Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat

De lichtdoorlatende plisségordijnen van HxB passen bij elk interieur en zorgen voor optimaal woongenot in iedere ruimte. Niet alleen geven ze sfeer aan de ruimte, ook zijn ze op ieder soort raam te monteren. 

Onze lichtdoorlatende stoffen bieden privacy door de zichtdichtheid en filteren tegelijk de felheid van het buitenlicht. Hierdoor zijn deze lichtdoorlatende plisségordijnen erg geschikt voor woonkamers, keukens en studeerkamers. 

Kies je voor een top-down-bottom-up systeem? Dan kan het plisségordijn aan de onderkant en bovenkant opgetrokken worden. Zo kies jij de hoogte en de hoeveelheid licht die naar binnen komt.

Selecteer hieronder je gewenste kleur en begin met de productconfiguratie:
Lichtdoorlatend plisségordijn passend bij uw inrichting

Onze lichtdoorlatende plisségordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook sfeervol en passend bij ieder interieur. Want door ons uitgebreide assortiment aan kleuren en materialen is er altijd een eindproduct samen te stellen dat bij jouw stijl en inrichting past. Weet je al concreet aan welke eisen jouw raamdecoratie moet voldoen? In onze real-time productconfigurator vind je alle mogelijkheden en bestel je direct jouw producten. Heb je nog wat meer informatie nodig of wil je een aantal kleuren vergelijken? Neem dan gerust contact met ons op of bestel een aantal kleurstalen om thuis te bekijken.

Lichtdoorlatend plisségordijn op maat laten maken

Onze op maat gemaakte plisségordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. Je kiest zelf welke stof het plisségordijn moet bevatten. HxB heeft een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Denk aan transparant, lichtdoorlatend en verduisterend, maar ook aan enkele of dubbele stof. Een plisségordijn met een dubbele stoflaag noemen we een honingraat plisségordijn. Deze naam komt voort uit het feit dat de dubbele stoflaag vanaf de zijkant gezien zorgt voor honingraatstructuur. Het honingraat plisségordijn zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor isolerend en energiebesparend.

Voldoende licht en privacy

Ben je op zoek naar privacy én daglicht? Dan is een plisségordijn van HxB de juiste keuze. Met deze vorm van raamdecoratie geniet je van het daglicht en bepaal je zelf de mate van privacy. Ook bepaal je door het handige topdown-bottomup zelf op welke hoogte het plisségordijn komt te hangen. Uiteraard is de mate van daglicht afhankelijk van de kleur die je voor het plisségordijn kiest. We adviseren je graag over een passende kleur en het juiste systeem. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer