Zwarte jaloezieën van HxB

De kleur zwart klinkt voor veel mensen in eerste instantie erg overheersend en donker. We zien echter dat deze kleur steeds populairder wordt in huis en inrichting. Van keuken tot meubilair en van gordijnen tot deuren, zwart is een uitstekende kleur om mee te combineren.

Omdat zwart een stoere maar ook een rustige kleur is, zorgen zwarte jaloezieën voor een interessant contrast in een lichte kamer. Heb je bijvoorbeeld een kamer met lichte muren en veel lichtinval? Dan bewaren zwarte jaloezieën de warme en knusse uitstraling van de kamer. Tegelijkertijd krijgen de ramen in de kamer meer nadruk en worden ze meer onderdeel van het interieur. Kies jij voor onze brede zwarte jaloezieën van 50mm breed voor een dat stoere effect in huis?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Jaloezieën zwart
Jaloezieën zwart

Verschillende kleuren jaloezieën vergelijken

Dat de kleur zwart goed kan werken in de inrichting is duidelijk. Tegelijkertijd kunnen we ons voorstellen dat andere kleuren ook lonken. Daarom hebben wij een online productconfigurator ontwikkeld. Deze configurator bevat ons hele assortiment, van horizontale jaloezieën tot brede jaloezieën en van witte jaloezieen tot grijze jaloezieen.

Kies en vergelijk in de configurator alle kleuren en mogelijkheden, zodat je zeker weet dat je de juiste keus maakt. We zijn erg benieuwd of dat onze zwarte jaloezieën worden!

Overleggen over de zwarte jaloezieën

Vind je het prettiger om te overleggen met een van onze verkoopadviseurs? Via de chat of via onze contactpagina kun je ze gemakkelijk bereiken. Met hun jarenlange ervaring in raamdecoratie hebben zij alle vragen, ook de gekke, al een keer gehoord. En dat is mooi, want daardoor weten wij bij HxB als geen ander hoe we jouw wensen en eisen door moeten vertalen naar jouw toekomstige raamdecoratie. 

Wil je concreet die wensen en eisen voor jouw toekomstige jaloezieën bespreken? Neem dan contact met ons op. De verkoopadviseurs zitten al klaar om je van advies te voorzien of om een afspraak in te plannen.

De raamdecoratie die bij jou past

Om ervoor te zorgen dat jouw gekozen raamdecoratie ook daadwerkelijk past en goed hangt bieden wij aan aantal services aan. Denk daarbij aan onze gratis meetservice, een begeleidende Whatsappcall, een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis en montageservice.

Tijdens de gratis meetservice en het gratis adviesgesprek komt een verkoopadviseur bij je langs om alle ramen op te meten en, indien gewenst, het gehele assortiment met je door te nemen. Daardoor weet je zeker dat de juiste maten voor jouw nieuwe raamdecoratie worden gebruikt en dat je echt de raamdecoratie kiest die bij jou past.

De zwarte jaloezieën fabriceren

Na jouw bestelling gaan wij meteen aan de slag. Door onze jarenlange ervaring met raamdecoratie gaan we snel te werk en leveren we binnen 10 tot 15 werkdagen na jouw bestelling de nieuwe zwarte jaloezieën met twee jaar garantie bij jou thuis af. Laat je vooraf weten of je ze zelf wilt monteren of dat een van onze monteurs het voor je mag doen? 

Laat je de jaloezieën door ons monteren? Dan rekenen we een vaste prijzen voor voorrijkosten en montage per product. Onze monteurs zullen ervoor zorgen dat jouw nieuwe zwarte raamdecoratie stevig komt te hangen, zodat je hier nog jaren van kunt genieten. 

Jouw nieuwe jaloezieën, precies goed

Liever zelf monteren? Dan krijg je van ons heldere instructies om aan de gang te gaan. Uiteraard mag je altijd contact opnemen als je meer informatie of hulp nodig hebt van onze monteurs. We willen graag dat jouw nieuwe zwarte jaloezieën precies goed komen te hangen zodat je er nog jarenlang van kunt genieten.

Wil je de levering nog even uitstellen, bijvoorbeeld omdat jouw (nieuwbouw) huis nog niet is opgeleverd? Dat is geen enkel probleem. Het moet natuurlijk wel precies goed.

Samenstellen en prijs berekenen