Rolgordijn zwart

Ben je op zoek naar zwarte rolgordijnen? Bij HxB zijn we hierin gespecialiseerd. Zorgvuldig ontworpen, combineren onze rolgordijnen stijl met functionaliteit: de elegantie van een gordijn met de gemakkelijke lichtregeling van een rolgordijn. Deze zwarte rolgordijnen voegen een stijlvolle en moderne sfeer toe aan jouw woonruimte! Een rolgordijn op maat bestellen? Plan een gratis meetafspraak in!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijn verduisterend zwart
Rolgordijn verduisterend zwart
Rolgordijn lichtdoorlatend zwart
Rolgordijn lichtdoorlatend zwart
Rolgordijn transparant zwart
Rolgordijn transparant zwart
Cassette rond
Cassette rond
Cassette vierkant
Cassette vierkant

Waarom kiezen voor zwarte rolgordijnen van HxB?

Wij leveren onze zwarte rolgordijnen op maat en in standaard maten. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan met een uitgebreide selectie van kleuren, stoffen en materialen. Al 25 jaar kiezen we voor materialen van vertrouwde kwaliteit. Dit vertrouwen onderstreept de duurzaamheid van onze producten en hun vermogen om het gewenste effect in huis te creëren. Onze service is eveneens essentieel. Onze meet- en montageservices zorgen voor professionele ondersteuning, zorgeloos voor jou. Kies voor een rolgordijn in het zwart om een moderne look in jouw huis te creëren.

De voordelen van HxB:

Op maat gemaakte raamdecoratie:

Bij HxB ontwikkelen we raamdecoratie volledig op maat, afgestemd op jouw unieke smaak en behoeften. Dit garandeert dat de verduisterende rolgordijnen naadloos aansluiten in jouw ruimte.

Deskundig advies en gratis meetafspraak:

HxB biedt een kosteloze advies- en meetafspraak aan, waarbij een ervaren expert je door alle keuzemogelijkheden begeleidt, zoals kleuren, stoffen, en materialen. Hierdoor wordt het maken van de beste keuze voor jouw raamdecoratie gemakkelijker.

Gratis kleurstalen:

Bestel gratis kleurstalen om een beter beeld te krijgen van hoe de verschillende kleuren en materialen er in jouw leefruimte uitzien.

Rolgordijnen verduisterend, semi-transparant of transparant

Bij HxB vind je rolgordijnen in verschillende stoftransparanties: verduisterend, semi-transparant en transparant. Elk soort stof heeft zijn eigen voordelen. Zo heb je bij onze verduisterende rolgordijnen minimale lichtinval. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor de slaapkamer, waar ze tegelijkertijd zorgen voor ultieme privacy. Wil je het extra donker in de slaapkamer? Ga dan voor een rolgordijn met zijgeleiding. Met een (semi-) transparant rolgordijn is het mogelijk om te spelen met het licht, waardoor ze geschikt zijn voor woonkamers of andere openbare ruimtes in het huis. Natuurlijk zorgen ook deze rolgordijnen voor een stukje privacy.

Witte rolgordijn of zwarte rolgordijn?

Rolgordijn zwart of rolgordijn wit? Bij Hxb zien we trends voorbijkomen en merken we dat de kleuren zwart en wit erg populair zijn. Dus snappen wij dat de keuze erg moeilijk kan zijn. Bekijk de witte rolgordijnen hier! 

Zwarte rolgordijnen of zwarte duo rolgordijnen?

Rolgordijnen bieden een strakke en stijlvolle uitstraling, terwijl duo rolgordijnen meer flexibiliteit bieden in het beheren van lichtinval. Bij HxB bieden we beide opties aan, zodat jij de perfecte keuze kunt maken voor jouw ruimte. Bekijk ons aanbod duo rolgordijnen!

Welke maat rolgordijn heb ik nodig?

Bij HxB bieden we een verscheidenheid aan rolgordijnen in diverse soorten en maten. We zijn gespecialiseerd in het op maat maken van rolgordijnen en verschillende andere raamdecoraties. Onze experts staan klaar om je te assisteren bij het selecteren van het perfecte rolgordijn voor jouw woon- of slaapkamer.

Inkorten van jouw rolgordijn

Heb je niet de juiste maat rolgordijn aangeschaft? Het inkorten van een rolgordijn is een taak die je ook zelf kunt uitvoeren. Maar het wordt aangeraden deze taak aan professionals over te laten of een op maat gemaakt rolgordijn te bestellen om een perfecte pasvorm te garanderen. Maak gratis een afspraak met onze professionals!

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een duo rolgordijn en een rolgordijn?

Bij een rolgordijn heb je één stoflaag die op- en neerrolt. Bij een duo rolgordijn worden de stofbanen afgewisseld met gaasbanen. Bij HxB bieden we een breed assortiment aan van beide types rolgordijnen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Hoe breed kan een rolgordijn zijn?

Een rolgordijn is in verschillende maten beschikbaar bij HxB. Bekijk hier ons aanbod. We bieden op maat gemaakte rolgordijnen voor een perfecte pasvorm. Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie.

Welk rolgordijn tegen de zon?

We hebben verschillende soorten rolgordijnen die geschikt zijn om de zon te weren en jouw ruimte te verduisteren. Bekijk ons aanbod rolgordijnen! 

Gratis meetafspraak plannen