Brede jaloezieën van HxB

In moderne en industriële woonstijlen zien we steeds meer grote en robuuste meubels en decoratie verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan grote kasten, zware lampen en stalen deuren. Hier passen kleine jaloezieën eigenlijk niet zo goed bij. Bij dit soort interieur passen brede jaloezieën vaak veel beter. Want jouw nieuwe jaloezieën verdienen het om net zo’n eyecatcher te zijn als de rest van het interieur.

Die eyecatcher hebben wij in ons assortiment: de 50mm brede jaloezieën zijn erg populair in onze webshop. Van zwart tot wit, en van verduisterend tot horizontaal, wij leveren alle soorten jaloezieën dagelijks in alle uithoeken van Nederland. Kies je daarbij voor de extra brede ladderband van 38mm? Dan haal je een interessante shutterlook in huis. Zijn jouw ramen de volgende met deze populaire vorm van raamdecoratie?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Brede Jaloezieën
Brede Jaloezieën

De voordelen van brede jaloezieën

Jaloezieën zijn ontzettend populair omdat ze bij ieder raam passen. Van klein tot groot, jaloezieën kun je altijd laten passen door de kleur, breedte en het materiaal af te stemmen op de plek waar ze komen te hangen.

Naast volledig op maat zijn brede jaloezieën ook populair omdat ze de privacy in huis waarborgen, gemakkelijk schoon te maken zijn en goed beschermen tegen tocht in huis. En niet te vergeten: met de lamellen van onze brede jaloezieën bepaal je zelf op ieder moment van de dag hoeveel licht je naar binnen laat. Ben je al overtuigd van de voordelen van raamjaloezieën?

Maak je interieur af met HxB

Omdat HxB over een ontzettend ruim assortiment beschikt, hebben we een online configurator ontwikkeld. Hier kun je alle kleuren en soorten materialen met elkaar vergelijken en bekijken. Ook de brede jaloezieën met ladderband kun je hier helemaal naar je eigen smaak vormgeven. Fijn wanneer je nog niet precies weet of je voor donkere jaloezieën gaat, of misschien juist voor verduisterende jaloezieën in een hele andere kleur kiest.

Heb je in de configurator een mooie combinatie samengesteld? Sla ‘m dan op zodat je hem de volgende dag nog eens kunt bekijken, of leg de raamdecoratie meteen in je winkelmandje om af te rekenen. Daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste maten nodig. Heb je die al opgemeten?

Meet en montageservice

We komen graag, en gratis, bij je langs om de gewenste ramen op te meten en de maten met je door te nemen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe brede jaloezie perfect gaat passen. Neem je liever zelf de maten op? Geen enkel probleem. Je geeft ze gemakkelijk door tijdens het bestellen. Mocht je toch een vraag hebben, dan zijn onze verkoopadviseurs bereikbaar via de chat of door middel van een Whatsappcall om je te helpen. 

Met de juiste maten bij de hand kan het bestellen beginnen. Heb je geen zin om de bestelde jaloezieën zelf te monteren? Laat dit dan online bij het bestellen weten, zodat we spoedig een montageafspraak kunnen inplannen. Mocht je het wel zelf willen doen, dan krijg je van ons heldere montageinstructies waarmee je uit de voeten kunt.

De brede jaloezieën thuis geleverd

Alle raamdecoratie uit de webshop van HxB wordt door onszelf gefabriceerd. Wij hebben jarenlange ervaring met duurzame raamdecoratie en gaan altijd voor hoge kwaliteit. Daarom geven wij ook altijd twee jaar garantie op al onze producten.

Binnen 10 tot 15 werkdagen na jouw bestelling worden de gemaakte jaloezieën bij jou thuisbezorgd. Van hieruit zorgen we dat de producten goed beschermd bij jou thuis komen op een afgesproken dag en tijdstip. Laat je de montage door ons verzorgen? Dan maken we een montageafspraak, neem de monteur de raamdecoratie mee en hangt hij alles direct op de goede plaats.

Samenstellen en prijs berekenen