Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn op dit moment alleen te bestellen via een 100% gratis advies- en meetafspraak met onze verkoopadviseur.

Transparante vouwgordijnen zijn de perfecte oplossing om sfeer te creëren, zonder dat het donker wordt in de woonkamer. Ook voor de slaapkamer zijn transparante vouwgordijnen zeer geschikt. Door de juiste kleur te kiezen, zorg je voor eenheid in de slaapkamer.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Transparante vouwgordijnen bestellen?
Transparante vouwgordijnen bestellen?

Laat het daglicht binnen

Wil je graag mooie raamdecoratie én volop daglicht in je woonkamer of keuken? Kies dan voor transparante vouwgordijnen. Deze meest doorzichtige vouwgordijnen zijn decoratief, maar laten tegelijk daglicht binnen in je woonkamer, slaapkamer en keuken.

Bij HxB heb je ruime keuze in kleuren. Van zwart tot wit, veel kleuren en alles daar tussenin. Kies bijvoorbeeld voor strak wit in je keuken, terwijl je voor sfeervol linnen in de woonkamer gaat. Alles is mogelijk bij HxB.

Transparant of lichtdoorlatend

Verzwarende baleinen onderaan het vouwgordijn zorgen altijd voor enige mate van privacy. Dit komt doordat de zogeheten top down vouwgordijnen aan de bovenkant altijd dicht zijn. 

Heb je het gevoel dat je bij transparante vouwgordijnen niet genoeg privacy hebt? Ga dan voor een lichtdoorlatende stof. Deze stof is iets dichter en geeft meer privacy. 

Wanneer dit niet voldoende verduisterend is, heb je keuze uit dim-out of volledig verduisterend. Zo kies je het meest geschikte vouwgordijn voor jouw ruimte in huis.

Vouwgordijnen op maat

Om jouw transparante vouwgordijnen perfect in het kozijn te laten passen, maken we alles op maat bij HxB. Wil je voordat je je keuze maakt eerst alle mogelijkheden realtime bekijken? Dat kan in onze online productconfigurator.

Ben je overtuigd en wil je meteen aan de slag? Plan dan vrijblijvend een meet- en adviesgesprek in met een van onze verkoopadviseurs. Hij meet al je kozijnen nauwkeurig op, zodat je vouwgordijnen perfect passen. Samen met onze collega plaats je vervolgens de bestelling.

Als wij de raambekleding voor je mogen monteren, nemen we snel contact met je op voor een afspraak.