Verduisterende duo rolgordijnen op maat

Met een verduisterend duo rolgordijn op maat zit je gegarandeerd in het donker. Dat betekent goed slapen en volledig genieten van privacy. Uiteraard kun je bij onze verduisterende duo rolgordijnen, door onze ruime ervaring in raamdecoratie en duurzaamheid, ook rekenen op absolute topkwaliteit.

Maak zelf een keuze in kleur, maar ook in de kleur van het systeem, de onderlijst en de bedieningsketting. Jouw wensen en eisen zijn voor ons het belangrijkst. Want uiteindelijk komt het verduisterende duo rolgordijn in jouw huis te hangen.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Over onze verduisterende duo rolgordijnen

De verduisteren duo rolgordijnen van HxB zijn gemaakt uit een stof met meerdere lagen. Daardoor is de stof lichtdicht en wordt een ruimte pikkedonker. Omdat wij de verduisterende duo rolgordijnen op maat maken, en jij ze dus niet op maat hoeft te knippen, voorkomen we last van lichtkieren. Door de lichtdichte stof zorgen de verduisterende duo rolgordijnen er niet alleen voor dat het licht niet binnenkomt, maar zijn ook warmtewerend en warmtevasthoudend. Dat betekent dat ze in de winter de warmte binnenhouden en in de zomer de hitte buiten. Deze isolerende eigenschap zorgt er niet alleen voor dat je lekker slaapt, maar ook dat je energierekening lager uitvalt.

Onze verduisterende duo rolgordijnen in vele kleuren

Zwart, beige, wit of liever een grijs duo rolgordijn? Jouw nieuwe raamdecoratie moet natuurlijk goed aansluiten bij het interieur. Daarom hebben wij een ruim assortiment met verschillende kleuren en stoffen. Daarnaast hebben wij ook duo rolgordijnen voor draai-kiepramen volledig op maat gemaakt. Neem eens een kijkje in de real-time productconfigurator om stoffen en kleuren te vergelijken en de perfecte combinatie voor jouw duo rolgordijnen samen te stellen. Liever een adviesgesprek plannen? Schroom niet om contact op te nemen met onze adviseurs voor het maken van een afspraak.

Gratis advies- en meetafspraak

Naast hoge kwaliteit duo rolgordijnen kun je bij HxB ook gebruik maken van gratis advies en meetservice. Onze adviseur komt dan bij je langs met kleurstalen en stoffen, zodat jullie samen tot de juiste keuze kunnen komen. Daarnaast neemt hij alle maten op, zodat jouw toekomstige raamdecoratie precies goed past. Deze maten en gekozen producten ontvang je van ons in de mail en plaatsen we alvast in jouw online winkelmandje. Zo makkelijk is het bij HxB.