Plisségordijnen draai-kiepramen van HxB

Draai-kiepramen worden steeds populairder. Deze moderne ramen vind je in steeds meer (nieuwe) huizen terug. Draai-kiepramen zijn ontzettend praktisch, maar zorgen wel voor een extra uitdaging op het gebied van raamdecoratie. Je kunt de plisségordijnen immers niet monteren zoals je dat voor een normaal raam zou doen.

Gelukkig heeft HxB daar een oplossing voor: een plisségordijn voor draai-kiepramen. Deze vorm van raamdecoratie wordt gemonteerd óp het raam, zodat je deze kunt blijven gebruiken zoals hij bedoeld is. Door deze vorm van montage blijft de plisségordijn mooi op zijn plaats. De enige lichtinval wat je dan nog hebt is afkomstig van de kier als het raam open staat.

Nu 40% korting!

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Groot assortiment plisségordijnen voor dakramen

Het draai-kiepraam is misschien anders dan een ‘normaal’ raam, maar dat maakt voor het assortiment van HxB® niet uit. Ook voor draai-kiepramen hebben wij een ruim assortiment met verschillende kleuren en stoffen. Van verduisterende plisségordijnen tot transparante plisségordijnen. Breng vooral eens een bezoekje aan onze online productconfigurator om alle mogelijkheden te bekijken en te vergelijken. We hebben in deze configurator zelfs zwarte plisségordijnen beschikbaar.

Liever in het echt vergelijken? Bestel dan onze gratis kleurstalen of plan een vrijblijvende meet- en adviesafspraak met een van onze verkoopadviseurs. Zij komen graag bij je langs om de draai-kiepramen goed in te meten en alle mogelijkheden voor jouw nieuwe plisségordijnen door te nemen.

Welk plisségordijn is geschikt?

Het juiste plisségordijn voor een draai-kiepraam kan als een uitdaging voelen. Het belangrijkste is om te bepalen welke functie jouw raamdecoratie moet hebben. Komt de nieuwe raamdecoratie in de slaapkamer te hangen en moet het verduisterend zijn? Of komt het in de keuken en moet het zorgen dat je de lichtinval kunt regelen? Wanneer je dit hebt besloten kan onze verkoopadviseur je zeker verder helpen.

Voor kantelramen krijgen we veel bestellingen voor honingraat stof plisségordijnen en Top Down Bottom Up plisségordijnen. Beide zijn erg geschikt voor deze raampartijen. De honingraat variant is voorzien van een dubbele stof en zorgt daardoor voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daarmee energiebesparend. Erg fijn voor de energierekening. Top-down-bottom-up is van twee kanten te bedienen, waardoor je zelf beslist hoe hoog (of laag) je de raamdecoratie wilt hebben hangen.

Montage van de plisségordijnen

Veel (nieuwe) huiseigenaren zijn op zoek naar speciale plisségordijnen voor kunststof kozijnen. We horen vaak van klanten dat ze daar namelijk liever niet in boren. Dat snappen we heel erg goed. Dit gaat een stuk minder gemakkelijk dan in houten kozijnen. Daarom is het mogelijk om zogenaamde klemsteunen toe te voegen aan jouw bestelling. Deze klemmen hebben we ook speciaal voor draai-kiepramen, zodat je niet hoeft te boren. 

Na jouw bestelling gaan wij aan de slag met de nieuwe raamdecoratie. Tijdens het bestellen kun je aangeven of wij de plisségordijnen komen monteren, of dat je het zelf gaat doen. Mogen wij het voor je doen? Dan nemen we na je bestelling contact op om een afspraak in te plannen. Ga je zelf aan de slag? Dan kun je jouw nieuwe raamdecoratie binnen 10 tot 15 werkdagen bij je thuis verwachten. 

Draai-kiepraam en gewone ramen

In veel huizen zien we de combinatie van een kantelraam met een ‘normaal’ raam. Omdat het draai-kiepraam een eigen plisségordijn vereist (anders kan het raam niet goed open), heb je twee opties voor de volledige bedekking van het raam. Je kunt dan kiezen voor hetzelfde ingespannen model voor het vaste raam, of voor een standaard plisségordijn voor de normale ramen. Bij deze laatste heb je te maken met een zogenaamde koordbediening. Dit is anders dan de greepbediening bij het draai-kiepraam.

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Schroom niet om contact op te nemen met een van onze verkoopadviseurs om al jouw vragen beantwoord te krijgen. Geen vraag is te gek en geen uitdaging te groot. HxB helpt je van jouw eerste vraag tot het laatste schroefje. 

Stel samen en bereken prijs