Houten jaloezieën

Jaloezieën van hout zijn altijd een sfeervolle toevoeging aan je interieur. HxB biedt houten jaloezieën op maat én van een hoge kwaliteit. Maak een gratis advies - of meetafspraak, dit kan al binnen 2 weken!

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Zwart
Zwart
Black (met houtnerf)
Black (met houtnerf)
Antraciet
Antraciet
Anthracite (met houtnerf)
Anthracite (met houtnerf)
Espresso (met houtnerf)
Espresso (met houtnerf)
Wit
Wit
White (met houtnerf)
White (met houtnerf)
Taupegrijs
Taupegrijs
Grijs
Grijs
Zandgrijs
Zandgrijs
Off-white
Off-white
Granite Gray (met houtnerf)
Granite Gray (met houtnerf)
Silk Gray (met houtnerf)
Silk Gray (met houtnerf)
Oak (met houtnerf)
Oak (met houtnerf)
Bamboe (met houtnerf)
Bamboe (met houtnerf)

Topkwaliteit houten jaloezieën op maat

Maatwerk is bij ons altijd écht op maat, want met zoveel verschillende mogelijkheden zorgen we er graag voor dat onze raamdecoratie optimaal bij jouw huis en inrichting past. We denken daarom met je mee over de afwerking van de houten jaloezieën, de kleuren van het ophangsysteem en de totale uitstraling in combinatie met jouw inrichting. Natuurlijk kiezen wij bij ons houtwerk voor hoge kwaliteit. Daar hechten we namelijk veel waarde aan. Datzelfde geldt voor duurzaamheid. We willen graag dat jij de komende jaren zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe houten jaloezieën.

Vergelijk alle kleuren in onze online configurator

Onze horizontale houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in acht mooie kleuren. Van zwarte houten jaloezieën tot witte houten jaloezieën en van grijze houten jaloezieën tot crèmekleurig. Bezoek onze online configurator om de verschillende kleuren te vergelijken. Liever ‘in het echt’ vergelijken? Neem dan contact op om een gratis kleurstaal aan te vragen of plan geheel vrijblijvend een advies- en meetafspraak in met één van onze verkoopadviseurs. 

Van dikke tot dunne houten jaloezieën

Naast veel verschillende kleuren is ook breedte een belangrijk aspect in de uitstraling van jouw nieuwe houten jaloezie. De lamelbreedte van 50mm is de meest populaire maat van dit moment en toepasbaar op bijna alle ramen. Bij HxB bestel je houten jaloezieën 50mm met ladderkoord in een kleur naar keuze. Onze ladderbanden vind je in verschillende formaten: 25mm en 38mm. Deze laatste geeft een prachtige shutterlook. De ladderbanden worden standaard geleverd in dezelfde kleur als de bestelde houten jaloezie. Liever een andere kleur? Vergelijk dan de andere contrastkleuren in onze online productconfigurator. Hele brede houten jaloezieën nodig? Ook dat is mogelijk.

Stijlvolle houten jaloezieën die jaren hangen

De houten jaloezieën van HxB, die ook wel bekend staan als horizontale houten jaloezieën, zijn echt een product apart. Omdat onze houten jaloezieën altijd op maat worden gemaakt, weet je zeker dat de door jou bestelde raamdecoratie perfect past en de kwaliteit heeft die je ervan mag verwachten. 

Ga je voor de speelse houten jaloezieën van HxB? Dan ben je gegarandeerd voorzien van raamdecoratie die voor een mooie warme aankleding in iedere kamer zorgt. Naast hoge kwaliteit kun je bij ons rekenen op een ruim aanbod kleuren, afwerkingen en formaten. Niet helemaal zeker welke maten je nodig hebt? Maak dan vooral gebruik van onze gratis meetservice bij jou thuis of bespreek je wensen met een van onze verkoopadviseurs tijdens een Whatsapp call. Zij leggen je uit hoe je de exacte maten kunt opmeten. Liever eerst online nog even spelen met de kleuren en mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje bij onze online productconfigurator. Hier kun je realtime jouw wensen voor een houten jaloezie veranderen, aanpassen en vergelijken. 

Wil je je bestelling laten monteren? Dat is geen enkel probleem. Voor de montage rekenen we vaste voorrijkosten van €64,50 en een vaste prijs per product dat gemonteerd moet worden van €29,50. Na jouw bestelling neemt één van onze medewerkers van de planning contact met je op om een afspraak te plannen op de dag en tijd dat het jou uitkomt. De monteur van HxB zorgt er vervolgens voor dat jouw nieuwe houten jaloezieën stevig komen te hangen en dat al het verpakkingsmateriaal weer mee wordt genomen.

Samenstellen en prijs berekenen