Duo rolgordijnen zwart van HxB®

Ga jij voor donker of juist voor een groot contrast? Dan laten we je graag onze zwarte duo rolgordijnen zien. Deze stoer gekleurde raamdecoratie is uitstekend te combineren met andere kleuren en verschillende soorten inrichtingen. En hoewel duo rolgordijnen in de kleur zwart misschien wat donker klinkt, hoeft dat helemaal niet zo te zijn.

Onze duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee verschillende banen: stofbanen en gaasbanen. Deze wisselen elkaar af, waardoor de mate van lichtinval steeds verschillend is. Van helemaal donker en verduisterd, tot veel licht met een interessante lichtinval.

Nu 40% korting!

Gratis advies over alle producten en ramen door ons laten opmeten?

Plan nu direct een gratis bezoek in

Zwarte duo rolgordijnen op maat

De duo rolgordijnen van HxB worden altijd op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe raamdecoratie uniek is en niet uit een standaard voorraad komt. De reden waarom we alles op maat maken is omdat iedereen verschillende wensen en eisen heeft. Combineer dit met een ontzettend ruim assortiment, en dan begrijp je vast waarom op maat maken zo belangrijk is.

Om die wensen en eisen door te vertalen naar concrete raamdecoratie hebben we een online productconfigurator ontwikkeld. Hierin vind je alle mogelijkheden die HxB te bieden heeft. Dus niet alleen de zwarte variant, maar ook onze grijze duo rolgordijnen en de witte duo rolgordijnen. Via de productconfigurator vraag je ook gemakkelijk en gratis een kleurstaal aan om de kleuren thuis eens te bekijken. Bekijk je alle mogelijkheden liever thuis? Plan dan een vrijblijvende meet- en adviesafspraak.

Meten en adviseren bij jou thuis

Tijdens een gratis meet- en adviesafspraak komt een verkoopadviseur van HxB bij je langs om het gehele assortiment met je door te nemen. De zwarte duo rolgordijnen heb je inmiddels op de radar, maar wat dacht je van onze taupe duo rolgordijnen of bruine duo rolgordijnen? Tijdens een adviesafspraak kun je ze allemaal naast jouw interieur houden en de juiste kleur kiezen.

Ook de verschillende materialen en stoffen zijn tijdens deze afspraak te bespreken. Afhankelijk van wat jouw raamdecoratie moet gaan doen, maken je gemakkelijk de juiste keuze. Wil je veel lichtinval in de huiskamer? Dan laten we je de lichtdoorlatende opties zien. Liever helemaal donker in de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende duo rolgordijnen een erg geschikte oplossing.

Nieuwe duo rolgordijnen binnen 10 tot 15 werkdagen

Wanneer jij jouw wensen en eisen concreet hebt gemaakt en je nieuwe raamdecoratie hebt besteld, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Onze collega’s, die jarenlange ervaring hebben met het fabriceren van duo rolgordijnen, zorgen voor duurzame en innovatieve producten, waar jij nog jarenlang van zult genieten. Je krijgt van ons dan ook twee jaar garantie.

Binnen 10 tot 15 werkdagen na jouw bestelling leveren we de zwarte duo rolgordijnen bij je thuis. Mogen wij de montage voor je verzorgen? Dan maken we een afspraak en neemt de monteur ze mee als de raamdecoratie wordt gemonteerd. Wanneer je zelf aan de slag gaat zorgen we dat je heldere montageinstructies krijgt, zodat het monteren een fluitje van een cent wordt.

Precies goede zwarte duo rolgordijnen

Bij HxB maken we jouw nieuwe raamdecoratie geheel op basis van jouw wensen en eisen en met behulp van onze jarenlange ervaring. Door deze combinatie weten we zelfs voor de grootste uitdaging de juiste raamdecoratie te fabriceren. Raampartijen van vloer tot plafond, of lichtkoepels die lastig bereikbaar zijn: wij zorgen ervoor dat jij controle krijgt over de privacy en de mate van lichtinval bij jou in huis.

Met HxB kies je voor topkwaliteit in de perfecte maat en een uitstraling die past bij jouw huis en interieur. Want alleen zo kun je nog jarenlang genieten van jouw nieuwe raamdecoratie: als het precies goed is.

Samenstellen en prijs berekenen