Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Montage

Bestelling inclusief montage

Heb je bij het bestellen aangegeven dat de producten door HxB® gemonteerd moeten worden? Dan neemt een collega van de planning contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Voor de montage rekenen we een vast tarief voor voorrijkosten en montage per product. Deze wordt getoond tijdens het afrekenen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De monteur zal, op het afgesproken tijdstip, de door jou aangeschafte raamdecoratie komen monteren. Uiteraard mag je erop vertrouwen dat onze monteurs dit op een professionele manier doen en alle verpakkingsmaterialen na montage weer mee terugnemen. Zo kun je zonder gedoe, genieten van jouw nieuwe raamdecoratie.

 

Montagekosten

Voor onze montageservice rekenen we vaste voorrijkosten (€64,50) en een vaste prijs per product dat gemonteerd moet worden (€29,50).  

Na jouw bestelling neemt één van onze monteurs contact op om met jou een afspraak te plannen op een gewenste moment. Mocht je raamdecoratie aanschaffen voor een nieuwbouwhuis, dan is het geen probleem om deze afspraak wat verder vooruit te schuiven.

De monteur van HxB® zorgt ervoor dat jouw aangeschafte raamdecoratie stevig komt te hangen en dat al het verpakkingsmateriaal weer mee wordt genomen. Zo doen we dat bij HxB®: precies goed.

Real-time productconfigurator.
Stel je product samen zoals jij het wil.
Prijs berekenen
Indien gewenst, monteren wij ook je raamdecoratie
Lees meer