Duo rolgordijn verduisterend

Op zoek naar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit voor jouw ramen? Welkom bij HxB, dé specialist in duo rolgordijnen. Onze hoogwaardige collectie biedt zowel sfeer als privacy in elke ruimte van jouw huis. Ontworpen met oog voor detail, combineren onze duo rolgordijnen het beste van twee werelden: de elegantie van een gordijn met de flexibele lichtcontrole van een rolgordijn. Duik in ons assortiment en ontdek hoe je jouw interieur naar een hoger niveau kunt tillen. Niet zeker over de maten van jouw raam? Geen probleem, maak een meetafspraak met één van onze specialisten en zij helpen je graag verder!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Waarom kiezen voor HxB?

Kiezen voor HxB neemt een aantal voordelen met zich mee. De juiste verduisterende duo rolgordijnen vinden kan een lastige opgave zijn en dat begrijpen wij, daarom helpen onze experts jou graag met het vinden van de juiste verduisterende duo rolgordijn.

Raamdecoratie op maat:

Bij HxB wordt raamdecoratie volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en vereisten​​. Dit zorgt ervoor dat de verduisterende duo rolgordijnen perfect passen en opgaan in jouw leefruimte.

Deskundig advies en gratis meetafspraak:

HxB biedt een gratis meetafspraak aan waarbij een verkoopadviseur jou meeneemt in alle keuzes zoals kleuren, stoffen, en materialen​​. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en helpt je bij het maken van de beste keuze voor jouw raamdecoratie.

Gratis kleurstalen:

Voorafgaand aan jouw aankoop, kan je gratis kleurstalen bestellen om een beter beeld te krijgen van hoe de verschillende kleuren en materialen er in jouw ruimte uitzien​​.

Wat zijn de mogelijkheden bij een schuine raam?

Het kopen van verduisterende duo rolgordijnen voor schuine ramen vereist een zekere mate van personalisatie en expertise, vanwege de unieke vorm van de ramen. HxB biedt oplossingen voor raamdecoratie voor schuine ramen door op maat gemaakte producten aan te bieden. Maak een gratis meetafspraak met één van onze specialisten en zij komen bij je langs om je te voorzien van advies.

Duo rolgordijnen of rolgordijnen?

Duo rolgordijnen bieden meer flexibiliteit in lichtregeling. Ze hebben afwisselende transparante en ondoorzichtige strepen. Wanneer deze lagen over elkaar schuiven, kan het licht door de transparante delen heen schijnen, of worden geblokkeerd door de verduisterende ondoorzichtige delen van het duo rolgordijn. Daarentegen kan je bij een rolgordijn het gordijn omhoog of omlaag doen.

Verduisterende duo rolgordijn ophangen

Het ophangen van verduisterende duo rolgordijnen heeft nauwkeurigheid nodig. Het moet op de juiste manier bevestigd en uitgelijnd worden. Dit kan je zelf doen, maar wij kunnen het uiteraard ook voor je doen. Onze specialisten monteren je duo rolgordijn op de juiste manier zodat jij kan genieten van jouw raamdecoratie.

Inkorten van jouw rolgordijn

Het inkorten van een duo rolgordijn kan een beetje ingewikkeld zijn, vooral omdat het twee lagen stof heeft. Het is raadzaam om deze taak aan professionals over te laten of een op maat gemaakt rolgordijn te bestellen om ervoor te zorgen dat het perfect past. Wij helpen je hier graag bij, maak een gratis meetafspraak met één van onze specialisten!

Veel gestelde vragen

Wat is een duo rolgordijn? 

Bij een duo rolgordijn worden de stofbanen afgewisseld met gaasbanen. Niet voor niets worden duo rolgordijnen ook wel zebra gordijnen genoemd. Bij HxB weten we als geen ander hoe de stofbanen in de duo rolgordijnen mooi afgewisseld moeten worden met de zogenaamde gaasbanen. Spelen met daglicht was nog nooit zo leuk en makkelijk. 

Hoe breed kan een duo rolgordijn zijn?

Een duo rolgordijn is in verschillende maten beschikbaar bij Hxb. Bekijk hier ons aanbod. Bij Hxb bieden wij op maat gemaakte duo rolgordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze specialisten. 

Welke duo rolgordijn tegen de zon? 

Duo rolgordijnen zijn er in verschillende maten en soorten. Zo zijn er ook verduisterende duo rolgordijnen speciaal gemaakt tegen de zon en om jouw ruimte te verduisteren. Bekijk ons aanbod in verduisterende duo rolgordijnen!

Gratis meetafspraak plannen