Houten jaloezieën in het zwart

De houten jaloezieën van HxB zijn verkrijgbaar in een aantal mooie kleuren. De kleur zwart is daar één van! We zien dat zwart een steeds populairder wordende kleur is in het interieur van onze klanten. Denk daarbij aan de kastjes in de keuken en de stof in meubilair en gordijnen. Ook in raamdecoratie is het zwart een prachtige kleur.

Nu 40% korting!

Gratis advies over alle producten en ramen door ons laten opmeten?

Plan nu direct een gratis bezoek in

Vergelijk alle kleuren en mogelijkheden online

Hoewel de kleur zwart voor houten jaloezieën erg sfeervol en stoer is, kunnen we ons voorstellen dat je deze kleur misschien nog wilt vergelijken met andere kleuren en mogelijkheden. Daarom hebben we de online productconfigurator ontwikkeld. In deze realtime configurator vind je ons gehele assortiment, van plisségordijnen tot horizontale houten jaloezieën, klaar om te vergelijken.

Hoge kwaliteit en jarenlange ervaring

Onze houten jaloezieën worden altijd door ons op maat gemaakt. Wij hechten namelijk veel waarde aan kwaliteit en gebruiken onze jarenlange ervaring met raamdecoratie om jouw precies goede zwarte houten jaloezieën te vervaardigen. Daardoor kun jij ook weer vertrouwen op een duurzaam product met twee jaar garantie. 

Om jouw houten jaloezieën in het zwart ook echt op maat te maken bieden wij een gratis meetservice aan. Je kunt hierbij kiezen voor een verkoopadviseur die bij je langskomt, of voor een begeleidende Whatsappcall. De verkoopadviseur kijkt bij deze laatste met je mee en geeft instructies voor de beste meetmethode.

Zwarte houten jaloezieën laten inmeten

Kies je voor onze meetservice op locatie? Dan komt één van onze verkoopadviseurs bij je langs om alles in te meten. Nog niet zeker of je echt voor die zwarte houten jaloezieën wilt gaan? Combineer de meetservice dan met een adviesgesprek. Onze verkoopadviseur neemt dan alle kleuren, stoffen en materialen mee om bij jou thuis te vergelijken. Zo weet je zeker dat je ook onze taupe houten jaloezieen, grijze houten jaloezieen en houten jaloezieen antraciet hebt gezien, maar ook welke maten en ladderbanden er allemaal mogelijk voordat je een definitieve keuze maakt.

Na het bestellen van jouw nieuwe raamdecoratie kun je de levering binnen 10 tot 15 werkdagen verwachten. Ga je zelf aan de slag met de montage? Dan sturen we je de raamdecoratie met heldere montageinstructies toe. Even aan de slag en daarna genieten van je nieuwe stoere en aparte zwarte houten jaloezieën!

De zwarte houten jaloezie vakkundig laten monteren

Liever de jaloezieën door ons laten monteren? Dat is ook geen enkel probleem. We bieden je graag onze montageservice door onze vakkundige monteurs aan. Bij deze service rekenen we vaste prijzen voor voorrijkosten en montage per product. Onze monteurs zullen ervoor zorgen dat jouw nieuwe zwarte raamdecoratie stevig komt te hangen, zodat je hier nog jaren van kunt genieten. 

Hoewel deze donkere kleur misschien wat overheersend klinkt of lijkt, valt dat reuze mee. Zwarte houten jaloezieën kunnen namelijk ook voor een hele warme uitstraling zorgen, zoals de houten jaloezieen 50mm. In een kamer die voorzien is van lichte muren en waar veel licht binnenvalt, geven zwarte houten jaloezieën een knus effect. Daarnaast geeft het contrast tussen donker en licht in dezelfde kamer een interessante uitstraling aan het interieur. Ben je inmiddels al overtuigd van onze zwart houten jaloezie?

Wat je ook besteld; de kundige mensen van HxB® staan voor je klaar voor advies en gewenst montagewerk.

Samenstellen en prijs berekenen