Elektrische jaloezieën

Wil jij je interieur een slimme upgrade geven? Dan zijn de elektrische jaloezieëen van HxB de perfecte oplossing. Onze elektrische jaloezieën geven de sfeer en uitstraling van gewone jaloezieën, met het gemak van een draadloze batterijmotor. 

Jaloezieën hebben de prettige eigenschap dat je lichtinval, en daarmee privacy, eenvoudig regelt. Deze zijn verkrijgbaar in hout en aluminium.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Elektrische aluminium jaloezieën
Elektrische aluminium jaloezieën
Afstandsbediening
Afstandsbediening
Smartphone-hub
Smartphone-hub
Hulp nodig?
Hulp nodig?

Onze 100% draadloze batterijmotor

Om jouw wooncomfort te verhogen, hebben we een draadloze batterijmotor ontwikkeld voor de besturing van de jaloezieën. De motor is zo ontworpen dat je deze niet ziet.

Nog een voordeel van de jaloezieën met de batterijmotor is dat ze een strakke, nette look geven, doordat er geen losse koorden of touwen in je kozijn hangen. Dat maakt de elektrische jaloezieën de perfecte oplossing voor praktisch elk interieur!

Voor welke bediening kan ik kiezen?

Meegaand in de trend van smart en slimme apparaten, bieden de elektrische jaloezieën nog een prettige eigenschap: je kunt ze eenvoudig bedienen met een app. Door de Android of iOS app te koppelen aan je Google Home, Alexa, of Apple, stuur je de jaloezieën op afstand aan. Let op, hier heb je wel een smartphone hub voor nodig.

Zo sluit je de jaloezieën bijvoorbeeld makkelijk, terwijl je op kantoor zit en bedenkt dat je de warmte van vanmiddag buiten de deur wilt houden.

Wat kan ik doen met slimme jaloezieen?

Smart apparaten zie je steeds meer in huis. Waar het begon met een slimme energiemeter, maken we jouw leven inmiddels aangenamer met elektrische raamdecoratie. Een paar voordelen:

- Door het sluiten van de jaloezieën op afstand, bepaal je hoe warm het in huis wordt

- Je hoeft niet meer op te staan uit de stoel voor de bediening van de jaloezieën

- Je regelt de lichtinval met één druk op de knop of telefoon

- Je regelt met dezelfde druk op de knop de hoeveelheid privacy die je wilt. 

Ben je al overtuigd? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om een gratis meet- en adviesgesprek te plannen.