Lichtdoorlatende Rolgordijnen

Ben je op zoek naar een sfeervolle manier om het natuurlijke licht in je huis te kunnen regelen? De lichtdoorlatende rolgordijnen van HxB zijn hiervoor een goede oplossing! Onze collectie creëert een gezellige sfeer terwijl het natuurlijke licht op een zachte manier wordt gefilterd in elke ruimte van je huis.

Bij HxB is het op maat maken van lichtdoorlatende rolgordijnen een koud kunstje, dankzij onze 25 jaar ervaring. Met onze service bieden we een kosteloze afspraak aan met een specialist voor een nauwkeurige meting. Zo assisteren we je met een rolgordijn op maat voor jouw raam!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Waarom kiezen voor licht doorlatende rolgordijnen van HxB?

Onze rolgordijnen, ontworpen met aandacht voor detail, bieden de elegantie van gordijnen gecombineerd met de subtiele lichtregulering van rolgordijnen. Ontdek onze collectie en vind hoe je jouw interieur kunt opfleuren. Onzeker over de afmetingen van je raam? Geen probleem, plan een gratis meetafspraak in met één van onze specialisten, zij helpen je graag verder!

Het vinden van het juiste lichtdoorlatende rolgordijn kan een uitdaging zijn, maar onze experts staan klaar om je te helpen. Ze zorgen dat je het perfecte lichtdoorlatende rolgordijn voor je raam vindt. Onze experts komen ook graag bij je langs om je te helpen met het kiezen van het juiste rolgordijn. Met meer dan 20 jaar ervaring vinden we het juiste rolgordijn voor jouw raam.

Raamdecoratie op maat:

We creëren onze raamdecoratie rolgordijnen precies zoals jij ze wilt, zodat ze perfect passen en er fantastisch uitzien. Of je nu gaat voor bescherming tegen de zon met lichtdoorlatende stoffen of transparante materialen om je kamers te vullen met natuurlijk licht, wij hebben het allemaal! En alles wordt op maat gemaakt.

Een gratis meetafspraak met deskundig advies:

HxB biedt een advies- en meetafspraak aan, waarbij een wij je door alle opties leiden zoals kleuren, stoffen en materialen. Deze persoonlijke benadering helpt je bij het maken van de ideale keuze voor jouw raamdecoratie. Bij HxB hechten we veel waarde aan service, we realiseren graag de beste oplossing voor jouw raamdecoratie wensen.

Gratis kleurstalen:

Voor je jouw aankoop doet, kun je bij ons gratis kleurstalen bestellen. Dit geeft een beter beeld van hoe verschillende kleuren en materialen er uitzien in de ruimte waar jij je raamdecoratie wilt hebben. Vraag gratis kleurstalen aan bij het kopen van jouw raamdecoratie.

Rolgordijnen of duo rolgordijnen?

Een vraag wat we vaak krijgen is of je een rolgordijn moet nemen of een duo rolgordijn. Rolgordijnen zijn simpel ontworpen, en bieden een gebruiksvriendelijke manier om het licht in jouw huis te regelen. In vergelijking met duo rolgordijnen, waarbij je rekening moet houden met verschillende stofbanen, waardoor je wel meer flexibiliteit hebt in het regelen van de lichtinval. Lichtdoorlatende rolgordijnen bieden een eenvoudiger manier van lichtregulering met toch nog wat lichtinval. Benieuwd naar de duo rolgordijnen? Bekijk ons aanbod duo rolgordijnen!

Lichtdoorlatend rolgordijn ophangen

Het installeren van een lichtdoorlatend rolgordijn vereist precisie voor een correcte bevestiging, bij HxB bieden wij een montageservice aan, zodat jouw rolgordijn op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Hier meer informatie over onze montageservice.

Hoogwaardige en duurzame kwaliteit rolgordijnen

Alle rolgordijnen uit ons ruime assortiment worden door ons op maat gemaakt. Met onze jarenlange ervaring garanderen we duurzame en innovatieve raamdecoratie, met twee jaar garantie! Laat je jouw nieuwe raamdecoratie door ons monteren? Dan weet je zeker dat jouw rolgordijnen de komende jaren stevig hangen en dat je er nog lang van zult genieten. Onze rolgordijnen zijn van hoge kwaliteit en zullen lang meegaan.

Veel gestelde vragen

Wat is een lichtdoorlatend rolgordijn?

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn rolgordijnen die licht tegen houden, maar laten toch nog wat door. Zo wordt jouw kamer niet compleet verduisterd. Ze bieden dus voldoende privacy met voldoende lichtinval. 

Wat is het verschil tussen transparant en lichtdoorlatend?

Met een lichtdoorlatende rolgordijn kan je het licht wat beter filteren dan een transparante rolgordijn. Zo krijg je bij een transparante rolgordijn meer zonlicht binnen. Een lichtdoorlatende rolgordijn biedt dus ook wat meer privacy. 

Welke rolgordijnen laten geen licht door?

Bij HxB bieden wij verduisterende rolgordijnen aan. Dit zijn rolgordijnen die geen licht doorlaten. Dus ben je opzoek naar rolgordijnen die geen licht door laten? Bekijk ons aanbod verduisterende rolgordijnen

Gratis meetafspraak plannen