Plisségordijn voor lichtkoepel van HxB

Lichtkoepels zijn een vak apart. Ze geven een bijzondere lichtinval, zorgen voor een prachtige sfeer en… zijn lastig te voorzien van de juiste raamdecoratie. Bij HxB hebben we in het assortiment een oplossing specifiek voor lichtkoepels: onze dubbele plisségordijnen.

Deze plisségordijnen voor lichtkoepels worden aan het raam bevestigd door middel van spandraden. Hierdoor blijft de ramdecoratie strak op het raam zitten en zal het plisségordijn niet door gaan hangen. Omdat het gordijn strak tegen het raam komt te hangen zul je geen last hebben van lichtkieren. Ideaal wanneer je dit met verduisterende stof combineert in bijvoorbeeld de slaapkamer. Wakker worden door licht in de ochtend is hierdoor verleden tijd.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Lichtstraat plisségordijnen tegen de zon

Onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Denk daarbij aan transparant, lichtdoorlatende, zonwerend of verduisterend. Maar ook in verschillende kleuren, zoals wit of zwarte plisségordijnen. Afhankelijk van waar jouw lichtkoepel is gemaakt bepaal je welke stof en kleur het best past bij de desbetreffende ruimte. In de slaapkamer is verduisterend logisch, terwijl je in de keuken misschien wel voor lichtdoorlatende stof wilt gaan.

Met zo veel keuze is het soms lastig kiezen. Daarom hebben wij een online productconfigurator ontwikkeld waarin je ons hele assortiment terugvindt. Hier kun je op je gemakje alle mogelijkheden vergelijken en opslaan om later nog eens te bekijken. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs en deel al je vragen. Ze helpen je graag verder om jouw perfecte nieuwe raamdecoratie uit te kiezen. Vergeet vooral niet om eens een blik te werpen op onze verduisterende plisségordijnen.

De plisségordijnen die bij jou passen

Wil je thuis nog eens jouw lievelingskleuren of stoffen bekijken? Bestel dan een gratis stof- of kleurstaal of plan een vrijblijvend advies- en meetgesprek in met onze verkoopadviseurs. Eén van hen komt dan bij je langs om jouw lichtkoepel op te meten en het hele assortiment met je te bekijken. Zo weet je zeker dat je de juiste maten hebt zonder dat je zelf de ladder op hoeft, en dat de nieuwe raamdecoratie ook echt bij jou, en bij jouw huis en inrichting past. 

Na jouw bestelling gaan we meteen aan de slag. Door onze jarenlange ervaring met raamdecoratie gaan we snel en zorgvuldig te werk. Je mag er dan ook op vertrouwen dat jouw nieuwe raamdecoratie binnen 10 tot 15 werkdagen bij je thuis geleverd wordt en dat het van duurzame en innovatieve kwaliteit is. Laat je tijdens het bestellen ook meteen weten of wij het voor je moeten monteren?

Over onze plisségordijnen

Het woord plissé komt uit de Franse taal en betekent ‘geplooid’. Dit geeft ook meteen de unieke eigenschap van plisségordijnen weer: de mogelijkheid om de stof zoals een harmonica in- en uit te vouwen. Omdat plisségordijnen erg populair zijn hebben we in ons assortiment verschillende varianten. Van draai-kiepraam plisségordijnen tot plisségordijnen voor kunststof kozijnen.

Daarnaast zijn we erg enthousiast over onze honingraat plisségordijnen en Top down Bottom up plisségordijnen. Het top-down-bottom-up plisségordijn is van twee kanten te bedienen, waardoor je zelf beslist hoe hoog (of laag) je de raamdecoratie wilt hebben in het raamkozijn. De honingraat variant is voorzien van een dubbele stof en zorgt voor extra isolatie, omdat lucht in de ‘tunnels’ van de honingraat blijft hangen. Deze vorm van raamdecoratie is daardoor erg fijn voor de energierekening!

Jouw dakkapel voorzien van een plisségordijn

Ga je zelf aan de slag met de montage na het bestellen van jouw nieuwe plisségordijnen. Dan leveren we de raamdecoratie bij je thuis met heldere instructies voor zelfmontage. Wil je de montage liever door ons laten verzorgen? Geen enkel probleem. Wij klimmen graag op de ladder om jouw lichtkoepel te voorzien van z’n nieuwe plisségordijnen.

Mocht je in de toekomst het plisségordijn in de lichtkoepel zonder ladder willen schoonmaken, gebruik dan een stofzuiger met kleine en zachte borstelkop om stof en spinnenwebben weg te halen. Zo blijft jouw plisségordijnen netjes en zal het z’n werk precies goed blijven doen.

Samenstellen en prijs berekenen