Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Transparante rolgordijnen op maat

De transparante rolgordijnen op maat van HxB zijn een perfecte match voor ieder raam. Waarom? Omdat de transparante stoffen die wij gebruiken voor deze rolgordijnen de lichtinval op een natuurlijke manier filteren. Daardoor houden ze zonder moeite de felle zon tegen en maken ze het tegelijkertijd mogelijk om naar buiten te kijken. 

Door hun kwaliteiten zijn onze transparante rolgordijnen ideaal voor ruimtes waar je overdag veel bent, zoals de keuken of de studeerkamer. Natuurlijk bepaal jij de exacte afmetingen en kun je kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Welk transparant rolgordijn op maat kies jij?

Selecteer hieronder je gewenste kleur en begin met de productconfiguratie:
Transparant rolgordijn op maat voor thuis

HxB heeft een ruim assortiment aan transparante rolgordijnen. Dat betekent dat je ook een ruime keuze hebt in kleur en materiaal. Omdat onze rolgordijnen altijd op maat worden gemaakt heb je uiteindelijk een rolgordijn in huis dat aan al je wensen en eisen voldoet. Ben je er nog niet helemaal uit wat die wensen en eisen zijn? HxB helpt graag met de juiste keuzes. Wij denken graag mee over kleuren, materialen en montage. Uiteraard is het ook mogelijk om gratis kleurstalen bij ons aan te vragen. Zo kun je thuis alvast rustig kijken of de kleur en stof past bij jouw interieur. Liever advies van onze adviseurs? Plan dan direct een afspraak in.

Hebben jullie alleen transparante rolgordijnen?

Naast transparante rolgordijnen heeft HxB ook een ruim assortiment aan verduisterend en lichtdoorlatende rolgordijnen. Uiteraard heeft elk soort rolgordijn zijn voordelen. Met een lichtdoorlatend rolgordijn is het mogelijk om met daglicht te spelen. Hierdoor zijn deze rolgordijnen erg geschikt voor de meest gebruikte ruimtes in het huis. Onze verduisterende rolgordijnen zorgen voor minimale lichtinval. Dit is ideaal in de slaapkamer. Tot slot zorgen al onze rolgordijnen voor dat fijne stukje privacy in huis. Wel daglicht, maar geen gegluur door voorbijgangers.

Waarom laten opmeten?

Ben je van plan om zelf de maten voor de raamdecoratie op te meten, dan moedigen we dat natuurlijk aan. Maar schroom niet om de kennis en kunde van onze adviseurs te gebruiken die dagelijks bij mensen thuis komen voor gratis meetservice en advies. Want wat is het een zonde wanneer de doorgegeven maten net niet kloppen of de bestelde kleur raamdecoratie een tint afwijkt van de kleuren in huis. Laat het aan ons over en vertrouw erop dat HxB het precies goed voor je regelt.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer