Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn enorm praktisch en passen in ieder interieur. Niet zo gek dat deze vorm van raamdecoratie ontzettend populair is. Ben je op zoek naar kwalitatieve rolgordijnen op maat? Dan ben je bij HxB® aan het goede adres. Onze rolgordijnen zijn makkelijk in gebruik, altijd op maat gemaakt en passend bij de laatste woontrends.

Met onze rolgordijnen op maat kun je alle kanten op om jouw perfecte raamdecoratie te realiseren. Je kiest namelijk zelf voor de maatvoering, maar natuurlijk ook de stofkleur en de systeemkleur, bijvoorbeeld bij onze rolgordijnen met zijgeleiding. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, dan komen we graag bij je langs voor een gratis advies- en meetafspraak.

Verduisterende rolgordijnen
Lichtdoorlatende rolgordijnen
Transparante rolgordijnen
Duo rolgordijnen

Rolgordijnen op maat voor iedere raampartij

Ben je er nog niet uit wat voor rolgordijn voor de ramen moet komen? Wij adviseren graag. Ook als je nog twijfelt over kleuren en stoffen denken we met je mee. Neem vooral contact op voor het aanvragen van een gratis kleurstaal, om zo een goede indruk te krijgen van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. Neem ook vooral contact op als je vragen hebt of als we je kunnen helpen met de maten. Via een Whatsappcall kijkt een verkoopadviseur met je mee zodat je de maten op de juiste manier opneemt. Vind je het prettig om thuis te sparren met een van onze verkoopadviseurs? Plan dan een meet- en adviesafspraak in. Wij komen dan bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken en de maten van jouw ramen op te meten. Misschien blijkt wel dat elektrische rolgordijnen echt een oplossing zijn voor jouw grote raampartijen.

Rolgordijnen verduisterend, semi-transparant of transparant kopen

Bij HxB® vind je rolgordijnen in verschillende stoftransparanties: verduisterend, semi-transparant en transparant. Elk soort stof heeft zijn eigen voordelen. Zo heb je bij onze verduisterende rolgordijnen minimale lichtinval. Hierdoor zijn ze zeer geschikt zijn voor de slaapkamer, waar ze tegelijkertijd zorgen voor ultieme privacy. Met een (semi-) transparant rolgordijn is het mogelijk om te spelen met het licht, waardoor ze geschikt zijn voor woonkamers of andere openbare ruimtes in het huis. Natuurlijk zorgen ook deze rolgordijnen voor een stukje privacy.

Hoge en duurzame kwaliteit

Alle rolgordijnen uit ons ruime assortiment worden door ons op maat gemaakt. Met onze jarenlange ervaring garanderen we duurzame en innovatieve raamdecoratie, met bijbehorende twee jaar garantie. Laat je jouw nieuwe raamdecoratie door ons monteren? Dan weet je zeker dat jouw rolgordijnen de komende jaren stevig hangen en dat je er nog lang van zult genieten. En of je nou kiest voor zwarte rolgordijnen of lichtdoorlatende rolgordijnen, onze verkoopadviseurs helpen je en zullen ervoor zorgen dat jouw toekomstige raamdecoratie precies goed aansluit bij jouw wensen. Want zo doen we dat bij HxB®: precies goed.