Duo rolgordijnen elektrisch te bedienen

Vanaf de bank je duo rolgordijnen laten zakken, of vanuit bed de rolgordijnen ophijsen zonder op te hoeven staan? Je doet het heel gemakkelijk met de elektrische duo rolgordijnen van HxB. Met deze automatische raamdecoratie haal je comfort en bedieningsgemak in huis, zonder dat je achteruitgaat op aanzicht.

Voor onze elektrische duo rolgordijnen hebben we bij HxB een ophangsysteem ontwikkeld waarbij de motor niet te zien is. Deze zit weggewerkt in de buis van het rolgordijn. Ideaal, extra comfort dat er ook nog eens goed uit ziet. 

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Elektrische duo rolgordijnen
Elektrische duo rolgordijnen
Afstandsbediening
Afstandsbediening
Smartphone-hub
Smartphone-hub

Elektrische duo rolgordijnen op maat

De elektrische duo rolgordijnen van HxB herken je door hun afwisselende banen: stofbanen en gaasbanen. Door deze eigenschap worden duo rolgordijnen ook wel zebra gordijnen genoemd. De verschillende banen zorgen ervoor dat wanneer jij het rolgordijn uitrolt of intrekt, er steeds een andere lichtinval gecreëerd wordt. Zo heb je volledig controle over de hoeveelheid licht die binnenvalt, en de mate van privacy die je binnen wilt hebben.

We hebben in ons assortiment een ruime keuze aan duo rolgordijnen. Van de verduisterende duo rolgordijnen tot lichtdoorlatend en transparant. Ook qua kleuren kom je bij ons niets tekort. Zwarte duo rolgordijnen, witte duo rolgordijnen of grijze duo rolgordijnen? Je vindt ze allemaal in onze online productconfigurator. Hier vergelijk je realtime alle mogelijkheden voor de elektrische raamdecoratie.

Ruim assortiment raamdecoratie

Heb je een keuze gemaakt met behulp van onze online productconfigurator? Bestel dan direct jouw nieuwe raamdecoratie. Heb je echter nog vragen of heb je hulp nodig bij het concreet maken van jouw wensen en eisen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze verkoopadviseurs. Met hun jarenlange ervaring is geen vraag te gek en geen uitdaging te groot. 

Liever al onze mogelijkheden thuis bekijken? Bestel dan een gratis kleurstaal of plan een vrijblijvende meet- en adviesafspraak. Wij komen dan bij je langs met een auto vol stoffen en kleuren. Zo weet je zeker of de door jou gekozen kleur echt past bij jouw interieur. Misschien kies je uiteindelijk toch voor onze taupe gekleurde duo rolgordijnen. Na ons bezoek heb je meteen de juiste maten op een rijtje. Deze neemt de monteur namelijk graag voor je op, als hij er toch is. 

Elektrische duo rolgordijnen bestellen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt bestel je jouw nieuwe elektrische duo rolgordijnen heel gemakkelijk via onze website. Wil je graag dat wij de montage verzorgen? Geef dit dan vooral aan tijdens het bestelproces. Een collega van de planning neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een montageafspraak in te plannen.

Als we jouw bestelling binnen hebben gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Omdat we alles op maat maken weet je zeker dat je geen raamdecoratie uit voorraad of magazijn ontvangt, maar echt een uniek duo rolgordijn op basis van jouw wensen en eisen. Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan kun je ze binnen 10 tot 15 werkdagen bij jou thuis verwachten.

Garantie en kwaliteit, precies goed

Ben je klaar om te bestellen? Of wil je nog even spieken in onze online productconfigurator? Wij staan altijd voor je klaar voor advies, voor montage en voor de juiste keuze in duurzame en innovatieve raamdecoratie. We vinden het namelijk erg belangrijk dat jouw raamdecoratie goed hangt en dat je er nog jarenlang van kunt genieten. Op onze hoge kwaliteit elektrische duo rolgordijnen krijg je van ons tevens twee jaar garantie. 

Door jouw nieuwe raamdecoratie op maat te maken, op basis van jouw wensen en eisen, weten we zeker dat jouw nieuwe elektrische duo rolgordijnen precies goed worden.

Samenstellen en prijs berekenen