Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Duo rolgordijnen op maat

Licht of donker, open of juist veel privacy: een duo rolgordijn maakt het allemaal mogelijk. Niet gek dat deze handige raamdecoratie razend populair is.

Een duo rolgordijn bestaat uit twee verschillende stoflagen. Deze twee lagen kunnen ten opzichte van elkaar bewegen. Hierdoor wordt het mogelijk om, met behulp van de bediening, zelf de lichtinval te bepalen. Liever wat minder licht of juist wat meer privacy? Zo geregeld!

Met de duo rolgordijnen op maat creëer je op elk moment van de dag de juiste lichtinval in slaapkamer, werkkamer en keuken. Dat is nog eens sfeer en functionaliteit ineen!Duo rolgordijnen in 2 transparanties

Onze op maat gemaakte duo rolgordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. Je kiest zelf welke stof het rolgordijn moet bevatten. Denk aan de combinatie transparant/lichtdoorlatend en transparant/verduisterend. Duo rolgordijnen samenstellen en prijs berekenen >

Wat is een duo rolgordijn?

Bij een duo rolgordijn worden de stofbanen afgewisseld met gaasbanen. Niet voor niets worden duo rolgordijnen ook wel zebra gordijnen genoemd. Bij HxB weten we als geen ander hoe de stofbanen in de duo rolgordijnen mooi afgewisseld moeten worden met de zogenaamde gaasbanen. Spelen met daglicht was nog nooit zo leuk en makkelijk. Ook duo rolgordijnen vind je bij ons in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende vorm. Elke variant met veel opties in kleuren en materialen. Heb je hulp nodig met het concreet maken van eisen en wensen? We helpen je graag om het juiste duo rolgordijn samen te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om een gratis kleurstaal op te vragen, zodat je kunt checken of een kleur of stof past bij je inrichting.

Waarom onze duo rolgordijnen op maat?

Kies je voor de duo rolgordijnen van HxB? Dan kies je voor kwaliteit en voor mensen met jarenlange ervaring in raamdecoratie. Onze duo rolgordijnen worden altijd op maat gemaakt. We beschikken daarnaast over een ruim assortiment aan kleuren en materialen. Zo weet je zeker dat je een rolgordijn hebt dat past bij de ramen in jouw huis. Vind je het lastig om hier een keuze in te maken of de juiste maten te bepalen? Plan dan een gratis meet- en adviesgesprek in met één van onze adviseurs. Zij nemen je graag mee in alle mogelijkheden.

Past perfect

Niet alleen maken we alle duo rolgordijnen op maat. We bieden ook, indien gewenst, een meet- en montageservice. Want het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als jouw nieuwe raamdecoratie niet past of niet goed gemonteerd wordt. Uiteraard hoort bij onze duo rolgordijnen ook een passende garantie van twee jaar. Want ondanks dat we altijd materiaal met hoge en duurzame kwaliteit leveren kan het zijn dat het rolgordijn niet zo lang meegaat als zou moeten. In onze algemene voorwaarden lees je meer over onze garantie.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer