Slimme elektrische raamdecoratie

LET OP: Het samenstellen van elektrische producten kan erg lastig zijn. Laat ons daarom 100% gratis langskomen voor een advies- en meetafspraak bij jou thuis.

Slimme raamdecoratie geeft de mogelijkheid jouw raamdecoratie te koppelen met iOS, Android, Google Home, Alexa en IFTTT. Naast de smart oplossing is het ook mogelijk gebruik te maken van een afstandsbediening. Door gebruik te maken van onze oplaadbare batterijmotor is de installatie volledig kabelvrij.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Elektrische rolgordijnen
Elektrische rolgordijnen
Elektrische duo rolgordijnen
Elektrische duo rolgordijnen
Elektrische houten jaloezieën
Elektrische houten jaloezieën
Elektrische jaloezieën
Elektrische jaloezieën
Elektrische plisségordijnen
Elektrische plisségordijnen
Hulp nodig?
Hulp nodig?

Welke smart home apparaten kan ik hierop aansluiten?

Om de bediening zo soepel mogelijk te maken is onze elektrische raamdecoratie aan te sluiten op smart home producten zoals Google Home, Alexa, IFTTT en te besturen via een iOS of Android app. Hier is wel een smartphone hub voor nodig. Liever geen gebruik maken van apps of smart home apparaten? Dan is er uiteraard ook een afstandsbediening waar je de raamdecoratie mee kunt bedienen. 

Het gemak van elektrische zonwering

Waar je ook bent, met onze smart raamdecoratie oplossing bedien je de elektrische producten met een druk op de knop. Een koppeling is binnen enkele minuten gemaakt en geeft mogelijkheden tot bijvoorbeeld het automatisch laten openen en sluiten van jouw zonwering.