Jaloezieën op maat bij HxB®

Ben je op zoek naar een type binnenzonwering waarbij je het binnenvallende licht in de kamer kunt regelen? We vertellen je graag meer over onze jaloezieën! De jaloezieën van HxB® zijn namelijk ideaal wanneer je veel licht in de kamer wilt, maar tegelijkertijd privacy wilt waarborgen.

Jaloezieën

De hoge kwaliteit jaloezieën die wij op maat maken, geven een beschut gevoel, maar zorgen er ook voor dat het niet te donker wordt in de kamer. Tegelijkertijd geven ze ook de mogelijkheid om een raamwerk in een handomdraai geheel af te sluiten, waardoor een raam geheel bedekt is en de kamer donker wordt. Erg handig in bijvoorbeeld de slaapkamer. Jaloezieën samenstellen en prijs berekenen >

De juiste raamdecoratie kiezen

Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Van zwart tot wit, van breed tot de veel geziene 50mm breedte en van houten jaloezieën tot horizontale jaloezieën. Ook onze ladderbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zoveel mogelijkheden maakt kiezen niet echt makkelijker. Maar natuurlijk helpen we je om de juiste raamdecoratie te kiezen. Bij HxB® weten we namelijk hoe lastig het is om de juiste kleur te kiezen. Je wilt een kleur die past bij de uitstraling van je huis, maar ook bij de inrichting. Om bij dit keuzeproces te helpen hebben wij een online productconfigurator ontwikkeld. Hierin kun je alle kleuren, maten en materialen realtime met elkaar vergelijken. Heb je een kleur of een aantal kleuren gevonden die waarschijnlijk goed bij jouw huis passen? Bestel dan een gratis kleurstaal om het thuis nog eens naast je inrichting te houden.

Waarom de jaloezieën van HxB® bestellen?

Bij HxB® helpen we mee om sfeer in huis te halen. Om dit goed te doen is het juiste advies nodig. Deze garanderen wij door ervaren verkoopadviseurs in te zetten en een breed assortiment aan te bieden. Zo heb jij altijd genoeg mogelijkheden om uit te kiezen, en iemand aan je zijde om je te adviseren en ervoor te zorgen dat jouw gekozen raamdecoratie klopt en past. Het passend maken doen we door onze raamdecoratie altijd op maat te fabriceren. De juiste maten kun je via onze website doorgeven, of door onze verkoopadviseur laten opmeten tijdens gratis meetafspraak. Onze monteur komt dan bij je langs om alle ramen in te meten. Indien gewenst plakt hij hier ook een adviesgesprek aan vast. Tijdens dit gesprek laat hij alle mogelijkheden aan materialen en kleuren zien. Zo weet je zeker dat je alle mogelijkheden van HxB® kunt vergelijken en de juiste jaloezie voor jouw huis uitkiest.

Door ons geleverd binnen 10 tot 15 werkdagen

Alle raamdecoratie van HxB® wordt altijd op maat gemaakt. Dit maakt dat jij als klant kunt vertrouwen op kwaliteit met twee jaar garantie. De materialen die wij gebruiken, worden al meer dan 25 jaar positief beoordeeld door onze klanten. Omdat we de raamdecoratie snel en zelf vervaardigen zijn de door jou aangeschafte producten al leverbaar binnen 10 tot 15 werkdagen. Uiteraard bepaal je zelf of wij het voor je monteren met onze montageservice, of dat je dit zelf doet. Heb je te maken met een nieuwbouwhuis, dan kunnen we de levering en montage ook wat verder weg plannen, zodat je de op maat gemaakte jaloezieën niet eerst zelf hoeft op te slaan.

Kies de jaloezie die bij je past met HxB®

Concreet jouw wensen en eisen voor raamdecoratie in de vorm van jaloezieën bespreken? Neem dan vooral contact met ons op. Onze verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen met de kleur- en materiaalkeuze, maar ook met het meten van de juiste maten. Liever nog even bladeren door alle mogelijkheden? Met behulp van onze online productconfigurator blijft geen mogelijkheid onbekend en weet je zeker dat je de jaloezieën kiest die bij je past.

Zo makkelijk is het bij HxB®: altijd precies goed.

Samenstellen en prijs berekenen