Elektrische plisségordijnen

Elektrische plisségordijnen behoren tot de nieuwste innovatieve raamdecoraties op de markt. Niet gek, want ze zijn hip en tegelijkertijd veelzijdig. Doordat je ze in heel veel verschillende kleuren en materialen kan krijgen, passen ze praktisch in elk interieur en in elk huis. Of je nu kiest voor de honinggraat structuur of de klassieke strakke structuur.

De handige draadloze batterijmotor werkt automatisch met een druk op de knop. Meer comfort en gemak dan met onze elektrische plisségordijnen ga je niet vinden!

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Elektrische plisségordijnen
Elektrische plisségordijnen
Afstandsbediening
Afstandsbediening
Smartphone-hub
Smartphone-hub

Draadloos elektrische bedienbaar plisségordijn

Opstaan uit de stoel is niet meer nodig wanneer je de afstandsbediening of je smartphone bij de hand hebt. Ideaal als je na een lange werkdag eindelijk in je stoel zit en er achter komt dat je plisségordijn nog niet gesloten is! Onze draadloze batterijmotor is daarnaast ook gemakkelijk op te laden.

Smart raamdecoratie via iOS, Android of afstandsbediening

Om onze slimme elektrische plisségordijnen optimaal te kunnen benutten, hoef je eigenlijk maar aan een voorwaarde te voldoen: je beschikt over een smartphone hub met daarbij Android/iOS of smarthome devices zoals Alexa en Google Home. Is dat het geval, dan hoef je alleen de app nog te downloaden.

Na installatie van de app bedien jij je smart raamdecoratie in een handomdraai. De plissés bedienen gaat net zo makkelijk als het versturen van een appje. Zo kun je binnen no-time volop genieten van je nieuwe binnenzonwering!

Privacy en gemak in één oplossing

Met onze elektrische plissé gordijnen en de slimme bediening heb je privacy en gemak in één oplossing. En het mooiste van alles? De elektrische plissés zijn stijlvol en zorgen voor de perfecte finishing touch voor jouw interieur. 

Ben je al overtuigd? Wij staan te springen om jouw elektrische plissé gordijnen te installeren. Maar dat doen we niet zonder eerst alles nauwkeurig op te meten. We komen daarom graag eerst bij je langs voor een gratis meet- en adviesgesprek.