Vraag een gratis Advies - Meetafspraak aan - binnen 24 uur reactie

Kleurstalen aanvragen

Vraag je de gratis kleurstalen vandaag aan binnen onze kantoortijden? Dan gaan ze vandaag nog op de post. Wil je al onze stoffen en kleuren zien, en daar vakkundig advies bij krijgen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij je langs om te helpen bij de keuze mogelijkheden en, indien gewenst, alle maten op te nemen.

Verduisterende plisségordijnen op maat

Ben je op zoek naar verduisterende raamdecoratie? Overweeg dan eens onze verduisterende plisségordijnen op maat. Deze gordijnen zijn gemaakt van een verduisterende stof die ervoor zorgt dat je goed en diep kunt slapen. Want onze plisségordijnen zijn écht verduisterend. Dit komt door de strakke montage op het raam of kozijn, waardoor lichtkieren verleden tijd zijn.

Geniet daarnaast van de isolerende eigenschappen van onze verduisterende plisségordijnen. Door de dikke duurzame stoffen wordt in de winter de warmte binnenshuis gehouden, en ‘s zomers de warmte buitenshuis.

Selecteer hieronder je gewenste kleur en begin met de productconfiguratie:
De voordelen van een verduisterend plisségordijn

Er bestaat een plisségordijn met een zogenaamde topdown-bottomup constructie. Door deze constructie wordt het mogelijk om zelf te kiezen hoe hoog of hoe ver gesloten je het plisségordijn wilt hebben. Kies je voor de onderlat ver naar boven? Of voor de bovenlat wat verder naar onder? Door op deze manier te spelen met het plisségordijn kun je ervoor kiezen om het gordijn halverwege te hangen, zodat mensen niet naar binnen gluren. Of om het plisségordijn juist helemaal te sluiten, waardoor het écht donker is in de kamer.

Waarom onze meet- en montageservice?

Onze op maat gemaakte plisségordijnen worden volledig en perfect voor jou op maat gemaakt. Je kiest zelf welke stof het plisségordijn moet bevatten. HxB heeft een ruim assortiment waar je uit kunt kiezen. Denk aan transparant, lichtdoorlatend en verduisterend, maar ook aan enkele of dubbele stof. Een plisségordijn met een dubbele stoflaag noemen we een honingraat plisségordijn. Deze naam komt voort uit het feit dat de dubbele stoflaag vanaf de zijkant gezien zorgt voor honingraatstructuur. Het honingraat plisségordijn zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor isolerend en energiebesparend.

Exact op maat gemaakt van Duits fabricaat

Al onze verduisterende plisségordijnen worden gemaakt van Duits fabricaat op basis van de door jouw opgegeven wensen en maten. Daardoor kun je vertrouwen op degelijke Duitse kwaliteit en, door onze jarenlange ervaring met raamdecoratie, op innovatieve producten. Al concreet jouw wensen en eisen op een rijtje? Neem dan vooral contact met ons op. Of ben je er nog niet uit wat er uiteindelijk bij jouw ramen komt te hangen? Ook dan horen we graag van je. We adviseren je graag over alle mogelijkheden, zodat jouw eindresultaat precies goed wordt.

Precies goed

Wij komen gratis langs voor een adviesgesprek en
om te meten
Afspraak maken
Onze montageservice zorgt voor een vakkundige montage van jouw raamdecoratie
Lees meer