Witte jaloezieën, de perfecte raamdecoratie

Waarom witte jaloezieën? Omdat wit prachtig staat in iedere woning! Wit komt eigenlijk in iedere woonstijl terug. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke, Scandinavische of moderne inrichting. Witte jaloezieën komen in deze stijlen erg goed tot hun recht. Niet te opvallend, wel mooi en fris. 

Heb je een opvallender interieur, met veel kleuren en verschillende meubelen? Dan kunnen witte jaloezieën net dat beetje extra rust brengen waardoor de kamer meer een geheel wordt. Wit zorgt tevens voor een ruimtelijke uitstraling, waardoor witte jaloezieën erg geschikt zijn voor de woonkamer, maar ook voor in de keuken en in de slaapkamer. In welke ruimte hang jij ze op?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Jaloezieën wit
Jaloezieën wit

Kleuren, maten en materialen online vergelijken

Bij HxB kun je kiezen tussen verschillende kleuren jaloezieën; van zwarte jaloezieën tot aan grijze jaloezieën. Hoewel witte jaloezieën een populaire keuze zijn, zouden we je zeker aanraden om ook onze andere kleuren te bekijken in onze online configurator. Hier kun je namelijk realtime alle opties en mogelijkheden met elkaar vergelijken. 

Naast de verschillende kleuren jaloezieën kun je ook nog kiezen uit verschillende kleuren ladderkoorden en ladderbanden. De ladderbanden worden standaard geleverd in dezelfde kleur als de door jou bestelde jaloezieën. Wil je liever een contrastkleur? Vergelijk dan de mogelijkheden in de configurator. Bekijk dan ook meteen de extra brede ladderband van 38mm. Deze geeft namelijk een prachtige shutterlook! Bekijk ook eens de popualire jaloezieen 50mm en de brede jaloezieen.

Witte jaloezieën of witte lamellen

Als je al even op zoekt bent, of al een hoop hebt gelezen over jaloezieën en lamellen, dan is het je misschien opgevallen dat deze termen vaak door elkaar gebruikt worden. Dit kan verwarrend zijn, maar is gemakkelijk uit te leggen.

Lamellen zijn de zogenaamde stroken in een jaloezie. Daarom wordt raamdecoratie met horizontale stroken vaak horizontale lamellen of horizontale jaloezieën genoemd. Wanneer de stroken verticaal hangen, dus van boven naar beneden, worden ze meestal aangeduid als lamellen. Bij HxB gebruiken we vaak de term jaloezieën. Deze bestaan dus altijd uit meerdere lamellen.

Opmeten en uitzoeken met onze verkoopadviseur

Heb je een keuze gemaakt in kleur, breedte en materiaal? Dan is het tijd om de juiste maten helder te krijgen. Om de juiste maatvoering te achterhalen moeten de ramen op de juiste manier gemeten worden. Hier kunnen we je bij helpen tijdens een Whatsappcall, maar dit kan ook met behulp van een gratis meetafspraak met een van onze verkoopadviseurs. 

Indien gewenst plakt de verkoopadviseur hier dan meteen een vrijblijvend adviesgesprek aan vast, zodat je alle mogelijkheden nog eens goed kunt vergelijken aan je eigen keukentafel. We zien vaak dat men het fijn vindt om de kleuren toch nog even ‘in het echt’ te zien en naast het interieur te houden, om zeker te weten of de kleur echt goed aansluit.

Het bestellen en installeren van de witte jaloezieën

Als jullie eruit zijn plaats de verkoopadviseur de door jouw gekozen artikelen in je online winkelmandje en stuur hij een overzicht naar je mailbox. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen.

Binnen 10 tot 15 werkdagen heb je de jaloezieën vervolgens bij jou thuis op de stoep staan. Je bepaalt zelf of jij ze gaat ophangen, of dat de montage door een van onze monteurs wordt uitgevoerd. Moet de montage nog even wachten, omdat je nieuwe huis bijvoorbeeld nog niet opgeleverd is? Dan slaan we jouw nieuwe witte jaloezieën op totdat je ze kunt ophangen.

Wat je ook besteld en wanneer je ze ook gemonteerd wilt hebben: wij van HxB staan voor je klaar voor advies, hulp bij de juiste keuze en gewenst montagewerk. Zo weten we allebei zeker dat jij kunt genieten van je precies goede raamdecoratie.

Samenstellen en prijs berekenen