Slimme elektrische rolgordijnen

Vanuit de luie stoel de lichtinval in je kamer regelen? Het is mogelijk met de oplaadbare elektrische rolgordijnen van HxB. Te bedienen via afstandsbediening en app. Rolgordijnen geautomatiseerd of op afstand laten sluiten? Ook dat is mogelijk met de smartphone-hub.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Elektrische rolgordijnen
Elektrische rolgordijnen
Afstandsbediening
Afstandsbediening
Smartphone-hub
Smartphone-hub

 

Elektrische rolgordijnen: batterij vs bedraade motor

+ Geen bedrading wegwerken; de batterij zit in de motor waardoor er geen stroomkabel/voeding nodig is

+ Plug and Play; je kunt de afstandsbiedening direct aan de motor koppelen, er is geen aanvullende besturing nodig

- Batterijen moeten opgeladen worden. Bij gemiddeld gebruik en maat is dit 1 á 2 keer per jaar

 

Afstandsbediening

+ Keuze uit; 1, 5 of 15 kanalen

+ Meerdere rolgordijnen op één kanaal mogelijk

- Als de afstandsbediening stuk gaat of kwijt raakt zijn de producten niet te bedienen

 

Bediening via de app

+ Altijd bereikbaar; vanaf overal ter wereld te bedienen met je smartphone

+ Stel timers in; laat jouw rolgordijnen op elk gewenst van de dag automatisch bewegen

+ Geschikt voor iOS en Android

- Smartphone-hub nodig; om de rolgordijnen te koppelen met je app, Google Home, Alexa of IFTTT

 

Kleuren en stoffen voor de elektrische rolgordijnen

De zijgeleiding, die we ook wel cassettes noemen, maken wij precies op maat. Dit doen we ook met de slimme rolgordijnen. Alles precies op maat, in de kleur, stof en stijl die jij zoekt. Al deze mogelijkheden, van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen, vind je terug in onze online productconfigurator. Hier kun je opties ontdekken en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Wij zijn erg benieuwd wat het gaat worden.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met een verkoopadviseur van HxB. Zij helpen je graag bij jouw keuze of bij specifieke vragen, bijvoorbeeld over rolgordijnen voor dakramen. Een adviesgesprek kan ook bij jou thuis gehouden worden. Dit noemen we een meet- en adviesafspraak, waarbij de adviseur bij jou thuiskomt. Hij meet dan niet alleen alle ramen op, maar laat je ook alle mogelijkheden zien. Wie weet blijken onze smart elektrische rolgordijnen of zwarte rolgordijnen veel beter te passen bij jouw huis en inrichting.

Duurzame en innovatieve raamdecoratie

De elektrische rolgordijnen van HxB zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen en kleuren. Wil je zwarte rolgordijnen, of wil je juist dat alleen het ophangsysteem een donkere kleur heeft? En vind je het prettig als de rolgordijnen verduisterend zijn, of ben je juist opzoek naar transparante rolgordijnen? Jij bepaalt!

Als onze opties vind je in onze online productconfigurator. Hier kun je alle opties bekijken, vergelijken en opslaan om later nog eens te bekijken. Weet je meteen al wat je nodig hebt? Bestel vanuit de configurator dan meteen jouw nieuwe rolgordijnen. Mocht je liever nog wat vragen beantwoord krijgen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verkoopadviseurs hebben jarenlange ervaring en hebben op elke vraag een antwoord. En natuurlijk voor elke raampartij een vorm van raamdecoratie. We hebben zelfs rolgordijnen voor dakramen in ons assortiment.

Elektrische rolgordijnen bestellen

Heb je inmiddels al een keuze gemaakt? Mocht je er nog niet uit zijn, plan dan een gratis en vrijblijvend meet-en adviesgesprek in met een van onze adviseurs. Zij komen dan bij je langs om alle opties te bespreken en alle raampartijen op te meten. Zo weet je zeker dat je echt alle opties hebt doorgenomen en dat jouw nieuwe raamdecoratie precies past.

Na het bezoek zorgt de adviseur ervoor dat de door jou gekozen producten online in jouw winkelmandje terug te vinden zijn. Je hoeft dan alleen nog maar aan te vinken of wij de montage mogen doen en op de knop bestellen te klikken. Wij gaan daarna direct voor je aan de slag.

Montage precies goed

Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan ontvang je jouw elektrische rolgordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis. Mogen wij het voor je doen? Dan maken we na jouw bestelling zo snel mogelijk een afspraak om langs te komen. Eén van onze monteurs komt dan bij je langs om jouw nieuwe raamdecoratie op te hangen. Hij zal ervoor zorgen dat jij snel kunt genieten van jouw duurzame en innovatieve rolgordijnen, waar je van ons twee jaar garantie op krijgt.

Samenstellen en prijs berekenen