Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn op dit moment alleen te bestellen via een 100% gratis advies- en meetafspraak met onze verkoopadviseur.

Vouwgordijnen zijn tegenwoordig ontzettend populair als raamdecoratie. Niet gek, want ze zijn in veel verschillende variaties te krijgen. Van zonwerende vouwgordijnen tot lichtdoorlatend en transparante vouwgordijnen: je kunt het zo gek niet bedenken.

Nu 40% korting!

Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Vouwgordijnen bestellen?
Vouwgordijnen bestellen?

Geschikt voor elk interieur

Door de veelzijdigheid van vouwgordijnen, passen ze in ieder interieur. Zo worden ze binnen de landelijke stijl veel gekozen met aardse kleuren. Zwart en wit vind je daarentegen veel terug in Scandinavische interieurs. Alles is mogelijk! 

Vouwgordijnen passen daarnaast in iedere ruimte van jouw huis. Denk bijvoorbeeld aan een verduisterend vouwgordijn in de slaapkamer, of een lichtdoorlatend vouwgordijn voor de woonkamer. 

Vouwgordijnen op maat

Om te zorgen dat jouw vouwgordijnen perfect passen, maken wij alles voor je op maat. Voordat we dat doen, komt onze verkoopadviseur bij je langs voor een vrijblijvend meet- en adviesgesprek.

Nadat alles is opgemeten, plaatst onze collega de bestelling voor je. Wil je zelf monteren? Geef dit dan meteen aan. Mogen wij het voor je doen, dan brengt onze collega de nieuwe vouwgordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen en plaatst hij de vouwgordijnen netjes op de juiste plek.

Verschillende stofsoorten

De mogelijkheden voor vouwgordijnen houden niet op bij het kiezen van de kleur. Ook voor de stofsoort heb je vele mogelijkheden. Een veel gekozen stof is bijvoorbeeld linnen. Deze stof geeft een warme tint en past in veel interieurs. 

Naast linnen hebben we veel andere stofsoorten in ons assortiment. Om te kijken wat het beste in jouw huis past, raden we aan onze online productconfigurator te gebruiken. Daarmee vergelijk je alle soorten stoffen en kleuren. 

Welke keuze je uiteindelijk ook maakt, je weet zeker dat de gordijnen precies worden zoals jij het wilt.