Duo rolgordijnen wit van HxB

Zoek je raamdecoratie die overal bij past? Dan zit je met onze witte duo rolgordijnen helemaal goed. Deze passen namelijk bij ieder interieur en in iedere kamer! De kleur wit is een basistint die heel gemakkelijk te combineren valt. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke of Scandinavische inrichting. Kies je voor het witte duo rolgordijn van HxB?

Duo rolgordijnen staan ook wel bekend als zebra gordijnen. Dit komt doordat het gordijn bestaat uit twee banen die elkaar afwisselen: stofbanen en gaasbanen. Wanneer je het duo rolgordijn in- of uitvouwt glijden deze banen langs elkaar heen, waardoor je op speelse manier controle hebt over de mate van licht en privacy in huis. Zo creëer je in een handomdraai de perfecte sfeer in huis.

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Witte duo rolgordijnen op maat

Naast controle over lichtinval en privacy zijn onze witte duo rolgordijnen ook nog eens isolerend. Dit betekent dat ze ’s winters de warmte binnenhouden, en zomers juist buiten. Hoe isolerend ze zijn hangt af van de stof die je voor de duo rolgordijnen kiest. Ga je voor verduisterende duo rolgordijnen, dan is de stof een stuk dikker en dus isolerender. Bij onze lichtdoorlatende duo rolgordijnen is de stof dunner, maar komt er meer licht en warmte binnen. Aan jou de keuze waar je behoefte aan hebt.

Weet je nog niet helemaal zeker welke raamdecoratie je precies nodig hebt? Bezoek dan onze online productconfigurator. Hier vergelijk je realtime alle opties uit ons assortiment. Denk daarbij aan de verschillende stoffen, de materialen, maar ook de ophangmogelijkheden. Ook vind je hier alle mogelijke kleuren. Naast wit hebben we namelijk ook grijze duo rolgordijnen, zwarte duo rolgordijnen, en taupe duo rolgordijnen. Jouw perfecte kleur zit er zeker tussen!

Kiezen met een verkoopadviseur

Kom je er online niet helemaal uit, of vind je het prettig om te sparren met een verkoopadviseur van HxB? Schroom dan niet om contact op te nemen, of een gratis en vrijblijvende meet- en adviesafspraak in te plannen. Wij komen graag bij je langs om je te helpen met de juiste keuze.

Tijdens zo’n afspraak nemen we alle kleuren en stoffen namelijk mee, zodat je ze eens in het echt kunt bekijken. We hebben een hoop verschillende kleuren wit in ons assortiment. Misschien past gebroken wit wel veel beter in jouw huis dan het echte sneeuwwit. Na het gesprek weet je in ieder geval zeker wat in jouw huis het beste tot z’n recht komt.

Precies goede witte duo rolgordijnen

Wanneer je de perfecte raamdecoratie in de juiste maat hebt gevonden bestel je deze in een handomdraai online. Mocht je hulp nodig hebben met de juiste maten, dan staan onze verkoopadviseurs wederom voor je klaar. Tijdens het bestellen geef je ook gemakkelijk aan of wij de montage voor je mogen verzorgen. Liever zelf aan de slag? Dan krijg je van ons heldere montageinstructies.

Omdat we alles op maat maken zijn de juiste maten van groot belang. Als we deze eenmaal hebben, dan gaan we direct aan de slag met jouw unieke, op maat gemaakte, nieuwe witte duo rolgordijnen. Bij HxB geen raamdecoratie uit een standaard magazijn, maar raamdecoratie gemaakt volledig op basis van jouw wensen en eisen. 

Prachtig bij jouw huis en inrichting

Binnen 10 tot 15 werkdagen is jouw nieuwe raamdecoratie klaar om opgehangen te worden. Gaan wij de montage voor je doen? Dan maken we na jouw bestelling zo snel mogelijk een afspraak om ze op te hangen. De monteur werkt snel en netjes, en neemt alle verpakkingsmaterialen meteen weer mee. Zo kun je direct genieten van je nieuwe raamdecoratie.

Samenstellen en prijs berekenen