Raamdecoratie schuin raam

Bij HxB zeggen we altijd: ‘op maat is bij ons ook écht altijd op maat’. En dat geldt zeker voor raamdecoratie voor schuine ramen. Heb je thuis ramen in ‘speciale’ vormen, zoals schuine, driehoekige of halfronde ramen? En heb je daarvoor raamdecoratie nodig, maar wil je ook wat te kiezen hebben? Dan ben je bij HxB aan het juiste adres voor de meest speciale raamdecoratie.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die HxB te bieden heeft? Plan dan meteen een afspraak in voor het inmeten van de raamdecoratie.

Plisségordijnen voor schuine ramen
Horizontale jaloezieën voor schuine ramen
Verticale lamellen voor schuine ramen

Welke mogelijkheden zijn er voor schuine ramen?

Schuine ramen zie je vaak bij schuine daken. Denk bijvoorbeeld aan dakramen. Daarnaast hebben veel huizen tegenwoordig speelse ramen in allerlei soorten en vormen. Van driehoek tot vijfhoek, en trapezium tot zeshoek. Misschien lijkt het onmogelijk om hier de precies goede raamdecoratie voor te vinden. Bij HxB is dat echter geen enkel probleem! Onze producten worden altijd op maat gemaakt in onze eigen fabriek. En dat betekent dat geen vorm ons te gek is en geen uitdaging ons te groot.

Onze raamdecoratie is in veel verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Bekleed de schuine ramen bij jou thuis bijvoorbeeld met:

● Verticale lamellen

● Gekleurde houten jaloezieën

● Lichtdoorlatende plisségordijnen 

Of kies voor een andere combinatie die past bij jouw huis en interieur.

Raambekleding voor schuine en ronde ramen

Niet alleen hoekige ramen kun je door ons laten voorzien van raamdecoratie, ook met ronde en halfronde ramen weten we wel raad. Ook voor deze ramen maken we raamdecoratie geheel op maat en voorzien we je van hoge kwaliteit en nette afwerking. 

Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons uitgebreide aanbod? Laat ons dan vooral meedenken over de juiste raamdecoratie. We adviseren je graag over de juiste kleur, de perfecte lichtdichtheid en het bijbehorende bedieningssysteem. Wil je de kleuren in het ‘echt’ vergelijken? Neem dan contact op om gratis kleurstalen aan te vragen. Liever meteen concreet meten en bestellen? Plan dan een vrijblijvende advies- en meetafspraak in met één van onze adviseurs. 

Laat ons gratis langskomen

Maak je een vrijblijvende afspraak voor advies en het inmeten van je nieuwe raamdecoratie? Dan komt één van onze adviseurs gratis bij je langs. Zij zorgen voor het inmeten van de raamdecoratie van je schuine ramen. Dat scheelt weer, toch?

Na jouw bestelling geeft de adviseur jouw wensen door en zorgt hij ervoor dat de raamdecoratie geheel op maat wordt gemaakt. Wanneer de raamdecoratie voor jouw speciale raam klaar is, nemen we contact met je op voor een montageafspraak. Een monteur komt vervolgens bij je langs om de gekozen raamdecoratie op te hangen, zodat het stevig en veilig hangt. 

Want zo doen we dat bij HxB: secuur, op maat en precies goed.