Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Houten jaloezieën 50mm op maat

Welke woonstijl je ook in huis hebt, houten jaloezieën zijn altijd een sfeervolle toevoeging. Ben je op zoek naar houten jaloezieën op maat én van hoge kwaliteit? Dan biedt de ruime collectie van HxB een geschikte oplossing voor jouw wensen. Uiteraard kiezen we bij deze vorm van raamdecoratie altijd voor de beste kwaliteit materialen.

Bij ons kies je uit een ruim aanbod kleuren, afwerkingen en formaten. Niet helemaal zeker wat de juiste maat moet zijn? Maak dan vooral gebruik van onze gratis advies- en meetservice.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën geven je ruimte een natuurlijk en warm karakter. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, optioneel met ladderband in bijpassende kleur of juist een accentkleur. Houten jaloezieën samenstellen en prijs berekenen >

Topkwaliteit houten jaloezieën op maat

Maatwerk is bij ons altijd echt op maat. Want met zoveel verschillende mogelijkheden zorgen we er graag voor dat jouw maatwerk optimaal bij jou past. We denken graag met je mee over de afwerking van de lamellen, maar ook over de systemen, de oppervlakte en de breedte. Natuurlijk kiezen wij ook voor een houtsoort van hoge kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan goede en duurzame kwaliteit en vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring met raamdecoratie.

Leverbaar in verschillende kleuren

De houten jaloezieën van HxB zijn verkrijgbaar in mooie kleuren. Van zwart tot wit en van grijs tot crème. Bezoek onze real-time productconfigurator om de kleuren te vergelijken. Liever ‘in het echt’ vergelijken? Vraag dan een gratis kleurstaal aan of plan een advies- en meetafspraak in met één van onze adviseurs. Zij komen graag bij je langs om alle mogelijkheden door te nemen en samen met jou te kijken welke kleur past bij de uitstraling van je huis.

Stijlvol design

De houten jaloezieën van HxB zijn echt een product apart. Deze bijzondere vorm van raamdecoratie oogt speels en zorgt voor een mooie warme aankleding in iedere kamer. Omdat onze producten altijd op maat worden gemaakt, weet je zeker dat de door jou bestelde houten jaloezieën perfect passen en de kwaliteit hebben die je ervan mag verwachten. Zo doen we dat bij HxB: hoge kwaliteit en precies goed.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer