Levering en verzenden

We willen natuurlijk dat jouw bestelling goed en snel bij jou wordt thuisbezorgd. Hoe en wanneer jouw nieuwe raamdecoratie wordt bezorgd hangt af van wat je hebt besteld, hoe je het geleverd wilt hebben en wanneer je het geleverd wilt hebben. 

Ga je de raamdecoratie zelf monteren? Dan worden jouw bestellingen altijd gratis thuisbezorgd, ongeacht de omvang of totaalprijs van jouw bestelling. 

Maak je gebruik van onze montageservice, dan neemt de monteur jouw aangeschafte raamdecoratie mee op het moment dat hij de producten komt monteren. Voor beide manieren (verzending of levering) wordt met jou het juiste moment afgesproken.

 

Levertijd raamdecoratie

Wanneer je de raamdecoratie via onze website bestelt leveren wij de standaard producten (zonder montage) binnen 10 tot 15 werkdagen. Voor levering of verzending maken we met jou een afspraak zodat het product wordt geleverd op een moment dat jou past.

Heb je raamdecoratie voor een nieuwbouwhuis aangeschaft? Dan is het geen probleem om deze afspraak wat verder vooruit te plannen. Wij slaan de door jou aangeschafte raamdecoratie graag op totdat het huis klaar is voor de montage.

 

Bestelling inclusief montage

Heb je bij het bestellen aangegeven dat de producten door HxB® gemonteerd moeten worden? Ook dan neemt een monteur contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Voor de montage rekenen we een vast tarief voor voorrijkosten en montage per product. Deze wordt getoond tijdens het afrekenen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De monteur zal, op het afgesproken tijdstip, de door jou aangeschafte raamdecoratie komen monteren. Uiteraard mag je erop vertrouwen dat onze monteurs dit op een professionele manier doen en alle verpakkingsmaterialen na montage weer mee terugnemen. Zo kun je direct, en zonder gedoe, genieten van jouw nieuwe raamdecoratie.