Verduisterende plisségordijnen op maat

Ben je op zoek naar verduisterende raamdecoratie? Overweeg dan eens onze verduisterende plisségordijnen op maat. Deze gordijnen zijn gemaakt van een verduisterende stof waardoor ze bijdragen aan een goede nachtrust. Want onze plisségordijnen zijn écht verduisterend.

Naast het doorlaten van weinig tot geen licht hebben onze verduisterende plisségordijnen nog meer voordelen. Geniet bijvoorbeeld van de isolerende eigenschappen. Door de dikke duurzame stoffen wordt in de winter de warmte binnenshuis gehouden, en ‘s zomers de warmte buitenshuis. Hierdoor zijn de verduisterende plissés op maat niet alleen een mooie toevoeging aan jouw interieur, maar ook fijne bijdrager aan een lagere energierekening.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

De voordelen van een verduisterend plisségordijn

Dat onze verduisterende plisségordijnen zorgen voor weinig lichtinval en positieve bijdrage leveren aan de energierekening zijn prachtige voordelen. Daarnaast zorgt een plisségordijn ook nog eens voor veel privacy in huis. Met de constructie voor onze zogenaamde top-down-bottom-up plisségordijnen is het namelijk mogelijk om zelf te kiezen hoe hoog of hoe gesloten je het plisségordijn wilt hebben. Kies je voor de onderlat ver naar boven? Of voor de bovenlat wat verder naar onder? Door op deze manier te spelen met het plisségordijn kun je het gordijn halverwege hangen, zodat mensen niet naar binnen gluren. Of je kunt het plisségordijn juist helemaal sluiten, waardoor het écht donker is in de kamer. 

Alle mogelijkheden vergelijken en bekijken

Onze op maat gemaakte plisségordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. HxB heeft een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Denk aan transparant, lichtdoorlatend en zonwerend plisségordijnen, maar ook aan enkele of dubbele stof of in verschillende kleuren zoals zwarte plisségordijnen of wit. Ons ruime assortiment vind je terug in onze online productconfigurator. Hier kun je alle mogelijkheden realtime vergelijken en opslaan. Bekijk je daar ook meteen ons plisségordijn met een dubbele stoflaag? Dit noemen we een honingraat plisségordijn. Deze naam komt voort uit het feit dat de dubbele stoflaag vanaf de zijkant gezien lijkt op een honingraatstructuur. Het honingraat plisségordijn zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor ook isolerend en energiebesparend.

Waarom onze meet- en montageservice?

Ga je zelf de maten van jouw nieuwe raamdecoratie opmeten? Dan zien we ze graag tegemoet tijdens het bestelproces. Wil je liever gebruik maken van onze meetservice, neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Zij komen namelijk gratis bij je langs voor een vrijblijvend meet- en adviesgesprek. Tijdens dit gesprek neemt de verkoopadviseur alle maten op, bespreekt hij met jou de verschillende mogelijkheden en laat hij alle mogelijke kleuren en stoffen zien. Ook fijn om dan even te sparren over de verschillende mogelijkheden voor plisségordijnen bij kunststof kozijnen of voor draai-kiepraam plisségordijnen. Deze ophangsystemen zijn namelijk anders dan bij houten kozijnen of bij gewone ramen. Hoe beter voorbereid, hoe langer jij kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie.