Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat zijn de perfecte oplossing voor een zachte en warme lichtinval in huis. Ze zijn daarmee het tegenovergestelde van onze verduisterende rolgordijnen. Naast een fijne lichtinval zorgen lichtdoorlatende rolgordijnen ook voor een stukje privacy. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor open ruimtes zoals de woonkamer, de keuken en de studeerkamer. Bepaal zelf hoe ver je ze naar beneden wilt hebben hangen en of voorbijgangers naar binnen kunnen kijken.

Met de lichtdoorlatende rolgordijnen op maat van HxB heb je altijd een rolgordijn die past bij jouw stijl en interieur. We hebben namelijk een ruim assortiment stoffen en kleuren, zodat er gegarandeerd een rolgordijn naar jouw smaak samen te stellen is. Ben je op zoek naar kwalitatieve raamdecoratie op maat voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij HxB op het juiste adres. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie of gratis advies.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Lichtdoorlatend rolgordijn op maat laten maken

De afmetingen van onze rolgordijnen op maat, die bepaal je zelf. Natuurlijk helpen wij van HxB graag om de juiste maat vast te stellen. Bijvoorbeeld tijdens ons gratis meet- en adviesgesprek. Naast de juiste afmeting van het rolgordijn heb je ook nog keuze in de stofkleur, de systeemkleur en het materiaal van de ketting. Alle mogelijkheden vind je terug in onze online productconfigurator. Hier vergelijk je onze zwarte rolgordijnen, elektrische rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen en laten we je ook zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van raampartijen. We hebben namelijk ook rolgordijnen voor dakramen. Veel keuzes, maar wij garanderen dat die gaan resulteren in jouw perfecte rolgordijnen.

Meet en montageservice

Wil je zeker weten dat je de juiste maat lichtdoorlatende rolgordijnen bestelt? Dan komen we gratis bij je langs om de maten van jouw toekomstige raamdecoratie op te meten. Onze adviseurs doen dit dagelijks, waardoor je erop kunt vertrouwen dat dit goed gebeurt. De opgemeten maten krijg je, samen met de producten die je hebt gekozen, via de mail toegestuurd. Ook plaatsen we ze alvast voor je in het winkelmandje. En heb je geen zin om zelf te monteren? Laat dit dan bij het afrekenen weten zodat we meteen een montageafspraak kunnen inplannen. De monteur neemt jouw nieuwe raamdecoratie dan mee op het afgesproken moment. Ga je wel zelf aan de slag met de montage? Dan kun je jouw lichtdoorlatende rolgordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen thuis verwachten.

Zeer hoge kwaliteit

Met 25 jaar ervaring in het vak weten wij wat werkt en hoe de juiste raamdecoratie jouw huis en inrichting sfeer en uitstraling kan geven. Deze kennis vertalen we door naar de hoge kwaliteit van HxB: duurzame en innovatieve kwaliteit, de juiste service en een garantietermijn van twee jaar op al onze producten. Van eerste contact met onze adviseurs tot het vastzetten van het laatste schroefje tijdens de montage; wij zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie precies goed is.