50mm brede houten jaloezieën

50mm brede houten jaloezieën zijn de populairste maat jaloezieën van dit moment. Dat is natuurlijk niet voor niets. Houten jaloezieën op maat passen namelijk in ieder huishouden. Deze opvallende vorm van raamdecoratie is gemakkelijk schoon te houden, waarborgt je privacy en beschermt erg goed tegen tocht. Daarnaast geven de lamellen van 50mm je volledige controle over de hoeveelheid licht die je binnen wilt laten vallen. Ideaal, toch?

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland
Zwart
Zwart
Antraciet
Antraciet
Wit
Wit
Off-white
Off-white
Taupegrijs
Taupegrijs
Grijs
Grijs
Lichtgrijs
Lichtgrijs

Het beste resultaat voor jouw huis en interieur

Ons uitgebreide assortiment komt samen in onze online productconfigurator. Deze hebben wij voor ontwikkeld zodat je alle mogelijke opties kunt vergelijken. Zo blijft geen mogelijkheid geheim en weet je straks zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. In deze online vergelijker bekijk je onze witte houten jaloezieën, grijze houten jaloezieën, zwarte houten jaloezieën of de houten jaloezieën antraciet. Ook kun je hier al onze horizontale houten jaloezieën bekijken, en verschillende ladderbanden met elkaar vergelijken. De keuze is reuze, maar daardoor zal jouw eindresultaat ook goed passen bij jouw huis en interieur.

De juiste breedte van de 50mm houten jaloezie bepalen

Om jouw uiteindelijk gekozen raamdecoratie perfect te laten passen in jouw huis maken we bij HxB® alles op maat. Heb je zelf de juiste maten al opgemeten, of kunnen we je daarbij helpen? Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar via de contactpagina of met behulp van een Whatsappcall. Liever alles in het echt bekijken en de juiste maten laten bepalen? Plan dan een vrijblijvend advies- en meetgesprek in met een van onze verkoopadviseurs. Zij komen graag bij je langs om alle opties te laten zien en de gewenste ramen op te meten.

Na dit gesprek plaats de verkoopadviseur de door jouw gekozen producten in de juiste maat in jouw online winkelwagentje. Uiteraard krijg je van ons ook een e-mail waar alles overzichtelijk in te vinden is. Het enige wat je nog hoeft te doen is ons laten weten of we de raamdecoratie ook voor je moeten installeren en op bestellen klikken.

Genieten van jouw nieuwe raamdecoratie

Na jouw akkoord gaan we aan de slag met jouw nieuwe raamdecoratie. Door onze jarenlange ervaring met kwalitatieve en duurzame houten jaloezieën mag je van ons de beste kwaliteit verwachten, met bijbehorende twee jaar garantie.

Binnen 10 tot 15 werkdagen is jouw nieuwe raamdecoratie klaar en komt het naar je toe op een afgesproken dag en tijdstip. Mét monteur als je het door ons wil laten installeren, zonder monteur maar met heldere montageinstructies als je zelf aan de gang gaat.

Laat je het door ons monteren? Dan zullen onze vakkundige monteurs de tijd nemen om jouw nieuwe 50mm houten jaloezieën goed en stevig op te hangen. Wanneer ze klaar zijn mag je erop vertrouwen dat ze alle verpakkingsmaterialen direct weer meenemen, zodat jij zonder verpakkingsmaterialen kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie. 

Precies goed passend bij jouw wensen en eisen

Heb je jouw wensen en eisen inmiddels op een rijtje? Neem dan contact met ons op om het bestelproces te starten. Ben je er echter nog niet helemaal uit? Ook dan horen we graag van je. Onze verkoopadviseurs weten met alle vragen en twijfels raad, en helpen je om de juiste keuze te maken. Zo kun je op korte termijn genieten van een eindresultaat die precies goed is en past bij zoals jij het thuis wilt hebben.

Samenstellen en prijs berekenen