Rolgordijnen dakramen, verkrijgbaar bij HxB

Dakramen zijn ontzettend gezellig. Het getik van de regen, de sterrenhemel of de blauwe lucht, je hoort en ziet het allemaal door een dakraam. Maar door de schuine eigenschappen is het ook lastig om de juiste raamdecoratie voor deze ramen te vinden. Hier heeft HxB een prachtige oplossing voor: rolgordijnen voor dakramen.

Om ervoor te zorgen dat de rolgordijnen voor dakramen goed blijven hangen worden ze geleverd met zogenaamde cassettes. Dit noemen we ook wel rolgordijnen met zijgeleiding. Deze zijgeleiders zorgen ervoor dat zowel de onderlat als de stof tegen het raam aan blijft zitten. Ook wanneer het dakraam volledig open staat. Hierdoor heb je nooit last van lichtkieren en realiseer je op ieder moment de gewenste mate van verduistering.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijnen dakramen bestellen?
Rolgordijnen dakramen bestellen?

Rolgordijnen voor dakramen uit een ruim assortiment

Van zwarte rolgordijnen tot groene rolgordijnen, het assortiment van HxB is heel uitgebreid en heeft voor ieder wat wils. Onze dakraam rolgordijnen worden standaard voorzien van een luxe cassette aan de bovenkant. De kleur van deze cassette kies je zelf in onze online productconfigurator. Hier vergelijk je ook alle andere kleuren en stoffen om jouw perfecte raamdecoratie samen te stellen.

Kom je er toch niet helemaal uit, neem dan vooral contact op met onze verkoopadviseurs. Zij weten echt alles over onze rolgordijnen. Van kleur tot ophangsysteem, en van maatvoering tot levertijd, geen vraag is te gek en geen uitdaging te groot. Liever zo’n gesprek face-to-face? Plan dan een gratis meet-en adviesgesprek in.

HxB bij jou thuis

Tijdens een gratis en vrijblijvend meet- en adviesgesprek komt een verkoopadviseur bij je langs om alle opties met jou door te nemen. Dit is een goed moment om te bepalen of je voor verduisterende rolgordijnen gaat, of misschien wel voor onze elektrische rolgordijnen.

Tijdens het bezoek zal de verkoopadviseur, indien gewenst, ook alle maten voor je opnemen. Voor dakramen kan het namelijk best lastig zijn om de juiste maat te bepalen. Als jij vervolgens een definitieve keuze hebt gemaakt, dan zal onze collega ervoor zorgen dat jouw gekozen raamdecoratie terug te vinden is in het online winkelmandje. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen. Heb je een dakraam op hoogte? Bestel dan ook meteen een bedieningsstok mee.

Rolgordijnen voor dakramen op maat gemaakt

Nadat we jouw bestelling binnen hebben gekregen gaan wij direct aan de slag. Onze collega’s met jarenlange ervaring zullen ervoor zorgen dat jij duurzame en innovatieve raamdecoratie krijgt waar je nog jaren plezier van gaat hebben. We geven dan ook twee jaar garantie op al onze producten. 

Tijdens het bestellen kun je ook aangeven of je een monteur nodig hebt voor de montage. Dat doen we namelijk graag voor een vast bedrag. Wil je zelf aan de slag met de montage? Dan krijg je van ons heldere montageinstructies en kun je altijd bellen als je er niet uit komt. We staan voor je klaar.

Montage door een HxB monteur

Gaan wij de rolgordijnen voor jouw dakraam installeren? Dan komen we langs op een afgesproken moment en nemen we jouw nieuwe raamdecoratie mee. Wijs jij de monteur de juiste weg? Dan gaat hij zo snel mogelijk aan de slag, zodat jij kunt genieten van je nieuwe rolgordijnen. Je mag er uiteraard op vertrouwen dat hij alle verpakkingsmaterialen weer meeneemt en de boel netjes achterlaat.

Heb je een (nieuwbouw)huis waar je voorlopig nog niet in kunt? Dan bewaren wij de raamdecoratie voor je tot het juiste moment daar is. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe rolgordijnen niet beschadigen of kwijtraken, en precies goed blijven.

Samenstellen en prijs berekenen