Plisségordijnen met honingraat stof op maat

Naast de enkele plisségordijn variant heeft HxB nóg een prachtige oplossing voor de ramen in jouw huis: plisségordijnen met dubbele stof op maat. Deze plisségordijnen, ook wel dubbele plissé of honingraat plissé genoemd, zijn voorzien van een dubbele stof. Daardoor hebben ze een honingraatstructuur die je bij de enkele variant plisségordijnen niet terugziet. Het honingraat plisségordijn zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor isolerend en energiebesparend.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Over onze plisségordijnen duette

Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Door deze plooi wordt de stof van een plisségordijn als een harmonica opgevouwen en uitgevouwen tijdens het gebruik. Dit zorgt ervoor dat een plisségordijn klein kan zijn, maar ook een grote en opvallende rol in het interieur kan spelen. Om dit speelse nog meer vorm te geven hebben wij ook plisségordijnen met Top down Bottom up constructie. Deze maken het mogelijk om de bovenste lat naar onder te bewegen, maar ook om de onderste lat naar boven te bewegen. Hierdoor kun je ervoor kiezen op het plisségordijn alleen boven, onder of in het midden het raam te laten bedekken. Fijn als je de ‘gluurhoogte’ wilt dichten en privacy in huis wilt creëren.

Honingraat plissé altijd perfect op maat

De honingraat plisségordijnen van HxB® zijn voorzien van een handig optrekkoord. Deze verwerken we in de stof, waardoor het koord niet zichtbaar is. Dit geeft het geheel een opgeruimd en net aanzicht. De stof waarin we ze verwerken kies je zelf uit. In ons uitgebreide assortiment hebben we zwarte plisségordijnen, transparante raamdecoratie en verduisterende plisségordijnen. Bestel vooral een gratis kleurstaal om de ideale kleur en stof te bepalen, of bezoek onze online productconfigurator om alle mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Naast kleur en stof is het ook mogelijk om een keuze te maken in uitvoeringen per raampartij. Heb je plisségordijnen voor kunststof kozijnen nodig, of misschien juist lichtkoepel plisségordijnen of plisségordijnen voor een draai-kiepraam? We hebben ze allemaal in ons assortiment en onze verkoopadviseurs helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Meten, bestellen en ophangen

Na een vrijblijvend advies- en meetgesprek plaatst de verkoopadviseur de gekozen raamdecoratie in jouw online winkelmandje. Je hoeft nu alleen nog maar te bestellen en aan te geven of één van onze monteurs het ook moet komen installeren. Als dat het geval is word je snel gebeld voor het maken van een afspraak. Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan kun je de raamdecoratie binnen 10 tot 15 werkdagen bij je thuis verwachten. Tijdens de zelfmontage zijn onze verkoopadviseurs bereikbaar om je te helpen als je vragen hebt. We willen namelijk graag dat jij nog jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe honingraat plisségordijnen.