Zwarte plisségordijnen van HxB

Je houdt ervan of je houdt er niet van: zwarte raamdecoratie in huis. Hoewel zwarte plisségordijnen wat donker klinkt zien we deze kleur steeds populairder worden in de inrichting van onze klanten. Van meubilair tot keuken en van kozijnen tot… raamdecoratie. Zwart is een uitstekende kleur om mee te combineren. Dus waarom dan geen zwarte plissé?

Zwart is niet alleen een stoere kleur, maar ook een hele rustige kleur. Daardoor zorgen zwarte plisségordijnen voor een interessant maar niet overheersend contrast in een lichte kamer. Combineer deze donkere kleur met onze verduisterende plisségordijnen en je weet zeker dat je in de slaapkamer lekker doorslaapt zonder lichtinval.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Plisségordijn verduisterend zwart
Plisségordijn verduisterend zwart
Plisségordijn lichtdoorlatend zwart
Plisségordijn lichtdoorlatend zwart
Plisségordijn transparant zwart
Plisségordijn transparant zwart
Plisségordijn honingraat stof
Plisségordijn honingraat stof

Vergelijken en bestellen

Zwarte plisségordijnen komen zeker tot hun recht in jouw huis. Toch kunnen we ons best voorstellen dat onze andere kleuren en stoffen ook het vergelijken waard zijn. In onze online productconfigurator vergelijk je alle mogelijkheden die we hebben realtime. Van zwart verduisterend tot wit en lichtdoorlatend, alle opties zijn aanklikbaar en te bekijken. Heb je iets gevonden wat bij jouw huis past? Sla het dan gemakkelijk op of ga direct verder met bestellen. Zo simpel is het bij HxB.

Wil je liever nog even overleggen met onze verkoopadviseurs? Neem dan contact op via de contactpagina of via de chat. Ze staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Geen vraag is te gek voor deze doorgewinterde professionals. Met hun jarenlange ervaring hebben ze alle vragen al eens gehoord en vele uitdagingen opgelost. Plisségordijnen voor draai-kiepramen of plisségordijnen voor kunststof kozijnen? Zij weten er wel raad mee en helpen je om het juiste te bestellen.

Passende zwarte plisségordijnen

Om er zeker van te zijn dat de door jou gekozen raamdecoratie past en goed hangt bieden wij aan aantal services aan. Denk daarbij aan onze gratis meetservice, een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis en montageservice.

Tijdens de gratis meetservice en het gratis adviesgesprek komt een verkoopadviseur langs om alle ramen op te meten en, indien gewenst, alle mogelijkheden met je door te nemen. Zo hoef je geen kleurstalen te bestellen, maar bekijk je meteen het gehele assortiment. Zo weet je zeker dat de maten 100% kloppen en dat je alle opties hebt gezien. Als je een keuze hebt gemaakt zorgt de verkoopadviseur ervoor dat de gekozen raamdecoratie in jouw online winkelmandje en in een overzichtelijk mailtje bij jou terecht komt. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen. Worden het de zwarte plisségordijnen?

Over onze zwarte plisségordijnen op maat

Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. En dat is precies wat onze plisségordijnen doen: plooien als een harmonica. Door het gordijn op te vouwen of uit te vouwen tijdens het gebruik speel je met de hoogte en de lichtinval. Onze meest populaire varianten zijn de honingraat plisségordijnen en Top Down Bottom Up plisségordijnen. Beide zijn verkrijgbaar in de kleur zwart.

De top-down-bottom-up variant is van twee kanten te bedienen, waardoor je zelf beslist hoe hoog (of laag) de raamdecoratie hangt. Hierdoor kan het plisségordijn klein en onopvallend zijn, maar ook groot en opvallend door zijn zwarte kleur. De honingraat variant is voorzien van een dubbele stof en zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor energiebesparend. Fijn voor de energierekening!

Bestellen bij HxB

Bij HxB maken we jouw bestelde plisségordijnen altijd precies op maat. Door onze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op duurzame kwaliteit en innovatieve raamdecoratie met twee jaar garantie. Heb je jouw wensen en eisen al op een rijtje? Neem dan contact met ons op om het bestellen te beginnen.  

Ben je nog niet helemaal uit over wat er bij jou voor de ramen komt te hangen? Of heb je nog andere vragen? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen. Onze verkoopadviseurs helpen je om jouw twijfels weg te nemen, zodat je de juiste keuze kunt maken. Want zo doen we dat bij HxB: alle hulp bieden die nodig is. Want we willen het graag precies goed hebben.

Samenstellen en prijs berekenen