Verticale lamellen voor schuine ramen

Heb je een schuin raam in huis die nodig voorzien moet worden van lamellen? Dan ben je bij HxB op de juiste plek. Met onze maatwerk raamdecoratie zorgen we er graag voor dat je op korte termijn volledige controle hebt over je lichtinval en mate van privacy en kunt genieten van hoge kwaliteit raamdecoratie. 

Mocht je niet alleen schuine ramen hebben, maar ook ronde of meerhoekige, ook dan gaan we graag de uitdaging aan om je van de juiste raamdecoratie te voorzien.

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
V040
V040
V080
V080
V081-H
V081-H
V081-V
V081-V
V082-H
V082-H
V082-V
V082-V
V090
V090

Zijn andere speciale vormen ook mogelijk?

Bij HxB hebben we een ruim assortiment aan kleuren, stoffen en ophangsystemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van lichtgekleurde lamellen voor een rond raam? Of donkere lamellen voor een schuin dakraam? Of felgekleurde lamellen om dat opvallende zeshoekige raam nog meer in de spotlight te zetten? 

Bij HxB maken we alle raamdecoratie altijd op maat in onze eigen fabriek. Dit maakt het voor ons mogelijk om alle speciaal gevormde ramen te voorzien van jouw gewenste raamdecoratie. Ben je benieuwd naar alle kleuren en stoffen uit ons assortiment? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs voor uitgebreid advies.

Verticale lamellen perfect op maat gemaakt

Is het je, tijdens je (online) zoektocht naar nieuwe raamdecoratie voor schuine ramen, opgevallen dat de woorden ‘jaloezieën’ en ‘lamellen’ vaak door elkaar heen gebruikt worden? Dat kan verwarrend zijn, terwijl het verschil helemaal niet zo groot is.

Lamellen zijn namelijk de zogenaamde stroken in een jaloezie. Daarom wordt raamdecoratie met horizontale stroken vaak horizontale jaloezieën genoemd. Wanneer de stroken van boven naar beneden hangen, verticaal, worden ze meestal aangeduid als lamellen. Bij HxB gebruiken we over het algemeen de term jaloezieën. Deze bestaan dus altijd uit meerdere lamellen. 

Maak nu een afspraak

Heb je een keuze gemaakt in kleur en stof? Of heb je een gratis kleurstaal aangevraagd om de kleur thuis nog eens te beoordelen? Plan dan een gratis meetafspraak in met een HxB adviseur. Het inmeten van lamellen voor een schuin, rond of meerhoekig raam is namelijk een secuur klusje wat u niet zelf kunt doen. Laat het aan de specialisten van HxB over, zodat je zeker weet dat je nieuwe raamdecoratie perfect gaat passen.

Na het kiezen en bestellen komen we graag terug om de raamdecoratie netjes op te hangen. Zo weten we zeker dat jij kunt genieten van je precies goede raamdecoratie.

Want daar houden we van bij HxB: van precies goed.