Verticale lamellen schuin raam: in iedere maat en vorm

Verticale lamellen voor op een schuin raam op maat laten maken? En deze volledig laten inmeten en monteren door een vakspecialist, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt? Bij HxB word je ontzorgd van A tot Z. Je krijgt gratis advies aan huis, we meten jouw schuine raam nauwkeurig op en we monteren jouw nieuwe lamellen met de hoogste precisie.

Plan jouw gratis adviesgesprek direct in en vind dé lamellen die perfect passen op jouw schuine raam! Dit kan al binnen 2 weken.

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
V040
V040
V080
V080
V081-H
V081-H
V081-V
V081-V
V082-H
V082-H
V082-V
V082-V
V090
V090

Raamdecoratie schuin raam: verticale lamellen op maat gemaakt

Lamellen vinden die perfect passen op jouw schuine, driehoekige, trapeziumvormige of ronde raam is best een uitdaging. Heb je eindelijk een variant gevonden die de juiste breedte heeft, klopt de hoogte weer niet. En heb je eindelijk lamellen gevonden met de juiste afmetingen, is de kleur niet helemaal naar wens.

Superfijn dus dat je jouw lamellen bij HxB volledig op maat laat maken. Geen vorm te gek en geen afmeting te groot; alles is mogelijk.

Van licht tot donker: ruime keuze aan kleuren

Naast dat je lamellen laat maken in een vorm en maat naar wens, heb je een ruime keuze aan kleuren. Van licht en modern tot zwart en industrieel. En van felgekleurd om dat opvallend gevormde raam nóg meer in de spotlight te zetten tot een neutrale kleur waarmee je juist extra rust creëert in je woonruimte. Bij HxB koop je lamellen in dé kleur die perfect past bij jouw interieur.

Gratis advies en inmeten: zeker van de juiste keuze

Om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe lamellen naadloos integreren in jouw interieur, krijg je bij HxB gratis service aan huis. Zonder dat je ergens aan vastzit, ontvang je een adviseur bij jou thuis die:

• Kleurstalen meeneemt en jou adviseert over welke kleur lamellen mooi zouden staan in jouw interieur.

• Jou adviseert over of verticale lamellen de best passende raamdecoratie is voor dit raam, of dat je bijvoorbeeld beter zou kunnen gaan voor horizontale jaloezieën.

• Jou meer vertelt over jouw opties voor bediening. Ga je bijvoorbeeld voor elektrische raamdecoratie of voor bediening met een koord?

• Jouw schuine, meerhoekige of ronde raam nauwkeurig opmeet; dit is precisiewerk en erg ingewikkeld om zelf te doen.

• Jou vertelt wat de exacte kosten zouden zijn van de lamellen voor schuin raam.

• Het gewenste product direct bestelt (indien gewenst).

 

Montage door een expert: voor het mooiste resultaat

Het monteren van lamellen is sowieso al een ingewikkelde klus. Laat staan als het gaat om lamellen voor een schuin, rond of meerhoekig raam. Een foutje is zo gemaakt en voor je het weet hangen je lamellen er instabiel, scheef of onveilig bij. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Bij HxB geef je de montage van jouw lamellen daarom volledig uit handen aan een vakspecialist. Hij of zij weet exact wat er nodig is om je lamellen strak, stevig en veilig op te hangen. En heb je gekozen voor elektrische bediening, dan wordt dit ook volledig voor jou geïnstalleerd. Zonder moeite en gedoe genieten van jouw gloednieuwe lamellen dus: hoe fijn is dat?

 

Lange levensduur en luxe uitstraling: gemaakt met precisie

Voor welke lamellen van HxB je ook precies gaat, één ding is zeker: je profiteert altijd van de hoogste kwaliteit. Raamdecoratie van HxB is enorm stevig, kan goed tegen een stootje, straalt luxe uit en blijft erg lang mooi. 

Niet gek ook; jouw nieuwe lamellen worden met de hoogste zorg en precisie gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland. Volledig op maat naar jouw wensen.

 

Plan jouw meet-/adviesafspraak vandaag nog in

Gratis advies krijgen aan huis en jouw schuine ramen nauwkeurig laten opmeten? Of liever eerst zelf een beeld krijgen van welke kleur lamellen mooi staan in jouw interieur? Plan jouw adviesafspraak direct in óf laat gratis kleurstalen bezorgen bij jou thuis.

Plan gratis meetafspraak in