Verduisterende rolgordijnen

Op zoek naar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit voor je ramen? Ervaar de expertise van HxB in verduisterende rolgordijnen. Onze collectie zorgt voor zowel een gezellige sfeer als privacy in elke kamer van je huis.

Op maat gemaakte verduisterende rolgordijnen zijn ook mogelijk bij HxB! Met onze service kunnen we gratis een specialist langs laten komen om op te meten. Zo kunnen wij jou helpen met een rolgordijn op maat voor jouw raam!

Met oog voor detail ontworpen, combineren onze verduisterende rolgordijnen de mooie uitstraling van een gordijn met de flexibele lichtcontrole van een rolgordijn. Verken onze collectie en ontdek hoe je jouw interieur kunt opleuken. Onzeker over de afmetingen van je raam? Geen zorgen, plan een gratis meetafspraak met één van onze specialisten, zij helpen je graag verder!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Waarom kiezen voor HxB voor je verduisterende rolgordijnen?

Kiezen voor HxB betekent: kiezen voor voordeel. Zo hanteren wij op verduisterende rolgordijnen een korting van 40%! Ook zijn onze rolgordijnen van goede kwaliteit en gaan deze voor lange tijd mee.

Het juiste verduisterende rolgordijn vinden kan een uitdaging zijn, maar gelukkig staan onze experts klaar om je te helpen. Ze zorgen dat je het perfecte verduisterende rolgordijn voor je raam vindt. Onze experts komen ook graag langs om je te helpen met het vinden van het juiste rolgordijn. Door onze ervaring van meer dan 20 jaar weten we het juiste verduisterende rolgordijn voor jouw raam te vinden.

Op maat gemaakte raamdecoratie:

We maken onze verduisterende rolgordijnen precies zoals jij ze wilt, zodat ze perfect passen en er goed uitzien. Of je nu gaat voor verduisterende stoffen voor een goede nachtrust, of lichtdoorlatende materialen om je kamers te vullen met natuurlijk licht, wij hebben het allemaal! En allemaal op maat gemaakt.

Deskundig advies en gratis meetafspraak:

HxB biedt een kosteloze advies- en meetafspraak aan, waarbij een verkoopadviseur je door alle opties begeleidt zoals kleuren, stoffen en materialen. Deze persoonlijke benadering helpt je bij het maken van de ideale keuze voor jouw raamdecoratie. Bij HxB vinden we service erg belangrijk, we realiseren graag de beste oplossing voor jouw raamdecoratie wensen.

Gratis kleurstalen:

Voordat je jouw aankoop doet, is het bij ons mogelijk om gratis kleurstalen te bestellen. Dit geeft een beter beeld van hoe verschillende kleuren en materialen er uit zien in de ruimte waar jij je raamdecoratie wilt hebben. Vraag hier gratis kleurstalen aan.

Verduisterende rolgordijnen of duo rolgordijnen?

Verduisterende rolgordijnen zijn eenvoudig en strak ontworpen, en bieden een makkelijke manier om de lichtinval in huis te regelen. In vergelijking met duo rolgordijnen, waar je rekening moet houden met verschillende stofbanen, bieden verduisterende rolgordijnen een eenvoudiger manier van het regelen van de lichtinval. Bekijk hier ons aanbod duo rolgordijnen!

Verduisterend rolgordijn ophangen

Het installeren van een verduisterend rolgordijn vergt precisie voor een correcte bevestiging, bij HxB bieden wij een montageservice aan, zodat jouw verduisterend rolgordijn op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Hier meer informatie over onze montageservice.

Welke soorten rolgordijnen bij HxB

Bij HxB hebben we een ruim aanbod aan rolgordijnen die passen bij verschillende lichtbehoeften. Onze zonwerende rolgordijnen zijn ideaal om je huis te beschermen tegen de zon en een aangename temperatuur te behouden. Daarnaast hebben we (semi-) transparante rolgordijnen die daglicht op een sfeervolle manier verspreiden, perfect voor woonkamers en andere gezamenlijke leefruimtes. Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van onze stoffen en vind het rolgordijn dat naadloos aansluit bij jouw interieur en lichtvoorkeuren.

Bij HxB bieden we deskundig advies en een gratis meetafspraak aan, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw zonwerende rolgordijnen. Ook kun je bij ons gratis kleurstalen aanvragen om een beter beeld te krijgen van hoe de verschillende kleuren en materialen eruit zien in jouw ruimte. En als je hulp nodig hebt bij de installatie van je zonwerende rolgordijnen, bieden wij een montageservice aan.

Veel gestelde vragen

Waar op letten bij rolgordijnen?

Bij het opmeten voor een rolgordijn moet je rekening houden met obstakels zoals raamhendels of vensterbanken, omdat deze de montagewijze kunnen beïnvloeden.

Is een verduisterend rolgordijn ook zonwerend?

Bij HxB bieden wij verduisterende rolgordijnen aan, je kan voor verschillende soorten stoffen kiezen. Zo ook zonwerend. Dus wil je een verduisterend rolgordijn dat ook zonwerend is? Kies voor de juiste stof en profiteer van beide eigenschappen. 

Welke rolgordijnen zijn goed?

De keuze voor een rolgordijn hangt af van je behoeften. Voor zonwering zijn verduisterende rolgordijnen ideaal, terwijl warmte werende rolgordijnen helpen om de warmte buiten te houden. Ook bieden we rolgordijnen aan die geschikt zijn voor vochtige ruimtes.

Gratis meetafspraak plannen