Rolgordijn

Bij HxB willen we je niet alleen mooie raamdecoratie op maat bieden, maar ook zorgen dat je huis gezellig wordt. Met hulp van goed advies kunnen wij jou helpen de juiste raamdecoratie te vinden. We doen dit door veel verschillende producten aan te bieden, met veel keuzes in kleuren, stoffen en materialen. De materialen die we kiezen zijn al meer dan 20 jaar betrouwbaar en goed beoordeeld in verschillende projecten. Dit laat zien dat onze producten lang meegaan en goed werken in jouw huis. Naast het zorgen voor een mooie sfeer en goede kwaliteit, vinden we goede service ook heel belangrijk. Onze services voor het meten en monteren zorgen ervoor dat je goede hulp krijgt.

Maak nu een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Verduisterende rolgordijnen
Verduisterende rolgordijnen
Lichtdoorlatende rolgordijnen
Lichtdoorlatende rolgordijnen
Transparante rolgordijnen
Transparante rolgordijnen
Duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen

Waarom rolgordijnen van HxB?

Het is belangrijk voor raamdecoratie om goed te integreren binnen jouw leefruimte. HxB biedt rolgordijnen met standaard maten aan, maar is ook gespecialiseerd in het op maat maken van rolgordijnen. Zo kunnen wij realiseren dat jouw rolgordijnen precies passen bij jouw raam. 

De voordelen van HxB:

Levering binnen 10 – 15 werkdagen: 

Onze rolgordijnen zijn van Duitse topkwaliteit. Wij zorgen er dus voor dat deze rolgordijnen binnen 10 – 15 werkdagen gratis worden geleverd. Ook is er de mogelijkheid om de rolgordijnen door ons te laten monteren. Voor meer informatie ga naar onze montageservice.  

Op maat gemaakte raamdecoratie:

Bij HxB ontwikkelen we raamdecoratie volledig op maat, afgestemd op jouw persoonlijke smaak en behoeften. Dit zorgt ervoor dat de rolgordijnen goed aansluiten en naadloos integreren in jouw woonomgeving.

Deskundig advies en maak een gratis meetafspraak:

HxB biedt een kosteloze advies- en meetafspraak aan, waarbij een verkoopadviseur je door alle mogelijkheden leidt, zoals kleuren, stoffen, en materialen. Dit persoonlijke advies helpt je bij het maken van de beste keuze voor jouw rolgordijnen.

Gratis kleurstalen:

Voorafgaand aan jouw aankoop, kun je gratis kleurstalen aanvragen om een beter beeld te krijgen van hoe de diverse kleuren en materialen in jouw ruimte zullen staan.

Welke soorten rolgordijnen zijn er?

Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten:

Warmte werende rolgordijnen: Bescherming tegen zonlicht en warmte door speciale coatings op de stof. Zeer geschikt voor kamers op het zuiden.

Licht werende rolgordijnen: Beschermt tegen verblinding op tv of computerschermen. Zeer geschikt voor kantoor of woonkamer.

Rolgordijnen voor vochtige ruimtes: Zeer geschikt voor badkamers en keukens met een hoge luchtvochtigheid. Geen spatbestendigheid.

Verduisterende of normale rolgordijnen

Ontdek onze rolgordijnen in allerlei maten en soorten. Kies voor onze verduisterende rolgordijnen als je een kamer helemaal donker wilt maken, ideaal voor een goede nachtrust. In tegenstelling tot de gewone rolgordijnen, die nog wat licht doorlaten, houden onze verduisterende rolgordijnen al het licht tegen. Vind nu de perfecte maat en stijl voor jouw kamer!

Welke maat rolgordijn heb ik nodig?

Bij HxB bieden we de rolgordijnen in diverse soorten en maten. We zijn ervaren in het op maat maken van rolgordijnen en andere raamdecoraties. Onze deskundigen staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte rolgordijn voor jouw woon- of slaapkamer.

Rolgordijnen ophangen

Bij het ophangen van rolgordijnen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten:

Meten: Zorg ervoor dat je de ramen nauwkeurig meet voordat je rolgordijnen aanschaft. Het is namelijk belangrijk dat je de juiste maat hebt voor jouw raam.

Bevestigingsmethode: Beslis of je de rolgordijnen binnen het kozijn, op het kozijn of aan het plafond wilt bevestigen. Dit kan namelijk invloed hebben op de maat rolgordijnen die je kiest.

Bekijk de instructies voor het monteren van rolgordijnen. Je kan het ook laten doen door onze professionals met onze montageservice!

Veel gestelde vragen

Wat is een rolgordijn?

Een rolgordijn is een soort raamdecoratie dat op- en afgerold kan worden. Bij HxB bieden we een breed assortiment aan rolgordijnen in diverse kleuren en materialen. Het spelen met daglicht was nog nooit zo leuk en makkelijk.

Hoe breed kan een rolgordijn zijn?

Een rolgordijn is in verschillende maten beschikbaar bij Hxb. Bekijk ons aanbod. Bij Hxb bieden we ook rolgordijnen op maat. Toch niet zeker wat je wilt? Maak een gratis meetafspraak en onze experts helpen jou graag verder! 

Waar vind ik goedkope rolgordijnen? 

Bij HxB hebben we nu een korting van 40% op onze rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn van topkwaliteit, dus bekijk een aantal van onze rolgordijnen: zwarte rolgordijnen, witte rolgordijnen, bamboe rolgordijnen en nog veel meer!

Gratis meetafspraak plannen