Transparante rolgordijnen op maat

De transparante rolgordijnen op maat van HxB zijn een perfecte match voor ieder raam. Waarom? Omdat de transparante stoffen die wij gebruiken voor deze rolgordijnen de lichtinval op een natuurlijke manier filteren. Daardoor houden ze zonder moeite de felle zon tegen en maken ze het tegelijkertijd mogelijk om naar buiten te kijken. 

Door de eigenschappen van onze transparante rolgordijnen zijn ze ideaal voor ruimtes waar je overdag veel bent, zoals de keuken of de studeerkamer. Natuurlijk bepaal jij de exacte afmetingen en kun je kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Welk transparant rolgordijn op maat kies jij?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Hebben jullie alleen transparante rolgordijnen?

Naast transparante rolgordijnen heeft HxB ook een ruim assortiment aan semi-transparante en verduisterend rolgordijnen. Uiteraard heeft elk soort rolgordijn zijn voordelen. Met een semi-transparant rolgordijn is het mogelijk om met daglicht te spelen. Hierdoor zijn deze rolgordijnen erg geschikt voor de meest gebruikte ruimtes in het huis. Onze verduisterende rolgordijnen zorgen voor volledige verduistering. Dit is ideaal in de slaapkamer. Tot slot zorgen al onze rolgordijnen voor dat fijne stukje privacy in huis. Wel daglicht, maar geen gegluur door voorbijgangers. Naast verschillende stoffen hebben we ook nagedacht over rolgordijnen voor verschillende soorten raampartijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rolgordijn voor dakramen, of rolgordijnen met zijgeleiding? Ook voor de echte bankzitters hebben we een fijn product: onze elektrische rolgordijnen die je met een afstandsbediening kunt bedienen.

Waarom laten opmeten?

Ben je van plan om zelf de maten voor de raamdecoratie op te meten, dan moedigen we dat natuurlijk aan. Maar schroom niet om de kennis en kunde van onze adviseurs te gebruiken die dagelijks bij mensen thuiskomen voor gratis meetservice en advies. Want het is natuurlijk zonde wanneer de doorgegeven maten net niet kloppen of de bestelde kleur afwijkt van de kleuren die je in huis hebt. Komen we bij je langs en kies je dan jouw raamdecoratie? Dan kun je erop vertrouwen dat we na een adviesgesprek de door jou gekozen producten in de juiste maten in jouw online winkelmandje terecht komen. Je hoeft dan alleen nog maar te bestellen en af te wachten.

Lang genieten van transparante rolgordijnen

Al onze raamdecoratie wordt gefabriceerd door onze collega’s met jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie van duurzame en innovatieve kwaliteit is. Ga je de raamdecoratie zelf monteren? Dan laten we de transparante rolgordijnen door een transporteur bij je thuis leveren op een tijdstip dat jou uitkomt. Maak je liever gebruik van de montageservice van HxB? Dan plannen we na het ontvangen van jouw bestelling een moment voor de montage door onze eigen monteurs. Als jij ze binnenlaat, dan zullen wij ervoor zorgen dat jouw nieuwe raamdecoratie precies goed komt te hangen, en dat je er nog jaren van kunt genieten. Want zo doen we dat bij HxB: precies goed.