Duo rolgordijn wit

Bij HxB zijn we gespecialiseerd in witte duo rolgordijnen. Onze collectie biedt zowel sfeer als privacy in elke kamer van je woning. Deze duo rolgordijnen combineren de elegantie van een gordijn met flexibele lichtregeling. Zorgvuldig ontworpen voor het beste van twee werelden. 

Een wit duo rolgordijn geeft een frisse en stijlvolle uitstraling aan jouw leefruimte! Interesse in een op maat gemaakt duo rolgordijn? Plan direct een gratis meetafspraak in!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Waarom kiezen voor witte duo rolgordijnen van HxB?

HxB biedt op maat gemaakte raamdecoratie. HxB wil ook een unieke sfeer in huis creëren. We bieden veel keuzemogelijkheden in kleuren, stoffen en materialen om aan ieders wensen te voldoen. 

Onze materialen zijn al 25 jaar betrouwbaar en worden positief beoordeeld in verschillende projecten. Dit zorgt ervoor dat onze producten duurzaam zijn en het gewenste effect in huis kunnen bereiken. Naast de focus op sfeer en kwaliteit, is onze service van cruciaal belang. Onze meet- en montageservices verzekeren professionele hulp, zorgeloos voor jou. 

Op maat gemaakte raamdecoratie:

Bij HxB wordt raamdecoratie volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw voorkeuren en behoeften. Dit waarborgt dat de verduisterende duo rolgordijnen naadloos aansluiten met jouw woonomgeving.

Deskundig advies en gratis meetafspraak:

HxB geeft gratis advies en plant een vrijblijvende meetafspraak in. Een verkoopadviseur helpt je met de keuze van de kleuren, stoffen en materialen. Deze persoonlijke benadering zorgt voor de beste keuze voor jouw raamdecoratie.

Mogelijkheden bij een schuine raam?

Het kiezen van duo rolgordijnen voor schuine ramen vraagt om een persoonlijke aanpak en expertise. Dit komt door de specifieke vorm van de ramen. HxB biedt maatwerk raamdecoratie oplossingen voor schuine ramen. Maak direct een gratis afspraak! 

Duo rolgordijnen of rolgordijnen?

Duo rolgordijnen bieden een verhoogde flexibiliteit in het beheren van lichtinval. Ze bestaan uit verschillende banen van transparante en ondoorzichtige stoffen. Als de banen elkaar overlappen, kan het licht door de doorzichtige segmenten schijnen. Het licht kan ook worden geblokkeerd door de ondoorzichtige banen van het rolgordijn.

Pas de lichtinval aan voor een mooi uiterlijk binnen en buiten. Een rolgordijn kan omhoog of omlaag worden gedaan en regelt zo de hoeveelheid licht die binnenkomt.

Welke kleur duo rolgordijn moet ik kiezen?

Wij hebben een breed aanbod in kleuren voor duo rolgordijnen. Als je niet weet welke kleur je moet kiezen hebben wij gratis kleurstalen die je kan gebruiken om te kijken welke kleur het beste bij jouw woonruimte past. Een aantal van ons aanbod in de andere kleuren duo rolgordijnen: zwarte duo rolgordijnen, taupe duo rolgordijnen of grijze duo rolgordijnen. Ontdek welke kleuren we nog meer hebben!

Inkorten van jouw duo rolgordijn

Heb je toch niet de juiste maat duo rolgordijn in huis gehaald? Het inkorten van een duo rolgordijn kan een uitdagende taak zijn, vooral door de dubbele stoflagen. Laat deze taak over aan professionals of bestel een op maat gemaakt rolgordijn voor een perfecte pasvorm. Hulp nodig? Maak een gratis meetafspraak! 

Veel gestelde vragen

Wat is een duo rolgordijn? 

Bij een duo rolgordijn worden de stofbanen afgewisseld met gaasbanen. Niet voor niets worden duo rolgordijnen ook wel zebra gordijnen genoemd. Bij HxB weten we als geen ander hoe de stofbanen in de duo rolgordijnen mooi afgewisseld moeten worden met de zogenaamde gaasbanen. Spelen met daglicht was nog nooit zo leuk en makkelijk. 

Hoe breed kan een duo rolgordijn zijn?

Een duo rolgordijn is in verschillende maten beschikbaar bij Hxb. Bekijk hier ons aanbod. Bij Hxb bieden wij op maat gemaakte duo rolgordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze specialisten. 

Welke duo rolgordijn tegen de zon? 

Duo rolgordijnen zijn er in verschillende maten en soorten. Zo zijn er ook verduisterende duo rolgordijnen speciaal gemaakt tegen de zon en om jouw ruimte te verduisteren. Bekijk ons aanbod in verduisterende duo rolgordijnen!

Gratis meetafspraak plannen