Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn op dit moment alleen te bestellen via een 100% gratis advies- en meetafspraak met onze verkoopadviseur.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn in het bijzonder geschikt voor kamers waar je overdag veel bent en licht nodig hebt. Je ziet lichtdoorlatende vouwgordijnen dan ook veel in de woonkamer en de keuken.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Lichtdoorlatende vouwgordijnen bestellen?
Lichtdoorlatende vouwgordijnen bestellen?

Lichtdoorlatende stof

Vouwgordijnen met een lichtdoorlatende, transparante stof, hebben als grote voordeel dat ze ook uitgevouwen voldoende licht in je kamer laten. Zo behoud je je privacy, zonder dat je in het donker hoeft te zitten. Neem je linnen vouwgordijnen, dan blijft de kamer daarbij sfeervol aanvoelen.

De lichtdoorlatende stof van de vouwgordijnen, ook wel top down gordijnen genoemd, zijn onderaan voorzien van baleinen. Deze verzwarende staaf zorgt dat het vouwgordijn altijd strak in het kozijn hangt.

Altijd op maat gemaakt

Bestel jij je lichtdoorlatende vouwgordijnen bij HxB, dan maken we ze altijd op maat. Dat geldt overigens ook voor de vouwgordijnen in de slaapkamer, die volledig verduisterend of dim-out zijn.

Wanneer je ervoor kiest om je gordijnen op maat te laten maken, is het ook mogelijk te kiezen voor meerdere gordijnen. Erg populair zijn bijvoorbeeld dubbele gordijnen, waarbij je lichtdoorlatende vouwgordijnen combineert met sierlijke vitrage.

Zelf samenstellen of gratis afspraak maken

Heb jij al zin om je interieur te upgraden met mooie lichtdoorlatende vouwgordijnen? In onze online productconfigurator stel je je nieuwe vouwgordijnen zelf samen en zie je meteen hoe het eruit komt te zien.

Heb je al besloten wat je wilt hebben? Plan dan meteen een vrijblijvend meet- en adviesgesprek in met een van onze verkoopadviseurs. Hij meet alle kozijnen voor de raamdecoratie nauwkeurig voor je op en plaatst met jou de bestelling.

Binnen 10 tot 15 werkdagen worden je vouwgordijnen bij je thuis afgeleverd. Als je wilt dat onze monteurs ze komen installeren, geef je dit vooraf aan.