Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat

De lichtdoorlatende plisségordijnen van HxB passen bij elk interieur en zorgen voor optimaal woongenot in iedere ruimte. Niet alleen geven ze sfeer aan de ruimte, ook zien ze er goed uit op ieder raam. Daarom hebben we in ons assortiment ook draai-kiepraam plisségordijnen en plisségordijnen voor kunststof kozijnen.

Kies je voor een Top down Bottom up plissé? Dan kan de raamdecoratie aan de onderkant en bovenkant opgetrokken worden. Zo kies jij zelf de hoogte en de hoeveelheid licht die naar binnen komt.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Lichtdoorlatend plisségordijn passend bij jouw inrichting

Onze lichtdoorlatende plisségordijnen zijn niet alleen functioneel, maar ook sfeervol en passend bij ieder interieur. Want door ons uitgebreide assortiment aan kleuren en materialen is er altijd een eindproduct samen te stellen dat bij jouw stijl en inrichting past. Weet je al concreet aan welke eisen jouw raamdecoratie moet voldoen? In onze realtime productconfigurator vind je alle mogelijkheden en bestel je direct jouw producten. Heb je nog wat meer informatie nodig of wil je een aantal kleuren vergelijken? Neem dan gerust contact met ons op of bestel een aantal kleurstalen om thuis te bekijken.

Lichtdoorlatend plisségordijn op maat laten maken

Onze op maat gemaakte plisségordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. Je kiest zelf welke stof en kleur het plisségordijn moet bevatten. HxB heeft een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Denk aan, lichtdoorlatende en verduisterende plisségordijnen, maar ook aan enkele of dubbele stof en witte of zwarte plisségordijnen. Een plisségordijn met een dubbele stoflaag noemen we een zogenaamd honingraat plisségordijn. Deze naam komt voort uit het feit dat de dubbele stoflaag vanaf de zijkant gezien zorgt voor honingraatstructuur. Het honingraat plisségordijn zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor isolerend en energiebesparend. Erg fijn voor de energierekening.

Voldoende licht en privacy

Ben je op zoek naar privacy én daglicht? Dan is een plisségordijn van HxB de juiste keuze. Met deze vorm van raamdecoratie geniet je van het daglicht en bepaal je zelf de mate van privacy. Ook bepaal je door het handige top-down-bottom-up zelf op welke hoogte het plisségordijn komt te hangen. Uiteraard is de mate van daglicht afhankelijk van de kleur die je voor het plisségordijn kiest. We adviseren je graag over een passende kleur en het juiste systeem. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie. Liever thuis eens sparren met een verkoopadviseur? Plan dan een gratis en vrijblijvende meet-en adviesafspraak in. Eén van onze adviseurs komt dan langs om alle mogelijkheden met je door te nemen en om, indien gewenst, jouw ramen op te meten. Zo weet je zeker dat jouw lichtdoorlatende plisségordijnen perfect zullen passen.