Witte houten jaloezieën van HxB

De kleur wit past eigenlijk overal in huis. Daarom noemen we dit ook wel een basistint. Witte houten jaloezieën vormen een mooie basis voor het interieur; het maakt de kamer licht, fris en ruimtelijk. De witte houten jaloezieën van HxB zijn dus zeker een aanrader als je voor licht en fris gaat!

Nu 40% korting!

Advies aan huis en alle ramen laten opmeten?

Gratis meetafspraak plannen

  • Gratis Meetafspraak
  • Levering 10-15 werkdagen
  • Gefabriceerd in Duitsland

De juiste kleur jaloezie

Met een witte jaloezie op maat geef je een ruimte in een handomdraai een stijlvolle uitstraling. Deze uitstraling past heel goed bij bijvoorbeeld een landelijk of modern interieur. Niet zo gek dat op maat gemaakte houten jaloezieën zo populair zijn. Hoewel houten jaloezieën in het wit voor een lichte uitstraling zorgen betekent dit niet dat deze vorm van raamdecoratie veel licht binnenlaat. Net zoals met andere soorten raamdecoratie is het met onze jaloezieën mogelijk om te spelen met de lichtinval. Open voor veel licht, gesloten voor minder licht. Het is maar net waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Bij HxB kunnen we ons echter voorstellen dat andere kleuren ook interessant zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwarte houten jaloezieën, grijze houten jaloezieën of houten jaloezieën taupe? Of onze ladderbanden in 25mm en 38mm. Deze laatste geeft een interessante shutterlook in de ruimte waar ze komen te hangen! De ladderbanden van de 50mm houten jaloezieën worden standaard in dezelfde kleur geleverd. Maar ook andere contrasterende kleuren zijn mogelijk.

De goede keuze na een gratis adviesgesprek

Welke kleur of breedte je ook kiest, onze witten houten jaloezieën worden altijd op maat gemaakt. En maatwerk is bij ons ook echt altijd op maat. Vind je het prettig om nog even te overleggen met een van onze verkoopadviseurs? Maak dan gebruik van de chat of en Whatsappcall. Geen vraag is te gek voor onze ervaren collega’s.

Niet alleen bieden we een gratis en vrijblijvende meetservice aan, maar ook een adviesgesprek is onderdeel van onze service. In beide gevallen komt een verkoopadviseur bij je langs om de ramen in te meten en ons assortiment met je door te nemen. 

Jouw nieuwe witte houten jaloezieën

Wanneer de verkoopadviseur na de afspraak weer in de auto stapt weet je 100% zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt en dat jouw nieuwe raamdecoratie goed gaat passen. De gekozen producten vind je na de afspraak in jouw online winkelmandje en overzichtelijk in je mailbox. Je hoeft dan alleen nog maar aan te geven of wij de raamdecoratie ook voor je monteren en op bestellen te klikken.

Binnen 10 tot 15 werkdagen worden jouw bestelde jaloezieën bij jou thuis afgeleverd. Vooraf hebben we dan met je afgesproken of we ze naar je doorsturen om zelf te monteren, of dat onze monteur ze komt brengen én installeren. Even opslaan kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld omdat je (nieuwbouw)huis nog niet is opgeleverd.

Montage door HxB, of doe je het zelf?

Ga je zelf monteren? Dan leveren we de horizontale houten jaloezieën op een afgesproken tijdstip met heldere instructies voor zelfmontage. Laat je de montage aan onze monteurs over? Ook dan verschijnen ze op het afgesproken tijdstip om aan de gang te gaan. Je hoeft ze alleen maar de weg te wijzen, aan de gang te zetten en te wachten tot ze klaar zijn. Onze monteurs gaan namelijk pas weg als jouw nieuwe raamdecoratie precies goed hangt en al het verpakkingsmateriaal weer in de auto ligt.

Zoals je ziet is ons assortiment ontzettend breed. Daarom hebben we al onze producten verwerkt in een online productconfigurator. Hier kun je alle kleuren, materialen en stoffen realtime vergelijken. Sla je perfecte samenstelling op om er later nog eens naar te kijken, of bestel een gratis kleurstaal om de gekozen kleur te bekijken in het licht van de desbetreffende kamer bij jou thuis.

Samenstellen en prijs berekenen