Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Plisségordijnen op maat

Privacy én daglicht? Dan is een plisségordijn op maat ideaal. Met deze raamdecoratie geniet je gewoon van het daglicht, maar bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval. 

Er is ook een plisségordijn met een topdown-bottomup constructie. Dit betekent dat je niet alleen de onderlat naar beneden kunt bewegen, maar dat je ook de bovenlat naar beneden kunt bewegen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het onderste deel van het raam te bedekken. Of juist het middelste gedeelte van het raam, wat vaak de ‘gluurhoogte’ van voorbijgangers is.

Plisségordijnen in 4 transparanties

Onze op maat gemaakte plisségordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. Je kiest zelf welke stof het plisségordijn moet bevatten. Denk aan transparant, lichtdoorlatend en verduisterend, maar ook aan enkele of dubbele stof. Plisségordijnen samenstellen en prijs berekenen >

Waarom kiezen voor onze plisségordijnen op maat?

Door de plooien in de stof kan een plisségordijn als een harmonica worden opgevouwen en uitgevouwen. Dit geeft als voordeel dat een plisségordijn klein is en daardoor minder groot en opvallend dan een rolgordijn. Ingevouwen is het plisségordijn klein en laat het veel licht binnen. Daarnaast kun je er voor kiezen om het plisségordijn helemaal uit te vouwen om een verduisterend effect te realiseren. Natuurlijk kun je een plisségordijn ook half uitvouwen en zelf de hoogte bepalen. Een ideale oplossing voor badkamers, woonkamers en keukens.

Bij welk raamtype past een plisségordijn op maat?

Onze op maat gemaakte plisségordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. Je kiest zelf welke stof het plisségordijn moet bevatten. HxB heeft een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Denk aan transparant, lichtdoorlatend en verduisterend, maar ook aan enkele of dubbele stof. Een plisségordijn met een dubbele stoflaag noemen we een honingraat plisségordijn. Deze naam komt voort uit het feit dat de dubbele stoflaag vanaf de zijkant gezien zorgt voor honingraatstructuur. Het honingraat plisségordijn zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor isolerend en energiebesparend.

Plissés van topkwaliteit

Al onze plisségordijnen worden op maat gemaakt van een Duits fabricaat. Daardoor mag je vertrouwen op degelijke Duitse kwaliteit. Bekijk in onze real-time productconfigurator de ruime collectie plisségordijnen of neem eens contact op voor vragen of vrijblijvend advies. Bij HxB is het ook altijd mogelijk om kleurstalen aan te vragen, of om een gratis meet- en adviesgesprek in te plannen. Want jouw toekomstige raamdecoratie moet wel passen bij jouw interieur, en de komende jaren langdurig blijven hangen. We helpen je graag verder en zorgen er samen voor dat jouw plisségordijnen precies worden zoals jij ze wilt hebben.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer