Duo rolgordijn zwart

Ben je op zoek zwarte du rolgordijnen? Bij HxB zijn we hierin gespecialiseerd. Met zorg ontworpen, bieden onze duo rolgordijnen het beste van twee werelden: de elegantie van een gordijn en de flexibele lichtregeling van een rolgordijn. Deze zwarte duo rolgordijn voegt een stijlvolle en gezellige sfeer toe aan jouw woonruimte! Een duo rolgordijn op maat bestellen? Plan een gratis meetafspraak in!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

Waarom kiezen voor zwarte duo rolgordijnen van HxB?

Wij leveren onze zwarte duo rolgordijnen op maat. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan met een uitgebreide selectie van kleuren, stoffen en materialen. De materialen die wij kiezen zijn al 25 jaar een vertrouwde keuze. Dit vertrouwen bevestigt de duurzaamheid van onze producten en hun capaciteit om het gewenste effect in huis te creëren. Daarnaast is onze service essentieel. Onze meet- en montageservices zorgen voor professionele ondersteuning, zorgeloos voor jou. De voordelen van HxB:

Op maat gemaakte raamdecoratie:

Bij HxB ontwikkelen we raamdecoratie volledig op maat, afgestemd op jouw unieke smaak en behoeften. Dit garandeert dat de verduisterende duo rolgordijnen naadloos aansluiten in jouw ruimte. 

Deskundig advies en gratis meetafspraak:

HxB biedt een kosteloze advies- en meetafspraak aan, waarbij een verkoopadviseur je door alle keuzemogelijkheden begeleidt, zoals kleuren, stoffen, en materialen. Hierdoor wordt het maken van de beste keuze voor jouw raamdecoratie gemakkelijker. 

Gratis kleurstalen:

Bestel gratis kleurstalen om een beter beeld te krijgen van hoe de verschillende kleuren en materialen erin jouw leefruimte uitzien.

Mogelijkheden bij een schuine raam?

Vanwege de specifieke vorm van deze ramen vergt het selecteren van duo rolgordijnen voor schuine ramen om een persoonlijke benadering en expertise. HxB biedt maatwerk raamdecoratie oplossingen voor schuine ramen. Plan een kosteloze meetafspraak in met één van onze experts! 

Witte duo rolgordijn of zwarte duo rolgordijn?

Bij HxB zien we wat trends voorbij komen en merken we dat de kleuren zwart en wit erg populair zijn. Met de gratis kleurstalen kan je kijken welke het beste bij jouw interieur past. Je kan ook een gratis afspraak maken met onze specialisten, die voorzien je van advies.

Duo rolgordijnen of rolgordijnen?

Duo rolgordijnen bieden een verhoogde flexibiliteit in het beheren van lichtinval. Ze bestaan uit afwisselende gaasbanen van een transparante en ondoorzichtige stof. Als deze banen over elkaar schuiven, kan het licht door de transparante secties schijnen, of worden geblokkeerd door de verduisterende ondoorzichtige secties van het duo rolgordijn. Hiermee kun je de lichtinval aanpassen, wat zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling aan zowel de binnen- als buitenkant. Aan de andere kant biedt een rolgordijn de optie om het gordijn op te trekken of neer te laten.

Welke maat duo rolgordijn heb ik nodig?

Bij HxB bieden we een verscheidenheid aan duo rolgordijnen in diverse soorten en maten. We zijn gespecialiseerd in het op maat maken van duo rolgordijnen en verschillende andere raamdecoraties. Onze experts staan klaar om je te assisteren bij het selecteren van het perfecte duo rolgordijn voor jouw woon- of slaapkamer.

Inkorten van jouw duo rolgordijn

Heb je niet de juiste maat duo rolgordijn aangeschaft? Het inkorten van een duo rolgordijn kan een complexe taak zijn, voornamelijk vanwege de dubbele stoflagen. Het wordt aangeraden deze taak aan professionals over te laten of een op maat gemaakt rolgordijn te bestellen om een perfecte pasvorm te garanderen. Maak gratis een afspraak met onze professionals! 

Veel gestelde vragen

Wat is een duo rolgordijn? 

Bij een duo rolgordijn worden de stofbanen afgewisseld met gaasbanen. Niet voor niets worden duo rolgordijnen ook wel zebra gordijnen genoemd. Bij HxB weten we als geen ander hoe de stofbanen in de duo rolgordijnen mooi afgewisseld moeten worden met de zogenaamde gaasbanen. Spelen met daglicht was nog nooit zo leuk en makkelijk. 

Hoe breed kan een duo rolgordijn zijn?

Een duo rolgordijn is in verschillende maten beschikbaar bij Hxb. Bekijk hier ons aanbod. Bij HxB bieden wij op maat gemaakte duo rolgordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze specialisten. 

Welke duo rolgordijn tegen de zon? 

Duo rolgordijnen zijn er in verschillende maten en soorten. Zo zijn er ook verduisterende duo rolgordijnen speciaal gemaakt tegen de zon en om jouw ruimte te verduisteren. Bekijk ons aanbod in verduisterende duo rolgordijnen!

Samenstellen en prijs berekenen