Een goede keus: 50mm jaloezieën

De 50mm brede jaloezieën van HxB zijn ontzettend populair in onze webshop. En dat is niet zo gek, want deze vorm van raamdecoratie past werkelijk in iedere kamer. Van woonkamer tot slaapkamer, en van badkamer tot werkkamer. Met onze jaloezieën zit je goed.

Heb je al besloten of je voor de 50mm jaloezie wilt gaan? Dan is het nog zaak om de kleur en het materiaalsoort te kiezen. Omdat het assortiment van HxB heel ruim is, hebben we een online productconfigurator ontwikkeld waarmee je alle kleuren en materialen voor de 50mm jaloezieën kunt vergelijken. Van witte jaloezieën, zwarte jaloezieën of grijze jaloezieën; geen combinatie blijft geheim in deze realtime vergelijker.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Jaloezieën 50mm
Jaloezieën 50mm

Online jaloezieën bekijken en vergelijken

Bij HxB is maatwerk ook echt altijd op maat. Dat blijkt niet alleen uit onze uitgebreide online productconfigurator, maar ook uit ons ruime assortiment met al z’n mogelijkheden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat jij de raamdecoratie kiest die bij jou, en jouw interieur, past. We denken daarom graag mee over de afwerking van de lamellen in de jaloezieën, maar ook over de systemen, de oppervlakte en de breedte. Naast de 50mm vind je namelijk ook nog brede jaloezieën en horizontale jaloezieën en verschillende soorten ladderbanden in ons assortiment.

In dat ruime assortiment zorgen wij altijd voor materiaal van hoge kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in duurzame raamdecoratie weten we precies waar we op moeten letten, hoe we de kwaliteit hoog houden en hoe we jouw wensen en eisen doorvertalen naar de jaloezieën.

Meet- en montageservice door onze verkoopadviseurs

Heb je zelf de maten voor jouw jaloezieën al opgemeten, of kunnen we je daarbij helpen? Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar via de contactpagina, maar ook via de chat of met behulp van een Whatsappcall. Mocht je liever gebruik maken van onze meetservice, dan komt één van onze verkoopadviseurs graag bij je langs om op alle gewenste plekken de juiste maten op te nemen.

Indien gewenst kan de verkoopadviseur hier ook direct een vrijblijvend adviesgesprek aan vast plakken. Tijdens dit gesprek neemt hij alle mogelijke materialen en kleuren met je door, zodat je zeker weet dat je geen enkele optie vergeten bent en de uiteindelijk gekozen producten precies passen bij de uitstraling van je huis.

Het verschil tussen 50mm jaloezieën en lamellen

De termen jaloezieën en lamellen worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. Dit kan verwarrend zijn als je op zoek bent naar de juiste raamdecoratie. Gelukkig is het verschil gemakkelijk uit te leggen.

Lamellen zijn de zogenaamde stroken in een jaloezie. Ze zijn dus een belangrijk onderdeel bij deze vorm van raamdecoratie. Wanneer de stroken van boven naar beneden hangen, de verticale variant, spreken we vaak van lamellen. Bij horizontale jaloezieën spreken we daadwerkelijk van jaloezieën. Deze term gebruiken we bij HxB ook het meest om ons product te beschrijven. En zoals je nu weet: een jaloezie bestaat uit meerdere lamellen.

Onze topcollectie 50mm jaloezieën

Wil je de raamdecoratie ook door ons laten monteren? Geef dat dan gemakkelijk aan tijdens het bestelproces. Eén van onze monteurs zal dan op een afgesproken dag en tijdstip met jouw nieuwe raamdecoratie op de stoep verschijnen. Voor deze montageservice rekenen we vaste prijzen voor voorrijkosten (€64.50) en montage per product (€29.50).

Van de online configurator, het eerste contact met onze verkoopadviseurs tot het vastzetten van het laatste schroefje tijdens de montage: HxB zorgt ervoor dat jouw nieuwe raamdecoratie precies goed is. Met jouw wensen en eisen, en onze ervaring met raamdecoratie op maat, zorgen we ervoor dat jij sfeer en kwaliteit in huis haalt.

Samenstellen en prijs berekenen