Horizontale jaloezieën van HxB

Ben je op zoek naar een strakke uitstraling in je interieur? Kies dan voor een jaloezie als raamdecoratie. Door de lamellen in verschillende richtingen te bewegen kun je gemakkelijk met de lichtinval spelen en de mate van inkijk en privacy. Zo breng je zelf sfeer in huis.

Door dit grote voordeel zijn horizontale jaloezieën ontzettend populair en een prachtige aanvulling voor ieder interieur. Bij HxB ben je aan het goede adres om jouw perfecte raamdecoratie te realiseren. Bij ons kies je namelijk zelf de systeemkleuren, de materialen en de kleuren van de lamellen. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, lees dan snel verder of neem alvast contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij helpen graag verder met de juiste keuze.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Realtime alle horizontale jaloezieën vergelijken

Van wit tot zwart en van 50mm tot verduisterend; het assortiment van HxB is ontzettend ruim en heeft voor ieder wat wils. Wil je al deze mogelijkheden eens rustig bekijken? Gebruik dan onze online configurator om alle opties realtime te vergelijken. Wil je donkere horizontale jaloezieën, of brede jaloezieën met 50mm breedte? Of ga je misschien liever voor frisse, lichtgekleurde horizontale jaloezieën of houtkleurige met een brede ladderband? Je kunt ze allemaal online vergelijken, opslaan en de volgende dag weer bekijken.

Liever onze producten in het echt bekijken en vergelijken? Vraag dan gemakkelijk een gratis kleurstaal aan of plan een geheel vrijblijvende advies- en meetafspraak in met één van onze verkoopadviseurs. Zij komen dan bij je langs om alle ramen in te meten en alle mogelijkheden samen met jou door te nemen. 

Hulp van de verkoopadviseur

Geen combinatie blijft geheim als de verkoopadviseur alle kleuren en materialen uit de bus haalt. Door hun jarenlange ervaring zullen ze je het juiste advies geven over wat goed past bij jouw huis en interieur, zodat je nog lang plezier zult hebben van je nieuwe horizontale jaloezieën op maat. Zo zie je maar: bij HxB is op maat ook écht op maat.

Alle producten van HxB, dus ook de horizontale jaloezieën, worden gemaakt door onze collega’s met jarenlange ervaring op het gebied van duurzame raamdecoratie. Zo weet je zeker dat je innovatieve kwaliteit voor de ramen hebt hangen en mag je vertrouwen op twee jaar garantie op de door jouw aangeschafte producten. 

Horizontale jaloezieën van hoge kwaliteit

Na het bestellen van jouw nieuwe horizontale jaloezieën, kun je ze binnen 10 tot 15 werkdagen verwachten. Monteer je ze zelf? Dan zorgen we ervoor dat de raamdecoratie op het afgesproken tijdstip bij jou thuis wordt geleverd. Uiteraard met heldere montageinstructies en het telefoonnummer van HxB, mocht je tijdens het monteren wat extra hulp kunnen gebruiken.

Liever laten monteren? Dan bieden we je onze montageservice aan. Onze vakkundige monteurs komen de horizontale jaloezieën dan monteren zodat jouw raamdecoratie goed en stevig komt te hangen. Zij nemen alle verpakkingsmaterialen ook weer mee, zodat je direct kunt genieten zonder eerst op te hoeven ruimen.

Raamdecoratie die aansluit bij wat je zoekt

Heb je jouw wensen en eisen al concreet op een rijtje? Neem dan contact met ons op om het bestelproces te beginnen. Ben je nog niet helemaal uit over wat er bij jou voor de ramen gaat komen te hangen? Of heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je. Onze verkoopadviseurs helpen je om twijfels en vragen weg te nemen, zodat je de juiste keuze kunt maken en snel kunt gaan genieten van een eindresultaat die precies goed is en aansluit bij wat jij in gedachten hebt.

Samenstellen en prijs berekenen