je een rolgordijn hebt dat past bij de ramen in jouw huis. Vind je het lastig om hier een keuze in te maken of de juiste maten te bepalen? Plan dan een gratis meet- en adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Zij nemen je graag mee in alle mogelijkheden.

Past perfect

Niet alleen maken we alle duo rolgordijnen op maat. We bieden ook, indien gewenst, een meet- en montageservice. Want het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als jouw nieuwe raamdecoratie niet past of niet goed gemonteerd wordt. Uiteraard hoort bij onze duo rolgordijnen ook een passende garantie van twee jaar. Want ondanks dat we altijd materiaal met hoge en duurzame kwaliteit leveren kan het zijn dat het rolgordijn niet zo lang meegaat als zou moeten. In onze algemene voorwaarden lees je meer over onze garantie.

Duurzame kwaliteit en innovatieve duo rolgordijnen

Of je nou kiest voor onze bruine duo rolgordijnen, witte duo rolgordijnen of taupe duo rolgordijnen, bij HxB® krijg je altijd duurzame en innovatieve kwaliteit met twee jaar garantie. Ons team van verkoopadviseurs helpen je graag om jouw wensen en eisen concreet te maken en de sfeer die je zoekt bij jou in huis te creëren.

Ons team van monteurs zorgt er vervolgens voor dat jouw nieuwe raamdecoratie, tot de laatste schroef, precies goed komt te hangen. Want zo doen we dat bij HxB®: precies goed.

Samenstellen en prijs berekenen