Rolgordijnen groen van HxB

De natuur in huis halen? Dat kan met meer dan alleen bloemen en planten. Met onze groene rolgordijnen haal je namelijk de kleur van leven en natuur in huis. Onze frisse groen gekleurde rolgordijnen frissen elke kamer op en zorgen voor een interessant contrast met zonnig buitenlicht. Van verduisterende rolgordijnen tot elektrische rolgordijnen, bij HxB® vind je ze in verschillende kleuren groen.

Onze groene rolgordijnen worden door onszelf op maat gemaakt. Je krijgt dus geen voorraadproduct thuisgestuurd, maar raamdecoratie die echt volledig aansluit bij jouw wensen en eisen. De door jou bestelde groene rolgordijnen worden na het bestellen binnen 10 tot 15 werkdagen bij je thuis geleverd. Mogen wij ze voor je monteren, of ga je zelf aan de slag?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Rolgordijn verduisterend groen
Rolgordijn verduisterend groen
Rolgordijn lichtdoorlatend groen
Rolgordijn lichtdoorlatend groen
Rolgordijn transparant groen
Rolgordijn transparant groen
Cassette rond
Cassette rond
Cassette vierkant
Cassette vierkant

Groene rolgordijnen op maat gemaakt

Onze groene rolgordijnen zijn ontzettend populair. Dit is echter niet de enige kleur en optie in ons assortiment. We hebben bijvoorbeeld ook witte en zwarte rolgordijnen. Omdat HxB een tal aan mogelijkheden biedt hebben we een online productconfigurator ontwikkeld. Hier kun je online én realtime alle opties die we aanbieden met elkaar vergelijken. Van groen tot zwart en van rolgordijnen met motief tot rolgordijnen met zijgeleiding.

Zo veel verschillende mogelijkheden maakt het niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken. Daarom staan onze verkoopadviseurs klaar om je te helpen bij jouw keuze. Neem gemakkelijk contact met ze op via de chat, via een Whatsappcall of plan een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak.

Rolgordijnen groen bij jou thuis

Tijdens een gratis meet- en adviesafspraak komt een verkoopadviseurs bij jou thuis langs. Hij neemt dan stoffen en kleuren mee zodat je jouw perfecte rolgordijnen kunt samenstellen. Tijdens dit bezoek kun je mooi de door jou gekozen kleuren naast je inrichting houden. Past een groen rolgordijnen goed bij jouw meubels?

Als de verkoopadviseur er is neemt hij ook, indien gewenst, alle maten voor je op. Omdat we alles op maat maken is het erg belangrijk dat de maten goed kloppen. Jouw raamdecoratie moet natuurlijk wel stevig komen te hangen, zeker wanneer je rolgordijnen voor dakramen nodig hebt. Met behulp van HxB zal jouw nieuwe raamdecoratie voldoen aan al je wensen en eisen.

Bestellen en monteren

Na het bezoek van onze verkoopadviseur worden de door jou gekozen rolgordijnen in je online winkelmandje geplaatst. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen en aan te geven wat je met de montage wilt. Ga je er zelf mee aan de slag? Dan sturen we de groene rolgordijnen naar je op binnen 10 tot 15 werkdagen. Je krijgt van ons heldere montageinstructies, zodat je thuis direct aan de slag kunt.

Wil je liever dat wij je nieuwe rolgordijnen monteren? Dan maken we na jouw bestelling direct een afspraak. Een monteur van HxB® zal dan op het afgesproken moment bij jou thuis langskomen om de raamdecoratie op te hangen. Je hoeft hem alleen maar binnen te laten en het juiste raam te wijzen. Hij neemt, als alles goed hangt, al het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe groene rolgordijnen.

Over onze groene rolgordijnen

Rolgordijnen zijn erg populair als raamdecoratie. Dit komt omdat ze verkrijgbaar zijn in vele kleuren, stoffen en ophangsystemen. Hierdoor heb je veel controle over de mate van lichtinval en privacy in je huis. Naast veel verschillende kleuren zijn sommige van onze stoffen ook isolerend. Hierdoor houden de rolgordijnen zomerse warmte en ’s winterse kou buiten. Dat scheelt weer op de energierekening.

Al onze raamdecoratie wordt gefabriceerd door onze collega’s met jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie van duurzame en innovatieve kwaliteit is. Je krijgt dan ook twee jaar garantie op je nieuwe rolgordijnen, zodat je altijd kunt genieten van precies goede raamdecoratie. 

Samenstellen en prijs berekenen