Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn enorm praktisch en passen bij ieder interieur. Niet zo gek dat deze vorm van raamdecoratie ontzettend populair is. Ben je op zoek naar goede rolgordijnen op maat? Dan ben je bij HxB aan het goede adres. Onze rolgordijnen zijn makkelijk in gebruik, altijd op maat gemaakt en passen bij de laatste woontrends. 

Met onze rolgordijnen op maat kun je alle kanten op om jouw perfecte raamdecoratie te realiseren. Je kiest namelijk zelf voor de maatvoering, maar natuurlijk ook de stofkleur, de systeemkleur en het materiaal van de ketting. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan komen we graag bij je langs voor een gratis advies- en meetafspraak.

Rolgordijnen in 4 transparanties

Onze op maat gemaakte rolgordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. Je kiest zelf welke stof het rolgordijn moet bevatten. Denk aan transparant, lichtdoorlatend en verduisterend, maar ook aan duo rolgordijnen. Rolgordijnen samenstellen en prijs berekenen >

Rolgordijnen verduisterend, lichtdoorlatend of transparant

Bij HxB vind je rolgordijnen in verschillende stoftransparanties: verduisterend, lichtdoorlatend en transparant. Elk soort stof heeft zijn eigen voordelen. Zo heb je bij onze verduisterende rolgordijnen minimale lichtinval. Hierdoor zijn ze zeer geschikt zijn voor de slaapkamer, waar ze tegelijkertijd zorgen voor ultieme privacy. Met een (semi-) transparant rolgordijn is het mogelijk om te spelen met het licht, waardoor ze geschikt zijn voor woonkamers of andere openbare ruimtes in het huis. Natuurlijk zorgen ook deze rolgordijnen voor een stukje privacy.

Een rolgordijn voor ieder design

Ben je er nog niet uit wat voor rolgordijn voor de ramen moet komen? Wij adviseren graag. Ook als je nog twijfelt over kleuren en stoffen denken we met je mee. Neem vooral contact op voor het aanvragen van een gratis kleurstaal, om zo een goede indruk te krijgen van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. Deze kleurstalen sturen we gratis op, zodat je thuis eens rustig kunt bekijken of de kleur en het materiaal past bij de stijl en interieur van het huis. Onze kleurstalen zijn volledig gratis en vrijblijvend, dus schroom niet om één of meerdere bij ons aan te vragen.

Duitse high-end kwaliteit

Alle rolgordijnen uit ons ruime assortiment worden op maat gemaakt van een Duits fabricaat. Wij hebben bewust gekozen voor deze Europese partner, zodat we snel kunnen schakelen en de kwaliteit hoog kunnen houden. Deze garanderen we dus ook graag, met bijbehorende twee jaar garantie. Ben je toe aan een gratis advies- meetafspraak? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij zorgen ervoor dat jouw toekomstige raamdecoratie volledig aansluit op jouw wensen.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer