Verduisterende rolgordijnen op maat

Lekker doorslapen in een donkere slaapkamer? Zeker in de zomer is dat nog wel eens lastig, met die lange lichte dagen. Kies je voor de verduisterende rolgordijnen van HxB? Dan heb je dat probleem opgelost. Daarmee houd je namelijk al het daglicht buiten en zorg je voor een donkere kamer waarin je fijn kunt uitslapen. Lichtkieren en vroeg wakker worden is meteen verleden tijd met onze verduisterende rolgordijnen op maat.

Rolgordijnen zijn ontzettend praktisch en passen bij ieder interieur. Niet zo gek dat ze daarom razend populair zijn als decoratie voor de ramen in huis. Bij HxB maken we ze altijd op maat en in de gewenste kleur en stof. Je kunt dus alle kanten op om jouw perfecte verduisterende rolgordijnen te realiseren. Nog niet zeker welke kleuren bij jou in huis passen? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan of maak een afspraak voor een advies- en meetafspraak.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Van roze rolgordijnen tot zonwerende rolgordijnen

Het uitgebreide assortiment verduisterende rolgordijnen van HxB bestaat uit meerdere stoffen, kleuren en bedienmogelijkheden. Van zwarte rolgordijnen tot elektrische rolgordijnen. Zo maken we het mogelijk om altijd raamdecoratie samen te stellen die passend is bij jouw huis en interieur. Weet je nog niet wat je wilt? Maak dan gebruik van onze online kleuren- en stoffenconfigurator of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij komen graag bij je langs met kleurstalen en voor een advies- en meetgesprek. Op basis van dit gesprek kies je gegarandeerd voor de juiste kleur en stof en weet je zeker dat jouw nieuwe verduisterende rolgordijnen perfect passen. Tijdens zo’n adviesgesprek is er ook tijd om al jouw ramen op te meten. Zo heb je gegarandeerd de juiste maten als je gaat bestellen. De verkoopadviseur zorgt ervoor dat jouw gekozen raamdecoratie in de juiste maat in jouw online winkelmandje terecht komt. Je hoeft na het gesprek alleen nog maar online op bestellen te klikken.

Altijd de perfecte maat

Niets is vervelender dan een verduisterend rolgordijn dat zijn werk niet doet. Vaak komt dat doordat aan de zijkant lichtkieren ontstaan. Bijvoorbeeld door de wind van een open raam. Om dit te voorkomen is het mogelijk om bij HxB verduisterende rolgordijnen met cassette te bestellen. Deze cassette, ook wel bekend als rolgordijn met zijgeleiding, zorgt ervoor dat de stof netjes naar beneden loopt en niet opbolt. Met dit zijprofiel worden vervelende lichtkieren voorkomen en zorg je voor complete verduistering. Ook de cassettes maken wij precies op maat, zodat alles mooi past en aansluit bij de raampartijen van jouw huis.

Duurzame en innovatieve verduisterende rolgordijnen

De verduisterende rolgordijnen van HxB worden altijd op maat gemaakt. Dit doen we in onze eigen fabriek, met collega’s die jarenlange ervaring hebben. Zo kunnen we duurzame en innovatieve kwaliteit garanderen en een twee jaar garantie op jouw raamdecoratie geven. Met onze raamdecoratie op maat kies je voor topkwaliteit en voor de perfecte maat. Dit stel je snel en gemakkelijk samen op basis van jouw wensen. Welke verduisterende rolgordijnen op maat hangen binnenkort bij jou in huis?