Plissé gordijn schuin raam: inmeten, op maat maken én monteren door specialist

Een plisségordijn dat perfect past op jouw schuine raam? Bij HxB laat je jouw plissé gordijn voor schuin raam volledig inmeten, op maat maken én monteren door een vakspecialist!

Ontvang vrijblijvend een adviseur bij jou thuis, krijg al het advies dat je nodig hebt, laat jouw ramen nauwkeurig opmeten en geniet van een plisségordijn van hoge kwaliteit! Dit kan al binnen 2 weken!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
P1751
P1751
P1082
P1082
P1086
P1086
P1740
P1740
P1634
P1634
P1635
P1635
P1636
P1636
P1637
P1637
P1662
P1662
P1663
P1663
P1741
P1741
P1753
P1753
P1043
P1043
P1043-2
P1043-2

Plisségordijnen in iedere gewenste maat en vorm

Van driehoekige ramen tot trapeziumgevormde ramen. En van schuine ramen tot ronde ramen. Bij HxB laat je plisségordijnen maken in iedere gewenste maat en vorm. Wel zo fijn; zo geniet jij gegarandeerd van de fijne eigenschappen die dit type raamdecoratie biedt.

Door de plooien in de stof vouw je een plissé als het ware op als een harmonica. Dit heeft als voordeel dat een plisségordijn klein is en daardoor minder opvalt in het raam. Ideaal dus je de unieke vormen van jouw bijzonder gevormde ramen veel mogelijk ongerept wilt laten.

Plissé schuin raam: kies de kleur en stof naar wens

Bij HxB heb je de kans gratis een adviseur aan huis te laten komen! Hij of zij neemt kleurstalen mee, adviseert je over welk gordijn het meest geschikt is in jouw situatie en meet jouw raam nauwkeurig op. Je krijgt bijvoorbeeld advies over:

Welke kleur mooi staat in jouw interieur. Integreert een lichte kleur bijvoorbeeld mooi in het geheel of kun je juist beter voor iets donkerders gaan?

Hoe dik de stof moet zijn. Waar je in de woonkamer bijvoorbeeld voldoende hebt aan een enkele, lichtdoorlatende stof, is in de slaapkamer een dubbele, verduisterende stof juist gewenst.

Of je top down bottom up constructie wil of niet. Bij een top down bottom up constructie kun je de onder- én bovenlat naar boven en beneden bewegen, waardoor je het gordijn als het ware in het midden van het raam kunt laten hangen.

In welke mate het gordijn zou moeten isoleren. Op een hete zolderkamer kan het fijn zijn een goed isolerende honingraatstof te nemen, terwijl dit in andere ruimtes wellicht minder van belang is.

Of je elektrische bediening wil of niet. Elektrische raamdecoratie laat jou profiteren van extra gemak én is bijvoorbeeld handig als jouw schuine raam zich op een lastig te bereiken plek bevindt.

 

Laat jouw plissés inmeten en monteren door een specialist

Het nauwkeurig inmeten en monteren van plisségordijnen is sowieso al een klus die precisie behoeft. Laat staan als het gaat om een raam met een bijzondere vorm, zoals een plissé voor een driehoek raam of trapeziumraam.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken én om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe plisségordijn er volledig strak, stevig en veilig bijhangt, laat je jouw plissés bij HxB inmeten en monteren door een specialist. Zonder gedoe genieten van een perfect, kwalitatief plissé gordijn voor schuin raam; hoe fijn is dat?

Plissés die lang mooi blijven: gemaakt met hoogste precisie

Voor welke plissé voor schuin raam je uiteindelijk ook gaat, één ding is zeker: je investeert in raamdecoratie die superlang mooi blijft. Jouw plissés worden gemaakt in onze eigen fabriek in Duitsland; volgens strenge kwaliteitsnormen en met de hoogste precisie. Een luxueus maatwerkproduct waarvan je jarenlang plezier hebt dus. Dat is wat je krijgt.

Een plissé gordijn voor schuin raam op maat laten maken?

Een plissé gordijn voor schuin raam op maat laten maken bij HxB? Stap 1 is het inplannen van een gratis adviesgesprek. Je ontvangt één van onze adviseurs vrijblijvend bij je thuis, krijgt al het advies dat je nodig hebt en laat jouw ramen nauwkeurig opmeten.

Ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast en weet je welke plissés jij wil hebben? Dan maakt de adviseur jouw bestelling helemaal in orde. Maar wil je er nog even over nadenken of denk je dat deze plissés toch niet helemaal jouw ding zijn; geen probleem! Het gesprek is volledig gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. 

Plan jouw adviesgesprek direct in