Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Met name tijdens de lange zomerse dagen zijn verduisterende vouwgordijnen perfect, omdat ze het felle licht buiten houden. 

Naast verduisterend zijn de vouwgordijnen ook zonwerend. Zo houd je de warmte en het licht buiten op momenten wanneer je lekker koel en donker in huis wil vertoeven.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Verduisterende vouwgordijnen bestellen?
Verduisterende vouwgordijnen bestellen?

Voor welke ruimte een verduisterende stof?

Verduisterende vouwgordijnen worden het meest in de slaapkamer gebruikt. Toch kunnen ze in iedere kamer worden opgehangen. De top down vouwgordijnen, zo genoemd omdat ze van boven naar beneden uitvouwen, zorgen voor privacy en zijn daarom ook ideaal voor de woonkamer.

Een recente trend is een dubbele laag gordijnen. Combineer bijvoorbeeld dim-out vouwgordijnen, die lichtdoorlatend zijn, met mooie sierlijke overgordijnen. Zien hoe dit er realtime uitziet? Bekijk onze online productconfigurator om alle opties te bekijken. 

Vouwgordijnen verduisterend op maat

Wil je écht verduisterende vouwgordijnen? Laat ze dan op maat maken door HxB. Hoewel het ook bij transparante gordijnen veel netter oogt, is het bij verduisterende vouwgordijnen essentieel dat ze precies goed passen.

Door ze exact passend te maken, voorkom je dat er lichtkieren ontstaan. In combinatie met de verduisterende stof is je kamer dan ook écht helemaal donker. De verzwarende baleinen zorgen er bovendien voor dat de vouwgordijnen op maat strak blijven hangen.

Inmeten en montage

Nadat onze collega alle maten opgenomen heeft en jij je keuze hebt gemaakt, plaatst hij de bestelling voor je. Vrij snel na het bestellen wordt met jou contact opgenomen om de montage te plannen. Binnen 10 tot 15 werkdagen worden je verduisterende vouwgordijnen bij je thuis afgeleverd.