Jaloezieën voor schuine ramen

Welke woonstijl je ook in huis hebt, met jaloezieën van HxB zit je altijd goed. Jaloezieën zijn namelijk de perfecte raamdecoratie om een sfeervolle lichtinval mee te realiseren, of privacy in huis te waarborgen. 

Bij HxB hebben we een ruim aanbod jaloezieën. Niet alleen qua kleur en materiaal, maar ook voor verschillende maten en vormen. Zo hebben we houten jaloezieën voor ‘normale’ ramen, maar ook stoffen jaloezieën voor de ronde, schuine en meerhoekige ramen in huis. Geen vorm is ons te gek.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
I25 Slope - 1A
I25 Slope - 1A
I25 Slope - 2A
I25 Slope - 2A
I25 Slope - 3A
I25 Slope - 3A
I25 Slope - 4A
I25 Slope - 4A
I25 Slope - 5A
I25 Slope - 5A
I25 Slope - 7A
I25 Slope - 7A
I25 Slope - 8A
I25 Slope - 8A
I25 Slope - 9
I25 Slope - 9
I25 Slope - 11
I25 Slope - 11
I25 Slope - 12
I25 Slope - 12
I25 Slope - 15
I25 Slope - 15
I25 Slope - 16
I25 Slope - 16
I50 Slope - 1
I50 Slope - 1
I50 Slope - 3
I50 Slope - 3
I50 Slope - 5
I50 Slope - 5
I50 Slope - 6
I50 Slope - 6

Uit welke opties kan ik kiezen?

Ben je benieuwd naar ons ruime assortiment van kleuren en materialen? Plan dan een geheel vrijblijvende meet- en adviesafspraak in voor bij jou thuis. Een adviseur komt dan langs om alle maten op te meten en om je mee te nemen in ons uitgebreide kleuren- en stoffenassortiment.

Wil je van tevoren eerst zelf de kleuren of stoffen in echt daglicht zien of vergelijken met de kleuren die je in huis hebt? Bestel dan een gratis proefstaal om thuis te ontvangen voordat je een afspraak maakt.

Alles perfect op maat

Bij HxB maken we alle nieuwe raamdecoratie, zoals jaloezieën voor schuine ramen, geheel op maat. Dit doen we in onze eigen fabriek, met en door specialisten met veel ervaring. Op deze manier garanderen we raamdecoratie van hoge kwaliteit waarop we twee jaar fabrieksgarantie geven. Deze combinatie maakt dat we al meer dan 25 jaar positief worden beoordeeld door onze klanten!

Mogen we je helpen om de jaloezieënwensen voor jouw schuine ramen concreet te maken? Plan dan direct een gratis meetafspraak.

Kan ik dit zelf opmeten en monteren?

De verkoopadviseurs van HxB staan voor je klaar om jouw wensen en eisen te bespreken, maar ook om de juiste maten op te meten.  Voor schuine, ronde of meerhoekige ramen is het namelijk niet mogelijk om zelf aan de slag te gaan met de maatvoering. Een zeshoekig raam laat zich nou eenmaal niet zo goed opmeten en een rond raam heeft geen begin en geen einde…

Onze adviseurs hebben een hoop ervaring met inmeten en doen dit geheel gratis en vrijblijvend tijdens een bezoekje aan huis. En natuurlijk komt één van onze monteurs vervolgens terug om de nieuwe jaloezieën op te hangen.

Zo makkelijk is het bij HxB en altijd precies goed.