Plisségordijnen op maat

Optimale controle over de mate van privacy én daglicht in jouw huis? Kies dan voor de plisségordijnen op maat van HxB®. Met onze plisségordijnen geniet je van het daglicht, en bepaal je tegelijkertijd zelf de mate van privacy en lichtinval in jouw huis. Zo gemakkelijk is het met onze raamdecoratie.

Verduisterende plisségordijnen
Lichtdoorlatende plisségordijnen
Transparante plisségordijnen
Honingraat stof plisségordijnen

Plisségordijnen in verschillende kleuren en stoffen

De stof en de kleur van de door ons op maat gemaakte plisségordijnen kies je zelf. We hebben een ruim assortiment waar jouw wensen en eisen zeker tot uiting komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van transparante, lichtdoorlatende of verduisterende plisségordijnen? Of plisségordijnen met enkele of met dubbele stof, of in een specifieke kleur, zoals zwarte plisségordijnen? Al deze mogelijkheden hebben we verwerkt in een online productconfigurator. Hier kun je al jouw wensen realtime bekijken en vergelijken. In de online productconfigurator vergelijk je ook de verschillende ophangmogelijkheden. Eén van de populairste mogelijkheden in ons assortiment is het plisségordijn met Top down Bottom up constructie. Deze plisségordijnen geven de mogelijkheid om de onderlat naar boven te bewegen, maar ook om de bovenlat naar beneden te bewegen

Waarom kiezen voor onze plisségordijnen op maat

Door de plooien in de stof wordt een plisségordijn als een harmonica opgevouwen en uitgevouwen. Dit geeft als voordeel dat een plisségordijn klein is en daardoor minder opvallend dan een rolgordijn. Ook laat het ingevouwen plisségordijn veel licht binnen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het plisségordijn helemaal uit te vouwen om een zonlicht buiten te houden. Natuurlijk kun je een plisségordijn ook half uitvouwen en zelf de hoogte bepalen. Zo is het plisségordijn ideaal voor badkamers, woonkamers en keukens.

Plissés van topkwaliteit

Bij HxB® is het altijd mogelijk om kleurstalen aan te vragen of om een gratis meet- en adviesgesprek in te plannen. Een verkoopadviseur komt dan bij je langs om alle ramen op te meten en alle mogelijkheden met je door te nemen. Tijdens zijn bezoek kijkt hij meteen naar welke gordijnen goed passen bij jouw kozijnen. Een plisségordijn voor kunststof kozijnen wordt namelijk anders opgehangen dan in houten kozijnen. Na zijn bezoek plaatsen we de door jouw gekozen producten in het online winkelmandje. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen. Al onze plisségordijnen worden op maat gemaakt door onze collega’s die al jarenlange ervaring hebben. Daardoor mag je vertrouwen op duurzame kwaliteit met twee jaar garantie.