Grijze jaloezieën, online kopen bij HxB

Onze jaloezieën hebben veel praktische voordelen in huis. Ze waarborgen de privacy, beschermen tegen vocht en geven jou door de slimme lamellen de controle over de hoeveelheid licht die je binnen wilt laten.

Spelen grijstinten een grote rol in jouw interieur? Dan mogen de grijze jaloezieën van HxB niet ontbreken. Met deze veelzijdige kleur kun je alle kanten op. Van industrieel tot sfeervol en van klassiek tot een strakke look. Grijs is tijdloos en zorgt voor een stijlvolle uitstraling in huis.

Door onze grijze jaloezieën slim te combineren met verschillende breedtes en maten is voor ieder raam de juiste jaloezie in het grijs te vinden. Ben je benieuwd naar onze andere kleuren en materialen? We nodigen je graag uit in onze online productconfigurator om alle mogelijke opties te bekijken en met elkaar te vergelijken.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Jaloezieën Grijs
Jaloezieën Grijs

Jaloezieen in het grijs

De jaloezieën van HxB worden volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we voorafgaand aan het bestellen de juiste maten nodig hebben. Om deze goed op papier te krijgen begeleiden we je tijdens een Whatsappcall, via de chat of met behulp van onze gratis advies- en meetservice. Bij deze laatste optie komt een van onze verkoopadviseurs bij je thuis om de gewenste maten op te nemen. Daarnaast zal hij alle mogelijkheden op het gebied van kleuren, stoffen en materialen met je bespreken.

Vind je het niet nodig dat we langskomen? Vraag dan gratis en gemakkelijk kleurstalen aan zodat je thuis nog even kritisch de gekozen kleur(en) kunt bekijken. Wie weet passen onze zwarte jaloezieen of witte jaloezieen ook wel erg goed bij jouw interieur. Door alles goed te vergelijken weet je in ieder geval zeker dat jouw toekomstige raamdecoratie perfect bij je huis en inrichting past. Bekijk ook eens de brede jaloezieen of de 50mm jaloezieen

Grijze jaloezieen op maat

Het vervaardigen van de jaloezieën doen wij altijd zelf. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van raamdecoratie. We gaan dan ook altijd voor kwaliteit en duurzaamheid, en beloven we twee jaar garantie op de door jou aangeschafte raamdecoratie.

Na jouw bestelling duurt het 10 tot 15 werkdagen tot de jaloezieën klaar zijn om opgehangen te worden. Vanuit ons hoofdkantoor in Delfgauw komen de grijze jaloezieën jouw kant op, op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip. Ga je ze zelf monteren? Dan krijg je bij de levering heldere montageinstructies en het telefoonnummer van HxB waarop onze monteurs bereikbaar zijn. Mocht je vragen hebben, dan helpen zij je graag verder.

Montageservice door HxB

Wil je gebruik maken van onze montageservice? Dan plannen we de levering van jouw nieuwe raamdecoratie op een geschikt moment en zal de montage door een van onze eigen monteurs uitgevoerd worden. Zij zorgen ervoor dat de jaloezieën precies goed komen te hangen. En natuurlijk nemen ze alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Grijze lamellen of jaloezieën

Misschien is het je opgevallen dat in de wereld van raamdecoratie de termen ‘lamellen’ en ‘jaloezieën’ door elkaar worden gebruikt. Laat je daar vooral niet door verwarren, want het verschil is gemakkelijk uit te leggen. Lamellen zijn namelijk de stroken in de horizontale jaloezieën. Bij verticale jaloezieën, waarbij de stroken van boven naar onder hangen, spreken we vaker van lamellen dan van jaloezieën. 

Welk variant jaloezieën je ook kiest, breed, horizontaal of verduisterend, met onze 25 jaar ervaring in het vak weten wij wat werkt en hoe de juiste raamdecoratie bij jou thuis zorgt voor sfeer en uitstraling. Deze kennis laten we los op jouw wensen en eisen, zodat je kunt vertrouwen op duurzame raamdecoratie die jaren meegaat.

Samenstellen en prijs berekenen