Rolgordijnen met zijgeleiding van HxB

LET OP: Rolgordijnen met zijgeleiding zijn lastig te configuren vanwege exacte maten. Laat ons daarom 100% gratis langskomen voor een advies- en meetafspraak bij jou thuis.

Klapperende rolgordijnen en lichtkieren in de slaapkamer: het is verleden tijd met de rolgordijnen met zijgeleiding van HxB. Deze op maat gemaakte rolgordijnen zullen na hun montage altijd netjes in hun cassette hangen. Dit is ideaal voor in de slaapkamer. Een rolgordijn met zijgeleiding zorgt er namelijk voor dat een slaapkamer compleet verduisterd wordt. En dat is essentieel voor een goede nachtrust.

Nu 40% korting!

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijnen met zijgeleiding
Rolgordijnen met zijgeleiding

Zijgeleiding van het rolgordijn

De zijgeleiding, die we ook wel cassettes noemen, maken wij precies op maat. Dit doen we ook met de rolgordijnen. Alles precies op maat, in de kleur, stof en stijl die jij zoekt. Al deze mogelijkheden, van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen, vind je terug in onze online productconfigurator. Hier kun je opties ontdekken en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Wij zijn erg benieuwd wat het gaat worden.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vooral contact op met een verkoopadviseur van HxB®. Zij helpen je graag bij jouw keuze of bij specifieke vragen, bijvoorbeeld over rolgordijnen voor dakramen. Een adviesgesprek kan ook bij jou thuis gehouden worden. Dit noemen we een meet- en adviesafspraak, waarbij de adviseur bij jou thuiskomt. Hij meet dan niet alleen alle ramen op, maar laat je ook alle mogelijkheden zien. Wie weet blijken onze elektrische rolgordijnen of zwarte rolgordijnen veel beter te passen bij jouw huis en inrichting.

Duurzame en innovatieve raamdecoratie

Na het adviesgesprek zorgt de adviseur ervoor dat de door jou gekozen rolgordijnen met zijgeleiding in jouw online winkelmandje terecht komt. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen en aan te geven of je één van onze monteurs nodig hebt voor de montage. Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag, zodat je jouw nieuwe raamdecoratie binnen 10 tot 15 werkdagen thuis mag verwachten.

Door onze jarenlange ervaring met raamdecoratie garanderen wij duurzame en kwalitatieve rolgordijnen. Daarom geven wij ook twee jaar garantie op onze producten. Niet alleen op het rolgordijn met zijgeleiding, maar ook op de cassettes die het rolgordijn op z’n plek houden.

Over onze rolgordijnen met zijgeleiders

Rolgordijnen zijn ontzettend populair als raamdecoratie. Ze zijn er in vele kleuren en stoffen, en de ophangmogelijkheden zijn eindeloos. Van dakraam tot draaikiepraam, en van roze tot zwarte rolgordijnen. Het is allemaal mogelijk met het assortiment van HxB®.

Het fijne aan rolgordijnen is dat ze ook in iedere kamer passen. Een klein rolgordijntje in de badkamer, of juist een groot, breed rolgordijn voor een grote raampartij in de woonkamer. Dat is het voordeel van alles op maat maken. Niets is te gek en geen uitdaging is ons te groot. Daag jij onze verkoopadviseurs uit om de perfecte raamdecoratie voor jou te realiseren?

De rolgordijnen met zijgeleiding monteren

Ga je jouw nieuwe rolgordijnen zelf monteren? Dan leveren we de nieuwe raamdecoratie bij jou thuis met handige montageinstructies. Je kunt er zo mee aan de slag. Heb je tijdens de montage vragen? Schroom dan niet om even te bellen. Onze verkoopadviseurs zitten klaar om met je mee te denken, of mee te kijken via een Whatsapp-videogesprek. 

Als wij de montage voor je mogen verzorgen zullen we na jouw bestelling contact opnemen om een afspraak in te plannen. Een monteur is dan op het afgesproken moment bij jou thuis om de rolgordijnen op te hangen. Je hoeft hem alleen maar binnen te laten en de juiste ramen te wijzen. Natuurlijk neemt hij na de montage alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe rolgordijnen.

Samenstellen en prijs berekenen