Plisségordijnen, Top down Bottom up

Privacy én daglicht? Maak kennis met de plisségordijnen van HxB. Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Door de plooien in de stof wordt een plisségordijn namelijk als een harmonica opgevouwen en uitgevouwen. Dit geeft als voordeel dat plisségordijnen klein zijn en daardoor minder opvallend dan een rolgordijn.

Een ander fijn voordeel is de top-down-bottom-up constructie. Dit betekent dat je de onderlat naar boven kunt bewegen, maar ook de bovenlat naar onder. Hierdoor kun je ervoor kiezen om alleen het onderste of bovenste gedeelte van het raam te bedekken, of juist het middelste gedeelte: de ‘naar binnen gluur’ hoogte.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Top down bottom up plisségordijn

De kleuren of stof voor jouw nieuwe plisségordijnen kies je natuurlijk zelf. Wij maken alles volledig voor jou op maat, zodat jouw nieuwe raamdecoratie altijd aansluit bij jouw wensen en eisen. 

HxB heeft een ruim assortiment waarin voor ieder wat wils te vinden is. Van witte plisségordijnen tot zwarte plisségordijnen, van lichtdoorlatend tot verduisterendeplisségordijnen, en van plisségordijnen met honingraat-stof tot enkele stof. Je vindt het allemaal terug in onze online productconfigurator. Hier is ons hele assortiment vindbaar, klaar om realtime vergeleken te worden. Zo weet je zeker dat geen optie onbekend blijft en je de juiste keuze maakt voor jouw nieuwe raamdecoratie.

Heb je vragen tijdens het vergelijken? Of wil je de kleuren liever in het echt vergelijken? Plan dan een vrijblijvend meet- en adviesgesprek in met een van onze verkoopadviseurs of vraag een gratis kleurstaal aan.

Plisségordijnen voor ieder raamtype

Zo veel ramen, zo veel wensen en eisen. Gelukkig heeft HxB vele oplossingen in haar webshop. Een plisségordijn voor draai-kiepramen vraagt namelijk om een heel ander soort plisségordijn dan een lichtkoepel. En ook houten kozijnen vragen om een heel ander ophangsysteem dan plisségordijnen voor kunststof kozijnen.

Onze verkoopadviseurs hebben ervaring met alle soorten ramen en de best passende plisségordijnen. Ook met de top-down-bottom-up plisségordijnen voor verschillende raampartijen. Schroom niet om contact op te nemen en met ze te overleggen over een geschikte oplossing. Geen vraag is ze te gek en geen uitdaging te groot.

Meet en montageservice van HxB

Tijdens een meet- en adviesgesprek komt een verkoopadviseur niet alleen jouw ramen inmeten, maar neemt hij ook alle mogelijkheden met je door. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw huis. Na dit vrijblijvende gesprek plaatst hij de door jouw gekozen producten, met de juiste maten, in jouw online winkelmandje. Uiteraard krijg je van ons ook een mail met daarin het totale overzicht aan producten.

Je hoeft nu alleen nog maar aan te geven of je zelf de plisségordijnen wilt monteren, of dat één van onze monteurs dit voor je gaat doen. Onze monteurs hebben veel ervaring met de verschillende ophangsystemen, van boren tot klemsteunen, en zullen ervoor zorgen dat jouw nieuwe raamdecoratie stevig komt te hangen. 

Plissé exact op maat, top down en bottom up

Na jouw bestelling gaan we aan de slag met het fabriceren van de top-down-bottom-up plisségordijnen. Door onze jarenlange ervaring met raamdecoratie mag je vertrouwen op duurzame en innovatieve producten. Binnen 10 tot 15 werkdagen zijn jouw nieuwe top-down-bottom-up plisségordijnen klaar en worden ze naar je opgestuurd.

Heb je met onze verkoopadviseurs een montageafspraak gemaakt? Dan komt een monteur op de afgesproken dag om de montage te verzorgen. Jij hoeft hem alleen maar binnen te laten en achterover te leunen, terwijl de monteur jouw nieuwe plisségordijnen precies goed ophangt.

Na zijn vertrek is het aan jou: schuif je de nieuwe plisségordijnen helemaal omhoog, juist omlaag, of ontneem je de naar-binnen-gluurders het zicht door ze in het midden van het raam te hangen? Het kan allemaal met onze top-down-bottom-up plisségordijnen.

Stel samen en bereken prijs