Jaloezieën schuin raam: volledig op maat

Jaloezieën voor schuin raam volledig op maat laten maken? En volledig ontzorgd worden tijdens het proces van inmeten, bestellen en monteren? Bij HxB ontvang je gratis een adviseur bij jou thuis, die al het werk van jou uit handen neemt! Van advies tot inmeten en van bestellen tot montage.

Plan jouw gratis adviesgesprek in, vind dé jaloezie die aansluit op jouw wensen en profiteer van gemak tijdens het montageproces!

 

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
I25 Slope - 1A
I25 Slope - 1A
I25 Slope - 2A
I25 Slope - 2A
I25 Slope - 3A
I25 Slope - 3A
I25 Slope - 4A
I25 Slope - 4A
I25 Slope - 5A
I25 Slope - 5A
I25 Slope - 7A
I25 Slope - 7A
I25 Slope - 8A
I25 Slope - 8A
I25 Slope - 9
I25 Slope - 9
I25 Slope - 11
I25 Slope - 11
I25 Slope - 12
I25 Slope - 12
I25 Slope - 15
I25 Slope - 15
I25 Slope - 16
I25 Slope - 16
I50 Slope - 1
I50 Slope - 1
I50 Slope - 3
I50 Slope - 3
I50 Slope - 5
I50 Slope - 5
I50 Slope - 6
I50 Slope - 6

Jaloezie schuin raam: in iedere gewenste maat en vorm

Of je nu een driehoekig raam hebt, een raam met één schuine zijde, een rond raam of een raam met trapeziumvorm: bij HxB koop je jaloezieën in iedere gewenste maat en vorm. Geen gedoe met eindeloos googelen om de perfecte jaloezieën te vinden dus. Maar eenvoudig jaloezieën op maat laten maken die perfect passen op jouw schuine raam. Hoe fijn is dat?

Gratis advies aan huis: vind de jaloezieën naar wens

Om er zeker van te zijn dat je investeert in jaloezieën die perfect passen bij jouw schuine raam en interieur, heb je bij HxB de mogelijkheid gratis advies te krijgen aan huis. Je ontvangt – zonder dat je ergens aan vast zit - één van onze adviseurs bij jou thuis, die kleurstalen meeneemt en jou vertelt wat jouw opties en mogelijkheden zijn. Je krijgt bijvoorbeeld advies over:

 

Welke kleur jaloezieën mooi zouden staan in jouw interieur. Ga je bijvoorbeeld voor zwart, grijs, wit óf misschien wel een hele andere kleur? 

Of je het best voor aluminium of hout kunt gaan. Waar hout erg sfeervol kan zijn, is dit materiaal voor vochtige ruimtes – zoals de badkamer – niet geschikt.

Of elektrische bediening uitkomst biedt voor jou of niet. Met elektrische raamdecoratie profiteer je van gemak en comfort; zeker als het raam in kwestie zich op een lastig te bereiken plek bevindt.

Of een horizontale jaloezie de beste optie is voor dit raam. Of dat je bijvoorbeeld beter kunt gaan voor verticale lamellen voor een schuin raam.

 

Laat jouw jaloezie inmeten en monteren door een expert

Het inmeten en monteren van jaloezieën is precisiewerk. Al helemaal als het gaat om een jaloezie voor een schuin raam. Daarom laat je dit bij HxB volledig regelen door een vakspecialist. Tijdens het bezoek aan huis meet onze adviseur jouw ramen nauwkeurig op. En op de dag van levering worden jouw nieuwe jaloezieën vakkundig gemonteerd en – bij elektrische jaloezieën – geïnstalleerd.

Zonder dat jij er omkijken naar hebt genieten van jaloezieën die er volledig strak, veilig en stevig bijhangen dus! Makkelijk, toch?

 

Profiteer van een luxe uitstraling en lange levensduur

Besluit je tijdens of na het thuisbezoek van onze adviseur een bestelling te plaatsen? Dan gaan we met de hoogste precisie en zorg voor jou aan de slag in onze fabriek in Duitsland. Omdat jouw jaloezieën worden gemaakt volgens strenge kwaliteitsnormen, weet je zeker dat je een investering doet waar je nog jarenlang plezier van hebt. Jaloezieën voor schuin raam van HxB stralen luxe uit, zijn stevig en blijven lang mooi. Een ware verrijking voor jouw interieur!

 

Ontdek jouw opties en de kosten in een vrijblijvend gesprek

Benieuwd welke opties voor schuine jaloezieën je precies hebt? En wat hiervan de kosten zouden zijn? Plan een gratis adviesgesprek in met een adviseur, ontvang hem of haar bij je thuis en krijg alle informatie die je nodig hebt. Dit gesprek is geheel gratis en je bent niet verplicht om ook daadwerkelijk een bestelling te plaatsen. 

 

Plan een gratis adviesgesprek in