Elektrische houten jaloezieën

Op zoek naar een slimme raamdecoratie oplossing voor in je huis? Kies dan voor elektrische houten jaloezieën. Met de sfeervolle uitstraling van hout en met de eenvoudige smart besturing, breng je je wooncomfort naar een volgend niveau.

Met de houten jaloezieen van HxB regel je de mate van daglicht en privacy in je huiskamer, keuken of thuiskantoor in een handomdraai. Met behulp van de elektrische, draadloze batterijmotor hangen je elektrische houten jaloezieen bovendien altijd netjes.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Elektrische houten jaloezieën
Elektrische houten jaloezieën
Afstandsbediening
Afstandsbediening
Smartphone-hub
Smartphone-hub

Hoe werkt de elektrische bediening?

De automatische binnenzonwering kan eenvoudig worden bestuurd met een afstandsbediening. Heb jij thuis een Google Home, een Apple smartphone hub, of een Alexa smartphone hub? Dan is de bediening nóg makkelijker. Door de bijbehorende apps van iOS of Android te installeren, zijn de elektrische houten jaloezieën namelijk vanuit je luie stoel te bedienen. Ideaal dus! Je staat op het punt om je leven nog iets comfortabeler te maken.

Voordelen van automatische houten jaloezieën

Automatische houten jaloezieën zijn al lange tijd een trend in de interieurwereld. Dat is niet voor niets, want dit zijn de voordelen van elektrische jaloezieën van hout: 

- Sfeervolle uitstraling

- Lichtinval en privacy eenvoudig te regelen met een druk op de knop

- Makkelijke bediening via een iOS of Android app

- Kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie

- Met garantie en de beste service

Welke slimme raamdecoratie verkopen jullie nog meer?

Bij HxB begrijpen we goed dat je eens wat anders wilt dan standaard aluminium jaloezieën. Met alle smart apparatuur in huis, zijn onze slimme raamdecoraties dan ook voor de hand liggend. 

Zijn de elektrische houten jaloezieën toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Bij HxB ben je óók op de juiste plek voor elektrische jaloezieën van andere materialen en elektrische plisségordijnen

Wanneer je hebt besloten welke raamdecoratie je wilt, zien we jouw bestelling graag tegemoet. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze vakmensen voorzien jou met alle plezier van een precies goed advies. Want zo doen we dat bij HxB: precíes goed!