Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Verduisterende rolgordijnen op maat

Wil je een donkere slaapkamer en die een goede nachtrust mogelijk maakt? Kies dan voor de verduisterende rolgordijnen van HxB. Met deze vorm van raamdecoratie houd je al het daglicht buiten en zorg je voor een donkere kamer waarin je goed kunt (uit)slapen. 

Rolgordijnen zijn ontzettend praktisch en passen bij elk interieur. Niet zo gek dat ze daarom razend populair zijn als decoratie voor de ramen in huis. Bij HxB maken we ze altijd op maat en in de gewenste kleur en stof. Je kunt dus alle kanten op om jouw perfecte verduisterende rolgordijnen te realiseren. Nog niet zeker welke kleuren bij jou in huis passen? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan of maak een afspraak voor onze advies- en meetafspraak.

Selecteer hieronder je gewenste kleur en begin met de productconfiguratie:
Over onze verduisterende rolgordijnen

De verduisteren rolgordijnen van HxB zijn gemaakt uit een stof met meerdere lagen. Daardoor is de stof lichtdicht en wordt een ruimte pikkedonker. Omdat wij de verduisterende rolgordijnen op maat maken, en jij ze dus niet op maat hoeft te knippen, voorkomen we last van lichtkieren. Door de lichtdichte stof zorgen de verduisterende rolgordijnen er niet alleen voor dat het licht niet binnenkomt, maar zijn ook warmtewerend en warmtevasthoudend. Dat betekent dat ze in de winter de warmte binnenhouden en in de zomer de hitte buiten. Deze isolerende eigenschap zorgt er niet alleen voor dat je lekker slaapt, maar ook dat je energierekening lager uitvalt.

De verduistering van het rolgordijn

Het uitgebreide assortiment verduisterende rolgordijnen van HxB bestaat uit meerdere stoffen en kleuren. Zo maken we het mogelijk om altijd raamdecoratie samen te stellen die past bij jouw huis en interieur. Weet je nog niet wat je wilt? Maak dan gebruik van onze productconfigurator of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij komen graag bij je langs met de kleurstalen voor een advies- en meetgesprek. Op basis daarvan kies je gegarandeerd voor de juiste kleur en stof en weet je zeker dat jouw nieuwe verduisterende rolgordijnen perfect passen.

Altijd de perfecte maat

Niets is vervelender dan een verduisterend rolgordijn op maat, dat zijn werk niet doet. Oorzaak daarvan in de meeste gevallen is doordat aan de zijkant lichtkieren ontstaan. Bijvoorbeeld door de wind van een open raam. Om dit te voorkomen is het mogelijk om bij HxB verduisterende rolgordijnen met cassette te bestellen. Deze cassette met zijprofiel zorgt ervoor dat de stof netjes naar beneden loopt en niet opbolt. Met dit zijprofiel worden vervelende lichtkieren voorkomen en zorg je voor complete verduistering. Ook de cassettes maken wij precies op maat, zodat alles mooi past en aansluit bij de raampartijen van jouw huis.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer