Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat zijn de perfecte oplossing voor een zachte en warme lichtinval. Ze zijn daardoor zeer geschikt voor open ruimtes, zoals de woonkamer, keuken en studeerkamer. Natuurlijk zorgen deze rolgordijnen ook voor een stukje privacy. 

Met de lichtdoorlatende rolgordijnen op maat van HxB heb je altijd een rolgordijn die past bij jouw stijl en interieur. We hebben een groot assortiment stoffen en kleuren, zodat er gegarandeerd een rolgordijn naar jouw smaak samen te stellen is. 

Ben je op zoek naar kwalitatieve raamdecoratie op maat voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij HxB op het juiste adres. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie of gratis advies.

Selecteer hieronder je gewenste kleur en begin met de productconfiguratie:
Wat is een lichtdoorlatend rolgordijn?

De naam zegt het al: onze lichtdoorlatende rolgordijnen laten het buitenlicht door. Hoeveel licht doorgelaten wordt is afhankelijk van de stof en de kleur die voor de rolgordijnen wordt gekozen. Met onze grote collectie aan stoffen en onze jarenlange ervaring in rolgordijnen helpen we graag om de juiste lichtdoorlatende rolgordijnen te kiezen. Vraag ons ook eens naar de isolerende krachten per stof en design. Hoe dikker de stof, hoe beter de isolatie van jouw huis. Zo houden onze lichtdoorlatende rolgordijnen zomers de zon en warmte buiten, terwijl ze in de winter juist de kou tegenhouden. Onze rolgordijnen leveren dus niet alleen een bijdrage aan de inrichting, maar ook een besparing op de energiekosten en wooncomfort.

Lichtdoorlatend rolgordijn op maat laten maken

De afmetingen van onze rolgordijnen op maat, die bepaal je zelf. Natuurlijk helpen wij van HxB graag om de juiste maat vast te stellen. Bijvoorbeeld tijdens ons gratis meet- en adviesgesprek. Naast de juiste afmeting van het rolgordijn heb je ook nog keuze in de stofkleur, de systeemkleur en het materiaal van de ketting. Veel keuzes, maar wij garanderen dat die gaan resulteren in jouw perfecte lichtdoorlatend rolgordijn.

Meet en montageservice

Wil je zeker weten dat je de juiste maat lichtdoorlatende rolgordijnen bestelt? Dan komen we graag, en gratis, bij je langs om de maten van jouw toekomstige raamdecoratie op te meten. Onze adviseurs doen dit dagelijks, waardoor je erop kunt vertrouwen dat dit goed gebeurt. De opgemeten maten krijg je, samen met de producten die je hebt gekozen, via de mail toegestuurd. Ook plaatsen we ze alvast voor je in het winkelmandje. En heb je geen zin om zelf te monteren? Laat dat dan bij het afrekenen weten zodat we meteen een montageafspraak kunnen inplannen.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer